«O Παϊσιος μου είπε να κόψω τα ναρκωτικά, ξεκλείδωσα. Για εμένα ήταν θαύμα!»

Η μάχη του Γιώργου Παυριανού με τα ναρκωτικά και ο πάτερ Παΐσιος - Οι απίθανες ιστορίες της γνωριμίας του με Βουγιουκλάκη, Λέανδρος, Μαρίνο, Μερκούρη, Ταχτσή, Χατζηδάκι, Βέμπο, Σακελλαρίου και Έφη Σαρρή - «Χαστούκισα τον Ρουβά… Θα μπορούσε να με στραγγαλίσει»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο δημοσιογράφος και στιχουργός, Γιώργος Παυριανός, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στο #Στούντιο4. Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τη σύντομη μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά.

«Για μικρό διάστημα (ζούσα στο όριο). Με έσωσε ότι στο ξεκίνημά μου, ήμουν θρησκευόμενο παιδί κι αυτό βοηθάει ορισμένες φορές, όταν είσαι σε κίνδυνο. Τα drugs τα έκοψα στο Άγιο Όρος. Ο Παϊσιος μου είπε μια ατάκα, που μου ξεκλείδωσε το μυαλό. Του λέω θέλω να βρω τη δύναμη να κόψω τα ναρκωτικά και γυρνά και μου λέει κόψε τα ναρκωτικά για να βρεις τη δύναμη.

Εκεί ξεκλείδωσα. Εγώ περίμενα ότι η δύναμη αυτή θα ερχόταν από κάπου ψηλά. Όχι φίλε κόψ’ τα και θα γίνεις αμέσως ο παλιός σου εαυτός. Από τότε και μετά όταν γύρισα τέλος. Τη δεύτερη μέρα είχα στερητικά, έφαγα πολύ ωραίο πρασόρυζο, πήγα στις τουαλέτες που είχαν κάτι λάστιχα το καλοκαίρι κι έκανα μπάνιο. Για εμένα ήταν θαύμα. Κάτι μου έκανε αυτή φράση νομίζω» είπε ο Γιώργος Παυριανός.

 

 

«Χαστούκισα τον Σάκη Ρουβά… Θα μπορούσε να με στραγγαλίσει»

 

«Τον ανακάλυψα σε ένα μαγαζί. Είχα λιποθυμήσει από την ομορφιά και το ταλέντο του. Λέω θέλω να σου κάνω τραγούδια. Ο παραγωγός αύριο θα έρθει στην εταιρεία να υπογράψεις και το συμβόλαιο του είπα. Θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Καλά μου λέει διστακτικός. Προφανώς και ήταν γιατί είχε ακούσει πάρα πολλά και πολλές υποσχέσεις», είπε για τη γνωριμία του με τον Σάκη Ρουβά.

Και πρόσθεσε: «Του έγραψα το «Πάρ’ τα» και λέω να τον στείλουμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Δεν είχε τέτοια τραγούδια. Βγήκε με ένα κολλητό μπλουζάκι και τζιν. Είχε κάτι παραπάνω από επίγνωση. Ο αθλητισμός τον είχε κάνει συνεπή. Επαγγελματίας. Το «Παρ’ τα» βραβεύτηκε ως καλύτερο τραγούδι. Αυτό το παιδί 30 χρόνια δεν έχει χάσει αυτό που είχε».

«Στην αρχή ήθελαν να του αλλάξουν το όνομα. Να το κάνουν Ρωμανός, Σεβαστιανός. Λέω Μόρτιμερ Ρωμανός; Ύμνους θα τραγούδαγε; Θεωρώ ότι θα γινόταν δυσκολότερα διάσημος με αυτό το όνομα. Τον προετοίμασα να μην υπογράψει συμβόλαιο αν του άλλαζαν το όνομα», τόνισε.

«Τον είχα χαστουκίσει γιατί…»

Στη συνέχεια, ο στιχουργός ανέφερε ότι «όταν έγινε πρώτος δίσκος και εξαφανίστηκε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Του λέω γιατί χάθηκες και μου λέει για τα παιδιά, δουλειές κλπ. Σηκώνομαι και του δίνω ένα χαστούκι τρομερό. Βλέπω το μάτι του να αγριεύει. Θα μπορούσε να με στραγγαλίσει. Και μου λέει το εννοείς αυτό που έκανες; Λέω το εννοώ που είσαι λέω τόσον καιρό. Τώρα το λέμε με το Σάκη και γελάμε».

«Είναι ίσως από τα λίγα ξύλα που πρέπει να φάει κάθε άνθρωπος λίγο στη ζωή αυτή. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να φάνε καμιά ανάποδη. Εγώ έχω φάει πάρα πολύ ξύλο. Μου φάνηκε περίεργο που έδειξε αυτοσυγκράτηση», κατέληξε χαριτολογώντας.

Ο Γιώργος Παυριανός μίλησε για το ξεκίνημα της συνεργασίας του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Αλίκη ήταν καταπληκτική. Στη δουλειά στρατιώτης και πάρα πολύ περιποιητική. Μερικά τα έκανε κι επίτηδες. Θυμάμαι μια φορά άνοιξε ένα κιλό χαβιάρι και με τάιζε με ένα κουτάλι. Μου έλεγε όταν θα βγεις έξω μικρή Παύρι, να πεις ότι η Αλίκη δεν είναι τσιγκούνα, όπως λένε. Σε τάιζε χαβιαράκι  με το κουταλάκι.

Όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής η φήμη επιβεβαιώθηκε. Είχαμε συμφωνήσει 50.000 κάθε τραγούδι. Εμείς με τον Βλάση στα διαλείμματα πίναμε βοτκίτσες και το γλεντούσαμε. Αυτά χρεώνονταν στην Αλίκη. Όταν έφτασε η ώρα, μου έδωσε 40.000 κάθε τραγούδι. Λέω όχι 50.000 έχουμε πει. Μου λέει εντάξει είναι, ήπιες και τη βοτκίτσα σου. Το είχε υπολογίσει» ανέφερε ο Γιώργος Παυριανός.

 

 

 «Έπαιξα την αμοιβή μου από το δίσκο της Β. Λέανδρος στο καζίνο»

 

 

«Όταν πήγα τον πρώτο μου στίχο στον Γ. Μαρίνο το έσκισε!»

 

 

Η ιστορία πίσω από το «Τρίτο στεφάνι» και τη Μελίνα Μερκούρη

 

 

 

«Ο Κώστας Ταχτσής είχε αντίρρηση να σκηνοθετήσω το «Τρίτο στεφάνι»

 

 

 

«Το "Τρίτο στεφάνι" ήταν η αφορμή να μιλήσει η Μελίνα Μερκούρη με τον Χατζιδάκι»

 

 

 

«Έτσι γνώρισα τον Μάνο Χατζιδάκι»

 

 

 

«Την ημέρα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου μας φώναξε σπίτι της η Σοφία Βέμπο

 

 

«Η Ρίτα Σακελλαρίου δεν ήθελε να πει το "Εγώ δεν πάω Μέγαρο"» 

 

 

«Θαυμάζω την Έφη Σαρρή, είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων