To μυστήριο της εξαφάνισης της Charlene και από την 10η επέτειο γάμου της

 

 

 

Με ένα βίντεο, που εξιστορεί την σχέση, τον γάμο και την κοινή ζωή με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, η 43χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν ευχήθηκε στον σύζυγό της για την 10η επέτειο του γάμου τους - Για ποιο λόγο δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις του πριγκιπάτου για την επέτειο του γάμου της με τον Μονεγάσκο γαλαζοαίματο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την μακρά απουσία της γοητευτικής πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό από το πλούσιο πριγκιπάτο, τον σύζυγο και τα δίδυμα 6χρονα παιδιά της, αν και την 1η Ιουλίου το ζευγάρι γιορτάζει την 10η επέτειο του γάμου του. Από την γενέτειρά της Νότιο Αφρική, όπου η 43χρονη πριγκίπισσα βρίσκεται τους τελευταίους μήνες, ανέβασε την Παρασκευή στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο για την επέτειο του γάμου της με τον 63χρονο γαλαζοαίματο του οίκου των Γκριμάλντι και εύχεται... εκ μακρόθεν στον σύζυγό της «Ευτυχισμένη επέτειο. Σε ευχαριστώ για τα όμορφα παιδιά μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το βίντεο εξιστορεί την γνωριμία της παγκόσμιας πρωταθλήτριας κολύμβησης με τον πρίγκιπα των Μονεγάσκων, τον χλιδάτο γάμο του λαμπερού ζευγαριού το καλοκαίρι του 2011, την γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, του διαδόχου πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριέλα καθώς και την κοινή τους πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Για να ακριβολογούμε,  η Σαρλίν ανέβασε στο Instagram ένα απόσπασμα από την μίνι σειρά 10 επεισοδίων που ετοίμασε το παλάτι του Μονακό για τη ζωή του ζευγαριού με αφορμή την 10η επέτειο του γάμου τους και που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα social media του παλατιού την 1η Ιουλίου.

 

Ο λόγος που η Σαρλίν δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την 10η επέτειο του γάμου της

Πριν την ανάρτηση του βίντεο, εκπρόσωπος της πριγκίπισσας ανακοίνωσε πως η Σαρλίν δεν θα μπορέσει να παραστεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο του γάμου της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο εξαιτίας μιας μόλυνσης ωτορινολαρυγγολογικής μορφής που την ταλαιπωρεί από τον Μάιο. Η πριγκίπισσα δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επίσημη εμφάνιση στο πριγκιπάτο από τον Ιανουάριο, ενισχύοντας τις φήμες που θέλουν την σχέση με τον σύζυγό της να είναι τεταμένη. Όμως, νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο, η Σαρλίν ανάρτησε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram που αποδεικνύουν πως ο Αλβέρτος την είχε επισκεφθεί με τα δίδυμα πριγκιπόπουλα στη Νότιο Αφρική. 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο Αλβέρτος γνωρίστηκαν το 2000 στους κολυμβητικούς αγώνες Mare Nostrum στο Μόντε Κάρλο. Τον Μάιο του 2005 μια πρώην αεροσυνοδός αναγκάζει τον Αλβέρτο να αναγνωρίσει ως νόμιμο τέκνο του τον γιο της με τεστ πατρότητας. Στις 6 Ιουλίου του ιδίου έτους ο Αλεξάντερ Γκριμάλντι Κοστ, που γεννήθηκε το 2003, αποδεικνύεται πως είναι εξώγαμο τέκνο του πρίγκιπα και ο δικηγόρος του Αλβέρτου κάνει την σχετική ανακοίνωση ενώ στις 12 Ιουλίου ο πρίγκιπας ανεβαίνει στον θρόνο. Ένα χρόνο αργότερα έγινε γνωστό πως ο Αλβέρτος είναι πατέρας και μιας κόρης, της Τζασμίν Γκρέις, η οποία γεννήθηκε το 1992 και είναι καρπός της σχέσης του με Αμερικανίδα μεσίτρια. 

 

Το 2010 η Σαρλίν και ο Αλβέρτος ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους. Το 2011, δύο ημέρες πριν τον γάμο τους, η Σαρλίν μαθαίνει πως ο μέλλων σύζυγός της απέκτησε τρίτο εξώγαμο τέκνο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και προσπαθεί να ακυρώσει την τελετή. 

Οι φήμες θέλουν την Σαρλίν να προσπαθεί τρεις φορές να διαφύγει στη Νότιο Αφρική και να αναζητά καταφύγιο στη γαλλική πρεσβεία πριν, τελικά, υποκύψει στα αιτήματα των αξιωματούχων του παλατιού και συμφωνήσει να παντρευτεί τον πρίγκιπα και να του χαρίσει νόμιμο διάδοχο. ​

​Το 2012 η πριγκίπισσα έπαθε κατάθλιψη και σύμφωνα με δηλώσεις της, ένιωθε μοναξιά. Το 2014 η Σαρλίν έφερε στον κόσμο τα δίδυμα πριγκιπόπουλα Ζακ και Γκαμπριέλα. Το 2019 η πριγκίπισσα σε συνέντευξή της αναφέρει πως «η μητρότητα είναι εξοντωτική». Το 2020 η Σαρλίν εμφανίζεται επίσημα με ξυρισμένο το μισό κεφάλι της και οι φήμες πως η πριγκίπισσα είναι θλιμμένη απασχολούν τον διεθνή Τύπο. Το ίδιο έτος μια 34χρονη Βραζιλιάνα «σέρνει» τον Αλβέρτο σε δικαστήριο του Μιλάνου για να αναγνωρίσει την έφηβη κόρη της ως εξώγαμο τέκνο του. Η γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί για νομικούς λόγους, ισχυρίζεται πως η κόρη της γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου του 2005, ενώ ο Αλβέρτος παράλληλα, διατηρούσε σχέση με την Σαρλίν. Τον Ιανουάριο η πριγκίπισσα σε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Point de vue αναφέρει: «Όταν ο σύζυγός μου έχει προβλήματα, μου μιλά γι' αυτά. Συχνά του λέω"Ό,τι κι αν είναι, είμαι χίλια τοις εκατό στο πλευρό σου, στέκομαι δίπλα σου ό,τι κι αν κάνεις, στις καλές και στις κακές μέρες».

Στις 27 Ιανουαρίου του 2021 η πριγκίπισσα πραγματοποιεί την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της. Στις 18 Μαρτίου η Σαρλίν του Μονακό ταξιδεύει στη Νότιο Αφρική για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού, Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι. Στις 2 Απριλίου η πριγκίπισσα ανεβάζει στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγο και τα παιδιά της, χωρίς να αναφέρει τοποθεσία. Τους μήνες που ακολουθούν ο Αλβέρτος μαζί με τα δύο παιδιά του εμφανίζονται σε δημόσιες εκδηλώσεις στο Μονακό χωρίς την Σαρλίν. Εκείνη παραμένει στη γενέτειρά της και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από τους αγώνες της για την διάσωση της άγριας ζωής και ειδικότερα, για την διάσωση των ρινόκερων της Νοτίου Αφρικής από τους λαθροθήρες. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»