«Είναι σαν να σκοτώνουν το παιδί σου δεύτερη φορά»

 

 

«Είναι σαν να σκοτώνουν το παιδί σου δεύτερη φορά» - Mε κλάματα στα μάτια γονείς κατήγγειλαν βανδαλισμό στους τάφους των παιδιών τους, κατά τη διάρκεια της κηδείας του Mad Clip - Τι αναφέρει το έγγραφο του ΕΚΑΒ για τα χαμένα αντικείμενα του τράπερ – Γιατί πήγε ο πατέρας του Mad Clip στην Τροχαία - Δημόσια έκκληση από τους φίλους του να βρεθεί ο σταυρός αξίας 30.000 ευρώ 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οχτώ ημέρες έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Mad Clip και μέχρι και μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί δύο προσωπικά αντικείμενα, ο σταυρός αξίας 30.000 ευρώ και το κινητό του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «T-live», η σορός του τράπερ μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Το έγγραφο που έφερε στο φως η εκπομπή περιγράφει τι παραδόθηκε από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου. Όπως θα δεις, παραδόθηκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ένα ασημένιο ρολόι, ένα βραχιόλι-μπρασελέ και μία ζώνη Louis Vuitton. Ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά.

 
 

«Ο σταυρός έχει κλαπεί. Δεν τον φόραγε, να πεις ότι χάθηκε κατά τη διαδρομή; Αφού τον φόραγε στον γάμο, εκλάπη. Τον είδα στο φέρετρο και στο πρόσωπο δεν είχε πάθε τίποτα. Ούτε το κεφάλι. Είχε χτυπήσει στα πλευρά και στις πλάτες, εκεί είχε πάθει τη ζημιά» είπε στο T-live ο παππούς του. «Μου είπε ο γιος μου ότι θα πάει στον διοικητή και ότι έχει ορίσει τον Μαδιά ως πραγματογνώμονα. Εγώ είμαι 83 ετών και δε ξέρω να λέω παραμύθια. Τον παίρνω τηλέφωνο και μου έλεγε ο τηλεφωνητής να αφήσω μήνυμα. Κι εγώ έλεγα “Παναγιώτη είσαι σκοτωμένος και το τηλέφωνο λειτουργεί; Αυτός που πήρε το κινητό, πήρε και το σταυρό» κατέληξε ο παππούς του.

 

Και ο θείος του Mad Clip μίλησε στην κάμερα του «T-live», επίσης για κλοπή του σταυρού του ανιψιού του.

Μαρτυρίες ανθρώπων στο «T-live» λένε ότι αμέσως μετά το δυστύχημα μαζεύτηκε πολύς κόσμος στο σημείο, οπότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

 

Το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας του Mad Clip επισκέφθηκε το τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα, προκειμένου να ορίσει επίσημα ως πραγματογνώμονα του τροχαίου τον κ. Παναγιώτη Μαδιά.

 

Εδώ και μερικές ώρες οι φίλοι του Mad Clip κάνουν δημόσια έκκληση μέσα από το Instagram να βρεθεί ο σταυρός αξίας 30.000 ευρώ που φορούσε ο καλλιτέχνης. Μάλιστα, δίνεται και μεγάλη χρηματική αμοιβή για να επιστραφεί το κόσμημα πίσω στους συγγενείς του Mad Clip. Ο Κύπριος ράπερ Drew Astro παρακαλεί όποιος γνωρίζει κάτι να τον βοηθήσει…

 

  

Ο Mad Clip εκείνο το βράδυ βρισκόταν στον γάμο δυο καλών του φίλων και συνεργατών του, του σκηνοθέτη Γιώργου Μπενιουδάκη και της project manager του Λίας Παπαδοπούλου. 

Ο γαμπρός για να τιμήσει τον καλό του φίλο αποφάσισε λίγες μέρες μετά να χτυπήσει τατουάζ στο πόδι του, το όνομα του δημοφιλή καλλιτέχνη.

 

Εικόνες καταστροφής στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου μετά την κηδεία. H Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ για τη μεγάλη καταστροφή σε τάφο 20χρονης, δίπλα ακριβώς από αυτόν του 34χρονου τράπερ.

Ενημερώθηκε μάλιστα οικογένεια της άτυχης 20χρονης, η οποία συντηρεί οικονομικά τον τάφο εδώ και πάρα πολλά πολύ καιρό, μιας και έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε εκταφή.

Ο Υπεύθυνος του Κοιμητηρίου του Π. Φαλήρου, Κωνσταντίνος Τεντομάς μίλησε ζωντανά: «Κατά τη διάρκεια πριν και μετά την ταφή, ο κόσμος ήταν αρκετός. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες φθορές. Η καταγραφή, έδειξε ότι πρόκειται για 6-7 τάφους με φθορές. Η μεγάλη καταστροφή έγινε στον τάφο μιας νεαρής κοπέλας. Δεν πρόκειται για βεβήλωση, ένας απλά να παραπάτησε θα πήρε μαζί του και τον διπλανό του», ξεκαθάρισε.

Όσο για τον τάφο στον οποίο σημειώθηκαν οι περισσότερες φθορές, ο κύριος Τεντομάς ανέφερε: «Η οικογένεια έχει ενημερωθεί και περιμένω και τους γονείς της 20χρονης για να δώσω την αναφορά μου. Από εκεί και πέρα θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση. Στους τάφους τους οποίους έχουν σημειωθεί μικρές ζημιές, αυτές έχουν ήδη αποκατασταθεί»

Δραματική ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία με τηλεθεάτρια που βάνδαλοιίστηκε ο τάφος του παιδιού της και έκανε αποκαλύψεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»