«Φιλιέται, ξεβρακώνεται. Κατά τα άλλα βγάζει λεφτά από επιχείρηση. Το πιστεύω»

 

Η Ελένη Γερασιμίδου έδωσε μια χειμαρρώδη συνέντευξη για την απομάκρυνσή της από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στην οποία θα πρωταγωνιστούσε, ενώ πέταξε και τα βέλη της κατά της Ιωάννας Τούνη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε η γνωστή ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, μιλώντας μεταξύ άλλων για την απομάκρυνσή της από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στην οποία θα πρωταγωνιστούσε.  

«Ο περασμένος χειμώνας ήταν πολύ δύσκολος για το θέατρο «Από Κοινού», αλλά τώρα ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα να πραγματοποιήσουμε το ποντιακό θέατρο, τρία μονόπρακτα με ζωντανή μουσική» είπε η Ελένη Γερασιμίδου μιλώντας για τα σχέδια της στο θέατρο.

Απαντώντας τώρα για το σούσουρο που δημιουργήθηκε γύρω από την απομάκρυνσή της από το καστ της νέας σειράς με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε:

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα και θα το πω και ας προκαλέσω, δεν έχω διάθεση να διαφημίσω κανέναν. Εγωιστικό; Όμως έτσι είναι! Διότι έχει πάρα πολύ καιρό που συνέβη αυτή η προσβολή και τώρα βγήκε με το που άρχισαν τα γυρίσματα, ότι εγώ αποχώρησα επεισοδιακά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποχωρήσει επεισοδιακά, ούτε με έχουν απολύσει. Όπως ξέρετε, δεν είχα πει τίποτα πουθενά. Και τώρα λέω αυτό, εύχομαι καλή επιτυχία, είναι πάρα πολύ ωραία τα πράγματα», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου για τη σειρά που θα πρωταγωνιστούσε.

«Δεν μου αρέσει το ψέμα και δεν μου αρέσει να με χρησιμοποιούν. Δεν έχουν αυτό που φαντάζεστε να έρθουν να μιλήσουν σε εμένα. Δεν μπορείς να είσαι βοηθός και να πηγαίνεις να λες ότι η Ελένη Γερασιμίδου δεν συνεργάζεται».

«Κάθε πρωί διαβάζω και από ένα όνομα. Τι είναι αυτό, τι έκανε, πήγε διακοπές… Ο κόσμος καίγεται, να μη συνεχίζω την παροιμία. Βλέπω μια κυρία, έχουν εκφραστεί κι άλλοι για εκείνη πιο σκληρά. Μας έχει βγάλει όλους τεμπέληδες, ότι θέλουμε τα επιδόματα, ξέρει πόσα χρήματα είναι; Δεν χρειάζεται να πω το όνομά της, διαφημίζεται μόνη της.

Πάει βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά. Κατά τα άλλα λέει ότι βγάζει λεφτά από επιχείρηση που έχει. Το πιστεύω. Χαλάλι τα λεφτά που βγάζει. Αλλά έχει ζήσει με 534 ευρώ. Ναι μιλάω για την Ιωάννα Τούνη. Μέχρι να αρχίσω να βγάζω λεφτά από αυτή τη δουλειά, έχω καθαρίσει και σκάλες και σπίτια. Δεν θα μας πει η Τούνη για δουλειά» ξέσπασε η Ελένη Γερασιμίδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»