Μετά τον Τσαλίκη και τον Περρή, ο Χάρης Βαρθακούρης έκραξε Γκουντάρα - Κάκκαβα

 

 

«Έλεος δηλαδή, εγώ θα ντρεπόμουν. Ρόμπες» Μαλλιά κουβάρια πρώην και νυν παρουσιαστές 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την έντονη ενόχλησή του με την εκπομπή «Όλα Γκουντ» που παρουσιάζουν στον ΣΚΑΙ η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξέφρασε ο Χάρης Βαρθακούρης μέσω των instastories.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ξέσπασε με αφορμή το γεγονός πως ο επίσημος λογαριασμός στο Instagram του «Σου Κου Family», που πέρσι παρουσίαζε εκείνος με τη σύζυγό του, Αντελίνα και αριθμούσε 15.000 followers, μετονομάστηκε σε «Όλα γκουντ».

Ο Χάρης Βαρθακούρης με δύο δημοσιεύσεις στα stories θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακολούθους αυτό ακριβώς που τον ενόχλησε.

«Έλεος δηλαδή, εγώ θα ντρεπόμουν. Ρόμπες» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Βαρθακούρης.  

 

  

 

Στην πρεμιέρα του «Πρωινού» και μεταξύ των συνεργατών της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα που παρέμειναν είναι και ο Βαγγέλης Περρής.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, αλλά και τη συγκίνησή του, μιας και θέλησε να σχολιάσει τον τίτλο της εκπομπής «Όλα Γκουντ».

Χαρακτηριστικά ο ίδιος είπε: «Να πω κάτι που έχει σχέση με τους παρουσιαστές, στους οποίους ευχόμαστε τα καλύτερα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί τους. Εγώ δεν είμαι ο φύλακας του ιερό δισκοπότηρου του "Όλα”. Το "Όλα” με τον Θέμο έχει γράψει την ιστορία του. Μου φαίνεται πάρα πολύ άκομψο, μου φαίνεται ότι λείπει η ευαισθησία να παίρνεις το όνομα μια εκπομπής που έχει γράψει τη δική της ιστορία, ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται ανάμεσά μας και να χρησιμοποιείς το "Όλα”. Το "Όλα” είχε πάντα δίπλα του και κάτι συμπληρωματικό και όταν κάνει μια εκπομπή "Όλα Γκουντ”...Τους προτείνω να πάνε στο Μαρούσι, στον τρίτο όροφο υπάρχει ένα γραφείο με μια θέση άδεια, να πουν ότι κάνουν μια εκπομπή με τίτλο "Όλα Γκουντ” και θα εισπράξουν την απάντηση. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της τηλεοπτικής ιστορίας και ο τρόπος που σεβόμαστε αυτό που έχει συμβεί. Θα έπρεπε να υπάρξει μια δεύτερη σκέψη και μακάρι να την κάνουν. Ποτέ δεν είναι αργά»

.

Ενώ προ ενός μηνός, ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε ανάρτηση για το ζευγάρι στο Twitter. Λίγο έλειψε να συναντηθούν τυχαία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα στην Ελαφόνησο, μετά τον «πόλεμο» του τραγουδιστή με τον ΣΚΑΪ για το #BigBrotherGR.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε την αποκάλυψη με μια ανάρτηση στο twitter. Χωρίς να γράψει τα ονόματά τους, αλλά χαρακτηρίζοντάς τους «γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι», υπονόησε ότι η παρολίγον συνάντηση μπορεί να μην ήταν και τόσο… τυχαία.

«Τι εκπλήξεις σου ΣΚΑΙ η ζωή! Έμεινα για λίγες ώρες στην Ελαφόνησο και τυχαία (;) έμενε στο επάνω δωμάτιο γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι! Ο σεναριογράφος έχει χιούμορ! Όχι δε συναντηθήκαμε! Δεν έχει τόσο χιούμορ τελικά» γράφει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσαλίκης. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα