Συγκλονίζει ο θρήνος του Μάριου Ιωάννου για την απώλεια του συντρόφου του

O Κύπριος ηθοποιός βιώνει τις πιο δύσκολες του στιγμές, με την απώλεια του επί 18 χρόνια σύντρόφoυ του, σκηνοθέτη, Achim Wieland - «Η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στις 29 Οκτωβρίου ο ηθοποιός Μάριος Ιωάννου ανακοίνωσε τον χαμό του έρωτα της ζωής του και από τότε ζει τις πιο δύσκολες στιγμές του.

Ο επί 18 χρόνια σύντροφος του σκηνοθέτης Achim Wieland, με καταγωγή από την Στουτγκάρδη «έγινε φως στον ουρανό και φωτίζει ψυχές μας» όπως έγραψε ο ηθοποιός.

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα, ο Μάριος Ιωάννου θρηνεί τον χαμό του αγαπημένου του συντρόφου ζωής, ενώ δεν παραλείπει να εκδηλώσει την αγάπη και την αφοσίωση του, ακόμα και με δημόσιες, συγκλονιστικές αναρτήσεις εξωτερικεύοντας τα αισθήματα σου.

Έτσι ανακοίνωσε την απώλεια του αγαπημένου του:

«Ο άνθρωπος της ζωής μου, που ζήσαμε μαζί 18 αγαπημένα χρόνια έγινε φως στον ουρανο και θα φωτίζει την ψυχή μας.

Το σώμα του θα δοθεί στη γη να γίνει γιασεμια και φριαντάφυλλα για να μεθούν οι αισθήσεις.

Για το σώμα θα φροντίσει η κηδεία που θα γίνει στο ναό Petruskirchen στο Gerlingen (70839) στη Στουτγάρδη την Παρασκευη η ώρα 15:00 που είναι ο τόπος που γεννήθηκε.

Όσοι δεν θα είστε παρακαλώ θυμηθείτε να κοιτάξετε τον ουρανό και να χαμογελασετε πλατια στον Αχιμ .

Θα μεγαλώσει το φως και θα θεριεψουν τα λουλούδια .

Aγαπη σε όλους και ευχαριστώ για τα γεμάτα αγάπη μηνύματα σας που δίνουν δύναμη στη ραγισμένη μου καρδιά που πάντα αναζητεί το φως .

Όπως και του Αχιμ μου.»

 

 

 

«Απόλυτα....

Η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ»

 

 

Ενώ ακολούθησαν αναρτήσεις γεμάτες αγάπη και σκόρπισαν την απόλυτη συγκίνηση σε φίλους του ζευγαριού.

 

 

«Το παρακάτω κείμενο είναι όντως γραμμένο για να καθοδηγήσει ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αφήσουν λουλούδια στον Τάφο. Η συμπάθειά σας γίνεται αισθητή μέσα από την ενέργεια. Για τους φίλους που τυχαίνει να βρουν γαλήνη όταν επισκέπτονται τους τάφους των αγαπημένων μας, το σώμα του Αχίμ θάβεται στο Κοιμητήριο στο κέντρο του Γκέρλινγκεν.

Εάν βρίσκεστε στη Στουτγάρδη, παίρνετε τη γραμμή 6 από το κέντρο. Είναι μόνο είκοσι λεπτά με το τρένο για να φτάσετε στο Gerlingen (η γενέτειρά του). Το νεκροταφείο βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση του τρένου Gerlingen. Είναι ήσυχο και όμορφο και είναι ακριβώς εκεί που είναι το Petruskirchen. Καθώς περπατάτε στο νεκροταφείο μέσα από το Petruskirchen, ο τάφος βρίσκεται στο δεύτερο τμήμα (στα δεξιά) και διαβάζει το όνομα του Achim Wieland μαζί με μια φράση που αγαπούσε. "Und meine Seele spanne γράφω ihre Flugel aus, flog Dutch die stillen Lande, als floge selfie nach Haus" «Και η ψυχή μου άνοιξε τα φτερά της διάπλατα πέταξε μέσα από τις σιωπηλές χώρες σαν να πετούσε σπίτι»

Για τους φίλους στην Κύπρο θα υπάρχουν τελετουργίες για να τιμήσουν και να γιορτάσουν την ψυχή του αγαπημένου μας Αχίμ. Θα ενημερωθείτε σύντομα. Αγάπη σε όλους και ευχαριστούμε για ό,τι κάνατε και σκεφτήκατε και νιώσατε για εμάς. Έγινε υπέροχα δεκτό.»

 

 

«Μια σκέψη μου είναι ότι δεν υπάρχει απώλεια, όταν οι άνθρωποι που αγαπάμε περνούν σε άλλο βασίλειο. Είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα νέο είδος σχέσης μαζί τους, μέχρι να ξαναβρεθούμε στην άλλη διάσταση. «Νιώσε» τα διαφορετικά και Αγάπησέ τα άνευ όρων, μέχρι τότε. Η απώλεια σημαίνει να σταματήσεις να αγαπάς και εγω είναι σαν να μην έχασα κανέναν. Χαίρομαι που λυπάμαι για τους ανθρώπους που σταματούν να αγαπούν αλλά όχι για τους ανθρώπους που επανασυνδέονται και αρχίζουν να αγαπούν τους αποχωρημένους ξανά από την αρχή. Είναι αγάπη που μιλάμε και που δεν τελειώνει ποτέ, οπότε όχι "σόρρυ"»

 

 

 

«Ένα κερί για τον εορτασμό των γενεθλίων του Αχίμ. Δεν θα του άρεσε αυτή η ανάρτησή μου στο Facebook, αλλά είναι σίγουρος ότι αισθάνεται ότι το κάνω από αγάπη και αγάπη για την οποία έζησε. Σε περίπτωση που θέλετε να γιορτάσετε τα αγγελικά γενέθλια του εμπνευσμένου χαρούμενου Αχίμ που έζησε και αγάπησε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανάψτε ένα κερί και γιορτάστε τον με ένα τραγούδι. Του άρεσε το "Fly me to the moon", "Moon River" Δεν χρειάζονται σχόλια ενσυναίσθησης. Ο ένας και μοναδικός λόγος αυτής της ανάρτησης είναι για να τον γιορτάσουμε. Άλλες μουσικές ιδέες. Λάτρευε επίσης το «Μια πολη μαγική» του Χατζηδάκι, το «Άκου τη φωνή μου» Σελέστ. Αλλά θα του άρεσε επίσης αν επιλέγατε τον εαυτό σας. Αγκαλιές!»

 

 

 

«Υπάρχει ταλαιπωρία στην αρχή και μετά εμβάθυνση. Στην εμβάθυνση πηγαίνεις σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχει θάνατος»

Echart Tolle

 

 

 

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»