Πυρ και μανία Λιάγκας, Μουτσινάς, Καινούργιου με τις εξελίξεις στην Κιβωτό

Η Κατσαφάδου παγώνει τη δωρεά του σπιτιού της στην Κιβωτό - Ο όρος που ζήτησαν στην Κριθαριώτη για τη δωρέα της και τον Πατέρα Αντώνιο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της «Κιβωτού του Κόσμου».

Οι εξελίξεις από ώρα σε ώρα αλλάζουν, ενώ εδώ και αρκετές μέρες, είναι το κύριο θέμα στις τηλεοπτικές εκπομπές, τόσο τις ψυχαγωγικές όσο και τις ενημερωτικές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» έχουν πάρει πλέον τη μορφή χιονοστιβάδας.

Πολλοί είναι μάλιστα οι επώνυμοι που αποσύρουν τις δωρεές τους στη δομή και εκφράζουν τη θλίψη αλλά και αγανάκτησή τους για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν βοηθήσει την «Κιβωτό του Κόσμου», είναι η γνωστή επιχειρηματίας, Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες να δωρίσει το σπίτι της στην συγκεκριμένη δομή.

 

 

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε τελευταία της ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε ότι «παγώνει» τη διαδικασία δωρεάς του σπιτιού της μετά τα όσα συμβαίνουν, ξεκαθαρίζοντας πως βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών.

«Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι συντετριμμένη και νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το θέμα που αφορά στην Κιβωτό του Κόσμου. Το τάμα μου και το μεγαλύτερό μου όνειρο, ήταν και παραμένει, να χαρίσω το σπίτι μου σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και ειδικά στα ορφανά παιδιά.

Με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, πάγωσε η ψυχή μου πρωτίστως και φυσικά η μεταβίβαση του σπιτιού μου. Παραμένω πάντα στη διάθεση των παιδιών και ανοίγω την αγκαλιά μου σε όλα εκείνα τα πλάσματα που αξίζουν ΜΟΝΟ αγάπη, στοργή και προστασία» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου.

 

 

Για την Κιβωτό του Κόσμου ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών η Σήλια Κριθαριώτη.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε τον όρο που ζητούσε να βάλει η δομή, όταν ο σύζυγός της θέλησε να κάνει δωρεά ορισμένα κτίρια.

«Ο άντρας μου ήθελε να κάνει, και όπως το έχει κάνει στη Χίο και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, δωρεά διάφορα κτίρια για να φιλοξενούνται παιδιά», είπε αρχικά η Σήλια Κριθαριώτη.

Η Σήλια Κριθαριώτη αποκάλυψε: «Η Κιβωτός είχε έναν όρο, να τους γράψουν τα κτίρια».

 

 

Ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή την «ιδιαίτερη» επικαιρότητα των τελευταίων ημερών αλλά και την έντονη ενασχόληση των παρουσιαστών με το συγκεκριμένο θέμα, ξέσπασε μέσα από την εκπομπή του, #ΚαλόΜεσημεράκι, κατά την έναρξη της εκπομπής του, τονίζοντας πως δεν είναι η δουλειά τους αυτή.

«Τι γίνεται ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε; Εγώ λίγο που παρακολουθώ, γιατί δεν θέλω κιόλας, τώρα μόνο λίγο που είναι η αρχή, να πέσουμε και στα ναρκωτικά, να είμαστε χαρούμενοι. Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε τόσο, το μόνο που παίρνουν είναι να μας κάνουν να φαινόμαστε μουδιασμένοι, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε: «Η υπόθεση με την Πάτρα και την Πισπιρίγκου είναι σαν να είναι πριν 5 χρόνια, το κοριτσάκι αυτό με την ανήλικη, είναι πριν δύο χρόνια, εν τω μεταξύ είναι προχθές οριακά. Έρχεται τώρα αυτό με την Κιβωτό, δεν έχουν πιάσει κανέναν, αλλάζουν απλά οι διευθύνσεις και τώρα πάλι η τηλεόραση είναι δικαστική υπόθεση, δικάζουνε, βγαίνουν, μιλάνε. Δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις. Άποψή μου». 

«Γίνεται σαν event πια, χάνει την ουσία τους, ας σταματήσει αυτό που βγαίνετε και μιλάτε σε εκπομπές, μιλήστε στον εισαγγελέα για να τελειώνουμε. Ούτε εμείς θα θέλαμε να είμαστε εδώ, δεν υπάρχει διάθεση, απλά επειδή είναι εργασία, προχωράμε κανονικά», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.  

 

 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μέσα από την εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», θέλησε να θίξει το γεγονός ότι όλες οι εκπομπές έχουν εντάξει το θέμα στη σκαλέτα τους, δίχως σε κάποιες περιπτώσεις να δίνεται η ανάλογη βαρύτητα.

«Θα πω δημοσίως κάποια στιγμή για το γεγονός ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι έρχονται και σου λένε «Ποια είναι η γνώμη σας για την Κιβωτό»; Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα η Κιβωτός του Κόσμου και δεν συζητιέται σε πεσιματικές.

Ούτε στο πόδι, ούτε στις πεσιματικές. Να προσέχουμε λοιπόν», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

 

Χαμός έγινε και σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha με τον Γενικό Γραμματέα Σύρων Ελλάδα Ανουάρ Μπάκρι.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του ekklisiaonline, τον κατηγόρησε ότι λέει ψέματα για την ιδιότητά του και δεν αναγνωρίζεται από κανέναν.

Μόλις ο κύριος Μπάκρι το άκουσε αυτό έγινε έξαλλος και άρχισε να επιτίθεται.

«Είσαι τρελός αδερφέ μου; Μήπως είσαι πιόνι του Πούτιν;», είπε.

Νωρίτερα, η Κατερίνα Καινούργιου, είχε ζητήσει να μην υπάρξει ένταση και παρόλο που εκείνος είχε δώσει τον λόγο του, δεν τον κράτησε και άρχισε να φωνάζει, ενώ και ο κύριος Μπαλάσκας που ήταν ζωντανά στα τηλεοπτικά παράθυρα, ζήτησε να αποσυρθεί και να μην κάνει διάλογο με τον συγκεκριμένο κύριο.

Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις αντιλήφθηκε τι γίνεται στην εκπομπή της ζήτησε να κοπεί η σύνδεση και έξαλλη ανέφερε στον αέρα:

«Δεν θέλω να το συνεχίσω. Ευχαριστούμε πολύ, κλείστε το παιδιά... Δεν αρμόζει στην εκπομπή αυτό το πράγμα. Είναι απαράδεκτο που συμβαίνει τηλεοπτικά. Και σε δελτίο ειδήσεων να συνέβαινε αυτό το πράγμα θα διέκοπταν τη σύνδεση, δεν έχει να κάνει με την εκπομπή.

Ένας άνθρωπος υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί κάποιους και από την άλλη υπάρχει μια αμφισβήτηση και από την ίδια την πρεσβεία. Δεν θέλουμε να συνομιλούμε με κάποιον που αυτή τη στιγμή κάνει ένα σόου, χτυπάει, φωνάζει και βγαίνει και αναστατώνει ψυχούλες που ήδη είναι αναστωμένες, για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Τέλος!».

 

 

 

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής, #Πρωινό με τον Πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου

Ο παρουσιαστής έγινε πυρ και μανία με τα όσα άκουσε από φίλο του 19χρονου φιλοξενούμενου στη δομή - που κατήγγειλε την Κιβωτό - και επιβεβαιώνει τα όσα έζησε ο 19χρονος.

Ο φίλος του 19χρονου φιλοξενούμενου και καταγγέλλοντα, είπε: «Ο 19χρονος είναι πολύ καλός μου φίλος και μου είχε πει κάποια πράγματα πριν κάνει την καταγγελία, όχι όλα γιατί ντρεπόταν… Το καλοκαίρι όταν είχαν έρθει για διακοπές στη Χίο με τον…, ο … τον είχε σχεδόν σαν υπηρέτη του. Να του φωνάζει, να τον βάζει να κάνει υποτιμητικές δουλειές, όπως να του βάζει και να του βγάζει τα παπούτσια, να τον στέλνει να του φέρει το φαγητό και του έλεγε «πέσε κάτω να μου δέσεις τα κορδόνια», του φερόταν γενικά σαν σκουπίδι…

Είχε κακοποίηση και βία κι από άλλα στελέχη. Μας είχε πει ότι τον άγγιζε περίεργα, ότι τον ήθελε συνέχεια μέσα στο δωμάτιο…»! Ενώ, ο φίλος του 19χρονου αποκάλυψε στο Πρωινό τα όσα βίωσε και εκείνος… και οι δηλώσεις του έκαναν τον Γιώργο Λιάγκα να βγει εκτός εαυτού!

Ο παρουσιαστής ανέφερε: «Πατέρα Αντώνιε αυτά μας έχει διδάξει ο Χριστός; Αυτά μας έχει διδάξει η θρησκεία μας; Ποιος είστε; Ποιος σας έδωσε αυτή την εξουσία αυτή; Ποιος σας την έδωσε ο Θεός, ο Χριστός; Είχατε κάποια ενόραση ή κάποιος άνθρωπος και δεν το γνωρίζουμε; Είχατε δημιουργήσει ένα στρατό τιμωρών που βασανίζατε, τιμωρούσατε, φυλακίζατε τις αγνές ταλαιπωρημένες ψυχές… που είχαν μάθει ότι είναι σκοτάδι η οικογένεια, βρήκαν μία άλλη μεγάλη οικογένεια για να βρουν το φως και εσείς λειτουργούσατε ως τιμωρός… και οι υπηρέτες σας.»!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;