O Αλβέρτος του Μονακό πήγε με την ερωμένη του στον χορό του Ερυθρού Σταυρού

 

 

Χωρίζουν Αλβέρτος και Charlene του Μονακό; - Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό εξακολουθεί να βρίσκεται εδώ και μήνες στη Νότιο Αφρική - Φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τον Αλβέρτο με την αεροσυνοδό, πρώην ερωμένη του και τον 18χρονο γιο τους - Κουράστηκε να «παίζει» τον ρόλο της Grace Kelly; - Ο έρωτας στον αέρα του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου με την αεροσυνοδό της Air France

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τι συμβαίνει στον γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου με την σύζυγό του, Σαρλίν; Το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου ή απλά, η 43χρονη, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, εξακολουθεί να παραμένει στη Νότια Αφρική, επειδή προβλήματα υγείας την κρατούν μακριά από το πριγκιπάτο;

Οι 39.000 κάτοικοι του Μονακό ζητούν απαντήσεις για το μέλλον του πριγκιπικού ζεύγους, αφού το τοπίο γύρω από τον γάμο τους, όχι μόνο εξακολουθεί να παραμένει θολό, αλλά η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, μετά την αποκάλυψη στον γαλλικό Τύπο πως ο 63χρονος γαλαζοαίματος τον Ιούλιο, που η Σαρλίν βρισκόταν στη Νότιο Αφρική, παρέστη στον ετήσιο φιλανθρωπικό χορό του Ερυθρού Σταυρού στο πλευρό της 49χρονης, πρώην ερωμένης του, Νικόλ Κόστ μαζί με τον 18χρονο, εκτός γάμου, γιο τους, Αλεξάντερ Κοστ Γκριμάλντι. 

Αν και την περασμένη εβδομάδα ο πρίγκιπας μαζί με τα 6χρονα δίδυμα παιδιά του, τον διάδοχο Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα επισκέφθηκαν την Σαρλίν στη Νότιο Αφρική και μάλιστα, η πριγκίπισσα ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram αγκαλιά με τον σύζυγό της και με τα πριγκιπόπουλα, η αμηχανία στο βλέμμα του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου ενδυνάμωσε τις φήμες πως ο γάμος του ζεύγους περνάει κρίση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Άλλωστε, η γοητευτική Σαρλίν έχει εγκαταλείψει το πριγκιπάτο από τον περασμένο Μάρτιο για να ταξιδέψει στη γενέτειρά της, Νότιο Αφρική και να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού, Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι. 

Όμως, έκτοτε, η Σαρλίν δεν έχει επιστρέψει στο Μονακό ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν ένα μήνα σε ραδιοφωνικό σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ δήλωσε πως λόγω προβλήματος υγείας ωτορινολαρυγγικής φύσεως δεν θα μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο μέχρι τον Οκτώβριο. 

Στα μέσα Αυγούστου το πριγκιπάτο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως η πριγκίπισσα υπεβλήθη σε επέμβαση 4 ωρών με γενική αναισθησία σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ. Η ίδια ανακοίνωση ανέφερε ότι ο Αλβέρτος και τα δίδυμα θα επισκεφθούν την Σαρλίν την περίοδο της ανάρρωσης. 

Η Σαρλίν κουράστηκε να παίζει τον ρόλο της μητέρας του Αλβέρτου, Γκρέις Κέλι

Δημοσιεύματα περιοδικών σε Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία έκαναν λόγο για επικείμενο χωρισμό του πριγκιπικού ζεύγους εξαιτίας της δυσαρέσκειας της Σαρλίν, όταν πριν μήνες μια 34χρονη Βραζιλιάνα ζήτησε από τον Αλβέρτο να αναγνωρίσει την 15χρονη κόρη της ως βιολογικό του παιδί. 

Η νεαρή κοπέλα γεννήθηκε το 2005, όταν ο πρίγκιπας διατηρούσε σχέση και με την Σαρλίν. Ο Αλβέρτος έχει, ήδη, αναγνωρίσει δύο εξώγαμα τέκνα, την 29χρονη Γκρέις Τζασμίν, που απέκτησε με την Αμερικανίδα μεσίτρια Ταμάρα Ροτόλο και τον 18χρονο Αλεξάντερ, καρπό της σχέσης του με την αεροσυνοδό της Air France, Νικόλ Κοστ, η οποία κατάγεται από το Τόγκο, στη Δυτική Αφρική.  

Ο πρίγκιπας έχει συνάψει συμφωνία με τις μητέρες των δύο εξώγαμων τέκνων του να τους παράσχει οικονομική υποστήριξη υπό τον όρο αυτά να μην έχουν κανένα δικαίωμα στον θρόνο των Μονεγάσκων.

Ο Γάλλος ιστορικός Φιλίπ Ντελόρμ υποστηρίζει πως «πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι ο γάμος του ζεύγους ήταν μια συμφωνία μεταξύ του Αλβέρτου και της Σαρλίν καθώς εκείνος έψαχνε για μια σύζυγο που να μοιάζει στη μητέρα του, όμως, είναι ξεκάθαρο πως η Σαρλίν κουράστηκε να ζει μέσα στον ρόλο της Γκρέις Κέλι που την ήθελαν να παίξει».​

​Η Νικόλ Κοστ γνώρισε για πρώτη φορά τον πρίγκιπα των Μονεγάσκων το 1997, όταν εκείνος επέβαινε σε μια πτήση της Air France από τη Νίκαια στο Παρίσι. Η ίδια σε συνέντευξή της το 2014 είχε δηλώσει πως μόλις τον είδε ένιωσε αμέσως έλξη για εκείνον. Ο πρίγκιπας της ζήτησε το τηλέφωνό της και εκείνη το έγραψε σε ένα κομμάτι χαρτί.

Τις επόμενες ημέρες ο Αλβέρτος την προσκάλεσε για Σαββατοκύριακο στο πριγκιπάτο. Η σχέση τους κρατήθηκε μυστική, αν και εκείνη συχνά τον συνόδευσε σε εκδηλώσεις μαζί με μέλη της υψηλής κοινωνίας του πριγκιπάτου. 

Προς το τέλος της σχέσης τους εκείνη ανακάλυψε πως είναι έγκυος. Ο Αλεξάντερ γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2003. Ήδη, το 2000 ο Αλβέρτος είχε γνωρίσει σε κολυμβητικούς αγώνες στο Μόντε Κάρλο την Σαρλίν, πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Νότιο Αφρική. Όταν γεννήθηκε ο γιος του ο Αλβέρτος παραχώρησε ένα μεγάλο ποσό στην πρώην ερωμένη του και φρόντισε εκείνη και ο Αλεξάντερ να ζήσουν σε μια πολυτελή βίλα στη Γαλλική Ριβιέρα. Το 2005 ο πρίγκιπας αναγνώρισε επίσημα τον Αλεξάντερ ως βιολογικό του τέκνο. Σύμφωνα με την Κοστ ο Αλβέρτος είχε επαφές με τον γιο του μέχρι το 2010, όταν αρραβωνιάστηκε επίσημα την Σαρλίν.  

 Τότε, η Νικόλ Κοστ δηλώνει πως ένιωσε παραγκωνισμένη. Το 2011, την χρονιά που ο Αλβέρτος και η Σαρλίν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, η υψηλή κοινωνία στο Μονακό σταμάτησε να προσκαλεί σε εκδηλώσεις την Νικόλ υπό τον φόβο μήπως συμπέσει με το ζευγάρι και δυσαρεστηθεί η νέα πριγκίπισσα. Στην συνέντευξη του 2014 η Κοστ υποστήριξε πως ο πρίγκιπας μετά τον γάμο του απομακρύνθηκε από τον γιο τους. «Η αλήθεια είναι, λυπάμαι που το λέω, ο Αλβέρτος δεν έχει δει τον Αλεξάντερ εκτός από μια σύντομη επίσκεψη τον Σεπτέμβριο. Έχει γίνει αδύνατο (να τον βλέπει) αφότου παντρεύτηκε εκείνο το κορίτσι. Δεν θέλω να της επιτεθώ, αλλά νομίζω πως πρόκειται για ζήλια και δεν ξέρω γιατί. Έχω περάσει πολύ δύσκολα για να δώσω μάχη για το όνομα και το μέλλον του γιου μου», είχε δηλώσει το 2014 η Κοστ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»