Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η συγκλονιστική εξιστόρηση της ζωής της Ευγενίας στην Kιβωτό - Πάγωσε η Σκορδά

  23/11/2022 13:25
Η συγκλονιστική εξιστόρηση της ζωής της Ευγενίας στην Kιβωτό - Πάγωσε η Σκορδά

Η συγκλονιστική εξιστόρηση της ζωής της Ευγενίας στην Kιβωτό - Πάγωσε η Σκορδά

  23/11/2022 13:25

H Ευγενία, πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού», αποκαλύπτει τρομερές λεπτομέρειες από τη ζωή της στο ίδρυμα - «Ο αδελφός μου είναι σε απομόνωση και δεν με αφήνουν να επικοινωνήσω μαζί του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η 17χρονη Ευγενία, η οποία συγκλόνισε μιλώντας στην εκπομπή #LiveNews του Νίκου Ευαγγελάτου για τον σκληρό τρόπο που της φέρθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου όταν έμεινε έγκυος και αποφάσισε να κάνει έκτρωση, βρέθηκε την Τετάρτη στο #PrwinoMas. 

Η 20χρονη σήμερα Ευγενία, πρώην φιλοξενούμενη της δομής, άφησε την Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό πολλές φορές κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, περιγράφοντας τις συνθήκες που επικρατούσαν στην Κιβωτό του Κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν η Φαίη Σκορδά άκουσε πως το κορίτσι παρέμενε σε απομόνωση από τα άλλα παιδιά για 3 χρόνια, έπαθε σοκ.

Η Ευγενία έχει καταγγείλει μεταξύ άλλων πως δεν της επιτρέπουν να έχει επικοινωνία με έναν από τα αδέρφια της και δεν γνωρίζει καν σε ποια δομή βρίσκεται.

«Είναι ένα δύσκολο παιδί, όπως ήμουν και εγώ, και σίγουρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στην απομόνωση. Δεν με αφήνουν να έχω επικοινωνία μαζί του» τόνισε στη Φαίη Σκορδά!

Η Ευγενία πήγε μαζί με άλλα 4 αδέρφια της (από τα 10 της οικογένειας) με εισαγγελική απόφαση στην Κιβωτό όταν ήταν 9 ετών και το μικρότερο παιδί 3 ετών. Στην αρχή ήταν όλα τα αδέρφια μαζί σε δομή και στη συνέχεια χωρίστηκαν και στάλθηκαν σε διαφορετικές δομές, σε όλη την Ελλάδα.

Η Ευγενία στάλθηκε στη δομή της Χίου όταν οι υπεύθυνοι ανακάλυψαν ότι είχε σχέση με ένα άλλο αγόρι της δομής και έμεινε έγκυος στα 17 της και έκανε άμβλωση με εισαγγελική απόφαση. Για τρία χρόνια ήταν σε καθεστώς απομόνωσης, δεν είχε καμία επαφή και επικοινωνία με τα αδέρφια της.

Η κοπέλα είχε μιλήσει παλιότερα σε εισαγγελέα στη Χίο για το τι συμβαίνει μέσα στη δομή αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

«Μας κλείδωναν στην τουαλέτα μέχρι να πούμε συγνώμη , εγώ έμεινα σε τουαλέτα κλειδωμένη από το απόγευμα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα» είπε χαρακτηριστικά.

«Υπήρχαν καλοί άνθρωποι στις δομές και είτε τους διώχνανε είτε έφευγαν από μόνοι τους γιατί δεν άντεχαν να βλέπουν τι συμβαίνει» είπε η Ευγενία.

Όταν ενηλικιώθηκε, την ημέρα των γενεθλίων της, έφυγε από τη δομή, χωρίς να έχει τίποτα στον έξω κόσμο.

Η Φαίη Σκορδά άκουγε τα όσα έχει βιώσει Ευγενία σοκαρισμένη στο #PrwinoMas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας