Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Νίκος Φαράκλας: Χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου

Ο λαμπερός γάμος στη Μύκονο και οι ελάχιστες κοινές εμφανίσεις

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά από εννέα χρόνια γάμου η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να βάλουν τέλος στη σχέση τους. 

Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης 23/11 μέσα από την εκπομπή #PrwinoMas και τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η παρουσιάστρια και ο γραφίστας δεν είναι πλέον μαζί, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια για χάρη των 2 παιδιών τους.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, ενώ δεν είχε πραγματοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό κάποια δημόσια κοινή εμφάνιση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο και οι δύο δεν θέλησαν να απασχολήσουν τα Μέσα με τον χωρισμό τους.

Ο Νικόλας Φαράκλας εδώ και μήνες έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παραμένει στο σπίτι μαζί με τις κόρες τους.

 

Τον περασμένο Οκτώβριο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Η δημοσιογράφος και επί σειρά ετών συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη είχε κληθεί να απαντήσει για τις αναζητήσεις που κάνει το κοινό στο διαδίκτυο για την ίδια και τον σύζυγό της, με την αμηχανία της να είναι φανερή.

Η απάντηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τον χωρισμό της στην Google.

«Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

 

 

Ο γάμος στη Μύκονο το 2013

Ο καλοκαιρινός γάμος του ζευγαριού είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2013 στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο με την Ελιάνα να φοράει ένα νυφικό με εντυπωσιακή πλάτη και headpiece στα μαλλιά της.

 

 

 

Τι είχε δηλώσει πρόσφατα για τον πρώην σύζυγό της

«Όντως είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό.

Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

 

 

Την προηγούμενη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, με αφορμή ένα θέμα για τον Γιώργο Παπαδημητρίου, ο οποίος εργάζεται ως ψηφιακός νομάς από διάφορα μέρη του κόσμου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε πει πως: «Πολύ πιο εύκολα θα κάνει ένας άνθρωπος 60 ετών αυτή τη ζωή, παρά έναν άνθρωπο 40 ετών. Εγώ το πιστεύω για τον εαυτό μου αυτό, όταν φύγουν τα παιδιά μου να το κάνω αυτό».

«Μόνη σου; Εσύ που λες όταν θα ελευθερωθείς από τα παιδιά, σκέφτομαι δεν θα θες και μία παρέα; Δεν θα λες “δεν θέλω κι ένα ταίρι να πιάνω αυτό το χέρι;”» την είχε ρωτήσει εμμέσως η Ελένη Μενεγάκη. «Το χέρι να μου κρατάει να μην πέσω» είχε απαντήσει με χιούμορ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ο διάλογος αυτός ήταν μία… έμμεση αναφορά στο ότι κάτι συνέβαινε στην προσωπική ζωή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου…

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»