Διαζυγίο Αλβέρτου - Charlene; - Η «κατάρα των Γκριμάλντι» τους στοιχειώνει

 

 

«Αυτοεξόριστη» επί μήνες στη Νότιο Αφρική η εντυπωσιακή πριγκίπισσα - «Απομονώθηκε για να προστατευτεί», δήλωσε φίλη της Charlene - Αιφνίδιοι θάνατοι, διαζύγια και σκάνδαλα στον Οίκο των Γκριμάλντι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να σκεπάζει την παρατεταμένη «εξαφάνιση» της 43χρονης πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό από το πλούσιο πριγκιπάτο. Τελευταία φορά που η γοητευτική πριγκίπισσα Σαρλίν πραγματοποίησε επίσημη εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου ήταν στις 26 Ιανουαρίου, στους παραδοσιακούς εορτασμούς για την Αγία Ντεβότα, προστάτιδα του πριγκιπάτου και της Κορσικής.

Στα μέσα Μαρτίου, η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης και σύζυγος του 63χρονου Μονεγάσκου γαλαζοαίματου, αναχώρησε για τον τόπο καταγωγής της - τη Νότιο Αφρική - προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού, Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι, με τον οποίον διατηρούσε φιλικούς δεσμούς. Έκτοτε, η Σαρλίν παραμένει στη Νότιο Αφρική ενώ οι Μονεγάσκοι, αλλά και ο γαλλικός Τύπος, αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον γάμο του πριγκιπικού ζεύγους.

Οι φήμες για ενδεχόμενο ρήγμα στον γάμο της Σαρλίν και του Αλβέρτου άρχισαν να φουντώνουν, όταν τον Μάιο η πριγκίπισσα δεν παρέστη στο ιστορικό Grand Prix της Formula 1, όπως έκανε κάθε χρόνο ενώ ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος έδωσε το «παρών», συνοδευόμενος από τα 6χρονα δίδυμα τέκνα του ζεύγους, τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού για την απουσία της Σαρλίν ανέφερε πως η πριγκίπισσα ασθένησε ενώ βρισκόταν σε σαφάρι με «σοβαρή λοίμωξη ωτορινολαρυγγικής μορφής», εξαιτίας της οποίας δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το θλιμμένο βλέμμα και η ευμετάβλητη διάθεση της Charlene

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ακούραστος, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Paris Match, εξακολουθεί να παρίσταται σε δημόσιες εκδηλώσεις, όπως τα βραβεία Gala Awards ή η εκδήλωση Oceano στο εντυπωσιακό ωκεανογραφικό μουσείο του πριγκιπάτο, συνοδευόμενος, άλλοτε από τα δίδυμα πριγκιπόπουλα και άλλοτε από άλλα μέλη του οίκου των Γκριμάλντι.

Πριν μερικούς μήνες η πριγκίπισσα Σαρλίν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με τα δίδυμα και τον Αλβέρτο σε σαφάρι στη Νότιο Αφρική, γεγονός που αποδεικνύει πως η οικογένεια την είχε επισκεφθεί στη γενέτειρά της.​

​Όμως, την 1η Ιουλίου, στην επέτειο των 10 χρόνων από τον γάμο του ζεύγους, η όμορφη πριγκίπισσα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία και ένα βίντεο ενός θηλυκού ρινόκερου με το μικρό του, δίνοντας έτσι αφορμή στο γαλλικό περιοδικό Gala να σχολιάσει σε σχετικό δημοσίευμα: «Ξέχασε την επέτειο του γάμου τους;».

 

Πάντως, στα τέλη Ιουνίου η Σαρλίν είχε δημοσιεύσει στο Instagram απόσπασμα από το βίντεο που ετοίμασε το παλάτι για την επέτειο του ζεύγους και ευχήθηκε στον σύζυγό της: «Ευτυχισμένη Επέτειο. Σε ευχαριστώ για τα όμορφα παιδιά μας».

 

Όμως, οι μήνες περνούν και η Σαρλίν δεν επιστρέφει στο πριγκιπάτο. Το γαλλικό περιοδικό Paris Match κάνει λόγο για το θλιμμένο βλέμμα της Σαρλίν, την ευμετάβλητη διάθεση, την παράξενη εμφάνιση με ξυρισμένο το μισό κεφάλι και αναφέρει πως συχνά το παλάτι είχε αναγκαστεί να ακυρώσει δημόσιες εμφανίσεις της πριγκίπισσας την τελευταία στιγμή. 

«Είχε καλή θέληση, όμως, γρήγορα ένιωσε πως την κρίνουν και την παρεξηγούν. Έτσι, απομονώθηκε για να προστατευτεί», δήλωσε στο γαλλικό περιοδικό φίλη της Σαρλίν στο πριγκιπάτο. Ο γαλλικός Τύπος αναρωτιέται, αν η παρατεταμένη παραμονή της Σαρλίν στη Νότιο Αφρική είναι ένδειξη ότι ο γάμος της με τον Αλβέρτο βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου.

Είναι γεγονός πως ακόμα και πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο η Σαρλίν βρέθηκε προ εκπλήξεως, όταν έμαθε πως ο μέλλων σύζυγός της, εκτός από δύο εξώγαμα τέκνα, απέκτησε και μια κόρη το 2005 ενώ την ίδια περίοδο ο ίδιος διατηρούσε σχέση με την Σαρλίν.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει μια κόρη, την Τζασμίν Γκρέις, που γεννήθηκε το 1992 και έναν γιο, τον Αλεξάντερ, που γεννήθηκε το 2003. Τα εξώγαμα τέκνα του πρίγκιπα δεν έχουν δικαιώματα στον θρόνο. 

Υπάρχει κατάρα στον Οίκο των Γκριμάλντι;

Η βασιλική οικογένεια του Μονακόεπί χρόνια έχει υποφέρει από σκάνδαλα, αιφνίδιους θανάτους και διαζύγια. Υπάρχει κατάρα που στοιχειώνει τον Οίκο των Γκριμάλντι; Ο μύθος δίνει καταφατική απάντηση. Τον 13ο αιώνα ο τότε πρίγκιπας Ρενιέ ο Α' απήγαγε μια όμορφη Φλαμανδή υπηρέτρια. Εκείνη καταράστηκε τον ίδιο και τους απογόνους του «να μην βρει ποτέ ένας Γκριμάλντι ευτυχία στο γάμο του».

Ο πατέρας του Αλβέρτου, πρίγκιπας Ρενιέ ο Γ' παντρεύτηκε το 1956 την εντυπωσιακή Αμερικανίδα ηθοποιό Γκρέις Κέλι. Η πριγκίπισσα Γκρέις έχασε τη ζωή της σε τροχαίο το 1982 σε ηλικία, μόλις, 52 ετών. Η μεγαλύτερη κόρη του Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι, η 64χρονη πριγκίπισσα Καρολίνα, μετά τον θάνατο της μητέρας της έφυγε στο Παρίσι για σπουδές. 

 Το 1978, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της, παντρεύτηκε τον Γάλλο πλέι μπόι Φιλίπ Ζινό. Εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 17 χρόνια μεγαλύτερος. Το ζευγάρι χώρισε μετά από δύο χρόνια. Το 1983 η Καρολίνα παντρεύτηκε τον Ιταλό επιχειρηματία Στέφανο Κασιράγκι με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Τον Αντρέα, τον Πιέρ και την Σαρλότ.

Το 1990 ο σύζυγος της Καρολίνα σκοτώθηκε σε δυστύχημα με το σκάφος του. Ήταν, μόλις, 30 ετών. Η πρωτότοκη κόρη του Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι έχει πάρει διαζύγιο από τον τρίτο σύζυγό της, τον πρίγκιπα Ερνέστο Αύγουστο του Αννόβερου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα.

Η μικρότερη κόρη των Γκριμάλντι είναι η 56χρονη πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό. Το «άγριο παιδί» της οικογένειας, που κατηγορήθηκε πως ήταν στο τιμόνι, αν και 17 ετών, στο τροχαίο όπου βρήκε τραγικό θάνατο η μητέρα της, έχει να επιδείξει μια ζωή γεμάτη σκάνδαλα. Το 1991 έκανε σχέση με τον σωματοφύλακά της, Ντανιέλ Ντουκρουέ, με τον οποίο απέκτησε δύο εξώγαμα τέκνα - τον Λούις και την Πωλίν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1995.

Ένα χρόνο αργότερα χώρισαν, όταν η πριγκίπισσα ανακάλυψε πως ο σύζυγός της την απατούσε με άλλη γυναίκα. Το 1998 η Στεφανί απέκτησε, μια κόρη την Καμίλ, αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ το όνομα του πατέρα της. Η ίδια, η Καμίλ, που ως εξώγαμο τέκνο δεν έχει δικαιώματα στον θρόνο, αναγνωρίζει ως πατέρα της τον επικεφαλής της ομάδας φύλαξης του παλατιού Ζαν Ρεϊμόν Γκοτλιέ. Το 2001 η ζωηρή Στεφανί πήρε τα τρία της παιδιά και ακολούθησε έναν παντρεμένο εκπαιδευτή ελεφάντων τσίρκου στις περιοδείες του.

Η σχέση κράτησε μόλις ένα χρόνο και το 2002 η πριγκίπισσα επέστρεψε στην πατρίδα της. Το 2003 ερωτεύτηκε τον Πορτογάλο ακροβάτη Άντανς Λόπεζ Πέρεζ, το ζευγάρι παντρεύτηκε αμέσως και μετά από ένα χρόνο πήρε διαζύγιο.

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;