Η Charlene εχει μετακομίσει μήνες - Θολώνει τα νερά ο Αλβέρτος; Στα άκρα η σχέση

 

 

Τα προβλήματα ανάμεσα στην πριγκίπισσα Charlene και τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό είναι γνωστά εδώ και χρόνια, ωστόσο τους τελευταίους μήνες συνέβη κάτι που διέλυσε την εύθραυστη θλιμμένη πριγκίπισσα. Ο σύζυγός της, φέρεται να έχει ακόμα ένα παιδί εκτός γάμου (έχει ήδη δύο) το οποίο γεννήθηκε ενώ ο ίδιος ήταν αρραβωνιασμένος μαζί της. Ο Αλβέρτος και τα παιδιά ταξίδεψαν στη  Νότια Αφρική για να την επισκεφθούν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τα σημάδια ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν αντιμετωπίζει προβλήματα ήρθαν στην επιφάνεια όταν ξαφνικά η ίδια εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι, και τότε πολλοί έκαναν λόγο για κραυγή αγωνίας και μια προσπάθεια να αντιδράσει σε όσα συμβαίνουν στην οικογένειά της.

Εδώ και μήνες δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της στο Μονακό και πολλοί πιστεύουν ότι έχει φύγει από το παλάτι. Πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι η Σαρλίν έφυγε για τη Νότια Αφρική στα μέσα Μαρτίου, πριν από τρεις μήνες περίπου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Charlene ακόμα να επιστρέψει στο Μονακό - Τι συμβαίνει με τη σύζυγο του Αλβέρτου;

 

Κάτι που επιβεβαιώνεται αφού η Σαρλίν βρίσκεται ακόμα στην πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική όπου ζει η οικογένειά της. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, έχει κάνει αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερου, και έχει δημοσιεύσει εντυπωσιακές φωτογραφίες της από το σαφάρι στη ζούγκλα. 

Το παλάτι, διέρρευσε ότι ο λόγος που η Σαρλίν δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο Μονακό, είναι εξαιτίας μιας λοίμωξης που έχει στο αυτί της. Mήπως όμως αυτή είναι απλά μια δικαιολογία για να θολώσει τα νερά;

Προσπαθεί να θολώσει τα νερά;

Πριν από λίγες μέρες, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά ταξίδεψαν στην Αφρική για να συναντήσουν τη μητέρα τους.

Η Royal που έχει να εμφανιστεί δημοσίως στο Μονακό από τον περασμένο Ιανουάριο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της οικογένειάς της σε σαφάρι, ενώ μια μέρα νωρίτερα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο σπίτι του αδελφού της στη Νότιο Αφρική, όπου η ίδια, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά τους γιόρτασαν τα 5α γενέθλια της ανιψιάς της Αίβα. 

Φαίνεται ότι ο Αλβέρτος και τα παιδιά ταξίδεψαν στη Νότια Αφρική για να επισκεφθούν τη Σαρλίν, η οποία υποτίθεται ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Μονακό, λόγω της σοβαρής μόλυνσης στο αυτί. 

Ωστόσο, τα ερωτηματικά παραμένουν:

Θα επιστρέψει στο Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν ή θα μείνει κι άλλο στη Νότιο Αφρική; Και μήπως η επίσκεψη του Αλβέρτου και των παιδιών έγινε για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου; 

 

Το punk μαλλί της πριγκίπισσας Σαρλίν

Στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Σαρλίν έχει υιοθετήσει ένα ακόμα πιο αιχμηρό hairstyle, έχοντας δημιουργήσει ένα ανδρικό "French crop" με ξυρισμένο τον αυχένα και τα πλαϊνά. 

Θυμίζουμε ότι η μητέρα των εξάχρονων διδύμων Ζακ και Γκαμπριέλλα, εμφανίστηκε για πρώτη φορά με ξυρισμένο το μισό κεφάλι της τον Δεκέμβριο του 2020, και από τότε συνεχίζει να διατηρεί το τολμηρό μαλλί της. ​

Η τελευταία φορά που ο Αλβέρτος εμφανίστηκε μαζί με τα παιδιά του και χωρίς να τον συνοδεύει η σύζυγός του ήταν πριν από λίγες μέρες, κατά την εκδήλωση στο Ωκεανογραφικό Μουσείο.

Εκεί, είδαμε την εξάχρονη πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και τον δίδυμο αδελφό της Ζακ να συνοδεύουν τον 63χρονο πατέρα τους. Και οι τρεις τους φορούσαν προστατευτικές μάσκες, σε συμμόρφωση με τα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Η απουσία της Σαρλίν έγινε αισθητή και στο Grand Prix του Μονακό, όταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος εμφανίστηκε μαζί με τα δίδυμα και χωρίς τη σύζυγό του.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»