Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«H Charlene δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου. Δεν εγκατέλειψε το Μονακό»

  10/09/2021 12:49
 «H Charlene δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου. Δεν εγκατέλειψε το Μονακό»

«H Charlene δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου. Δεν εγκατέλειψε το Μονακό»

  10/09/2021 12:49

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σπάει τη σιωπή του και μιλά για τον χωρισμό με τη Charlene

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο πρίγκιπας του Μονακό μίλησε, έλυσε πολλές απορίες και διέψευσε φήμες.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αντικείμενο πολλών φημών για τον γάμο τους, αφού έχουν περάσει πολλούς μήνες χωριστά.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις η 43χρονη πρώην Ολυμπιακή κολυμβήτρια και μέλος της βασιλικής οικογένειας ζει στη Νότια Αφρική από τα μέσα Μαΐου, και ο Αλβέρτος επέστρεψε μόλις από ένα ταξίδι που έκανε για να την επισκεφθεί.

Οι fans της οικογένειας αναρωτιούνται αν ο γάμος τους περνάει κρίση λόγω αυτού του μεγάλου χρονικού διαστήματος που περνούν χώρια, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να δίνει τις απαντήσεις.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έδωσε κάποιες εξηγήσεις για τον γάμο του με τη Charlene

«Δεν εγκατέλειψε το Μονακό», είπε ο πρίγκιπας στο People. «Δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου ή με οποιονδήποτε άλλο. Θα κατέβαινε στη Νότια Αφρική για να επανεκτιμήσει το έργο του Ιδρύματός της εκεί κάτω και να περάσει λίγο χρόνο με τον αδερφό της και μερικούς φίλους της», συμπλήρωσε ο Αλβέρτος.

«Υποτίθεται ότι θα ήταν μια βδομάδα μόνο, με μέγιστη διαμονή 10 ημερών, ωστόσο είναι ακόμα εκεί τώρα επειδή είχε αυτή τη μόλυνση και προέκυψαν όλες αυτές οι ιατρικές επιπλοκές», ανέφερε ο πρίγκιπας Αλβέρτος σχετικά με την απουσία της συζύγου του.

Η πορεία της υγείας της Charlene και όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα

Η Charlene βρίσκεται στη Νότια Αφρική λόγω μιας «σειράς ιατρικών διαδικασιών που προορίζονται για τη διόρθωση προηγούμενης χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε και την καταπολέμηση της μόλυνσης που αναπτύχθηκε μετά τη διαδικασία», σύμφωνα με το People.

Το ταξίδι του Αλβέρτου στη Νότια Αφρική σηματοδότησε την πρώτη φορά που η Charlene μπόρεσε να δει τα εξάχρονα δίδυμα της, την πριγκίπισσα Gabriella και τον πρίγκιπα Jacques, από τον Ιούνιο.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι δηλώσεις της πριγκίπισσας Charlene από την Αφρική

Η 43χρονη πριγκίπισσα δήλωσε σχετικά με το γεγονός της υγείας της σε τοπικό ραδιόφωνο: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη περίοδος που είμαι μακριά από την Ευρώπη και τα παιδιά μου. Είμαι πολύ στενοχωρημένη που δεν μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη.Δεν μπορώ να πιέσω το να γίνω καλά, οπότε παραμένω στη Νότιο Αφρική μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου».​

4005100772075033 CHARLENE 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας