Έδιωξαν το πιο σαγηνευτικό κορίτσι του #GNTMgr! Στην τελική 10αδα - 4 Κύπριες!

Κατέρρευσε η Μύρια λίγο πριν την αποχώρηση στο #GNTMgr! Η αποθέωση & η λιποθυμία πριν την ανακοίνωση της τελικής 10αδας!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (22-11) μετά την αποχώρηση της Ραφαέλας και τη νίκη της Μάρας, όλες οι κοπέλες σχολίασαν το πώς μπορεί να διαχειριστεί τα disadvantage της και στο ποιές θα τα δώσει!

H Μιχαέλα ένιωσε πολύ συγκινημένη για την νίκη της κόρης της στην προηγούμενη δοκιμασία και είπε ότι από πάντα πίστευε στις δυνατότητές της και θεωρούσε ότι θα γίνει ένα πολύ καλό μοντέλο. Μάλιστα, η ίδια τόνισε πώς η Μάρα είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια στο παρελθόν για την εμφάνισή της, μιας και την σχολίαζαν αρνητικά για τον σωματότυπό της επειδή ήταν πολύ αδύνατη.

Η Μιχαέλα είπε χαρακτηριστικά: «Ήμουν σίγουρη ότι η Μάρα θα τα καταφέρει πολύ καλά. Από την πρώτη στιγμή πίστευα ότι θα γίνει top model. Είναι πανέμορφη. Με τη νίκη της εχθές με συγκίνησε πολύ. Παλαιότερα είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της γιατί ήταν πολύ αδύνατη και της έλεγαν πάντα ότι δεν θα τα καταφέρει. Έπρεπε να έρθω εδώ για να δω τις δυνατότητές της και να καταλάβω πλήρως το πόσο υπέροχο είναι το παιδί μου!»

 

 

 

Παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο concept το οποίο και είχε να κάνει με ταχύτητα και λάσπες, ενώ το disadvantage, ήταν το πιο δύσκολο που έχει δωθεί, μέχρι στιγμής, την φετινή σεζόν!

H Mάρα ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και επομένως εκείνη που θα είχε το advantage για την δοκιμασία. Μόλις τα κορίτσια έφτασαν στο σετ, εξ αρχής απόρησαν ενώ ύστερα ενθουσιάστηκαν μόλις είδαν τον Χρήστο Στεφανή να τις υποδέχεται μαζί με τους υπόλοιπους κριτές που παρευρέθηκαν. Πολύ πιο συγκεκριμένα, αυτό που είχαν να φέρουν σε πέρας ήταν να φωτογραφηθούν μέσα στις λάσπες πίσω από ένα αμάξι, με αποκαλυπτικά outfit, που τόνιζαν τις καμπύλες του σώματός τους!

 

 

Το advantage που είχε ήταν ίσως το πιο δύσκολο που είχε δωθεί μέσα στον φετινό κύκλο, μιας και δυο κοπέλες, που θα όριζε η Μάρα, θα είχαν μόνο τρία κλικ.

Εκείνες ήταν η Γρηγοριάννα και η Αλεξία, τις οποίες και ήθελε να αποδυναμώσει και να τις βγάλει από τον διαγωνισμό!

 

 

 

Η Μαρία μπορεί να ήθελε να δώσει το εκατό τοις εκατό στην φωτογράφηση, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ευχαρίστησε ούτε τους κριτές, ούτε και την ίδια!

Η Μαρία ήταν από τις κοπέλες που το outfit της ήταν αρκετά αποκαλυπτικό και την ευνοούσε απόλυτα στο να δείξει το σώμα της. Η ίδια ενώ μπηκε μέσα στο set με σκοπό να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, δυστυχώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ούτε τον Τάσο Σοφρωνίου που βρισκόταν εκεί, άλλα άλλα ούτε και τους υπόλοιπους κριτές το πλατό.

 

 

Η Μύρια δεν αισθάνθηκε καλά κατά τη διάρκεια του πλατό με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να χάσει τις αισθήσεις της για μερικά δευτερόλεπτα!

Αμέσως έτρεξε στο πλευρό της η Βίκυ Καγιά, οι κριτές, αλλά και οι υπόλοιπες κοπέλες, μιας και όλοι ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας της.

Ενώ είχε ακούσει πάρα πολύ θετικά σχόλια για την φωτογραφία της και οι κριτές την αποθέωσαν και με το παραπάνω, λέγοντας ότι μάλλον θα είχε την καλύτερη φωτογραφία για αυτήν την δοκιμασία, λίγο αργότερα και μετά την κριτική της Μιχαέλας, η Μύρια δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο όρθια και για αυτόν τον λόγο λιποθύμησε στο πλατό on air.

 

 

H Μύρια από την κριτική της αρχικά αποθεώθηκε από όλους τους κριτές, οι οποίοι εξ αρχής της είπαν ότι το πιο πιθανό είναι να έχει την καλύτερη φωτογραφία, αφού ήταν σε όλα άρτια. Έτσι και έγινε και για πρώτη φορά φέτος η καλύτερη φωτογραφία από την αρχή πήγε μόνο σε ένα άτομο, χωρίς να υπάρχουν οι δυο με την καλύτερη απόδοση.

 

 

 

Μπήκε με φόρα στο σετ, έκανε τον Tάσο να χοροπηδάει από χαρά και η ενέργειά της, της χάρισε τη δουλειά. Well done Μύρια!

 

 

 

 

Στο bottom two έμειναν η Βικτώρια μαζί με την Μαρία, με την δεύτερη να μην καταφέρνει να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και να αποχωρεί λίγο πριν την τελική δεκάδα!

Προς μεγάλη έκπληξη των τηλεθεατών αλλά και των κοριτσιών που συμμετέχουν, η κριτική επιτροπή ομολογουμένως πήρε την λάθος απόφαση και διώξε το λάθος κορίτσι.

Στο σημείο που βρίσκεται το παιχνίδι θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί η μεγαλύτερη αδικία μέχρι στιγμής.

 

 

 

Κάτι την κρατούσε πίσω και δεν μπορούσε να αποδώσει στα σετ. Απόψε, μία ανάσα πριν το TOP 10, αποχωρεί.
Η Μαρία με την μεσογειακή ομορφιά, που θυμίζει γυναίκες με ταπεραμέντο όπως η Μόνικα Μπελούτσι, η Μαρία Κάλλας και η Δωροθέα Μερκούρη αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια.

 

 

 

 

 

 

Την Τετάρτη, η Μαρία επικοινώνησε μέσω Skype με την εκπομπή #Breakfast@Star και μίλησε για την αποχώρησή της.

Όπως είπε, ήταν σίγουρη ότι θα φύγει εκείνη και όχι η Βικτώρια, καθώς είχε ακούσει πολύ αρνητικά σχόλια. Η ίδια είχε πιεστεί ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα και αυτό… έβγαινε και στις λήψεις της. Η Μαρία πιστεύει ωστόσο, ότι η αποχώρησή της ήταν δίκαιη.

«Αν έβαζα κάποια να αποχωρήσει, θα έβαζα την Ειρήνη. Η Ειρήνη φαίνεται να έχει βαρεθεί. Δεν είναι δηλαδή, σαν και εμένα που προσπαθούσα. Πιστεύω ότι είναι απλά τυχερή αλλά αυτό σίγουρα θα αλλάξει και θα αποχωρήσει σε κάποιες μέρες» σημείωσε το μοντέλο για την πρώην συμπαίκτριάς της.

 

 

Το trailer 21ου επεισοδίου - Δευτέρα 28.11.2022

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη