Τετάρτη 27 Μαϊ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Infographic: Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα του Ορέστη που έσφιξαν τον κλοιό

Ντίνα Κλεάνθους  23/04/2019 06:55
Infographic: Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα του Ορέστη που έσφιξαν τον κλοιό

Infographic: Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα του Ορέστη που έσφιξαν τον κλοιό

Ντίνα Κλεάνθους  23/04/2019 06:55
Παγωμένη και σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη μπροστά στα όσα φρικιαστικά αποκαλύφθηκαν στο φρεάτιο θανάτου στο Μιτσερό, μετά την ανεύρεση πτώματος την 14η Απριλίου από δύο τουρίστες.
 
Για πρώτη φορά στο χρονικά, η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη με το πιο ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε ποτέ, ενώ «αποκτά» των serial killer της, ο οποίος μέχρις στιγμής παραδέχθηκε ότι στραγγάλισε δύο γύναικες τις οποίες στη συνέχεια έριξε στο φρεάτιο του λατομείου στο Μιτσερό και ότι πέταξε το εξάχρονο παιδί του ενός θύματος στη λίμνη στο Ξυλιάτου. Ωστόσο, η φρίκη φαίνεται να μην σταματάει εδώ, αφού όπως όλα δείχνουν, στο φρεάτιο υπάρχουν και άλλες γυναίκες.
 
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 35χρονος λοχαγός, κατά συρροή δολοφόνος, ψάρευε τα θύματα του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η φίλη του πρώτου θύματος όπου μίλησε για την ύπαρξη ενός «Ορέστη» με τον οποίο η 38χρονη διατηρούσε δεσμό και την προηγούμενη μέρα της εξαφάνισης της διανυκτέρευσε μαζί του, όπως και η κόρη της, στάθηκε η αφορμή για την αποκάλυψη της φρίκης.
 
 
Έμπειροι ανακριτές του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έκαναν φύλλο και φτερό τις διαδικτυακές του κινήσεις του Ορέστη, με αποτέλεσμα οι
Αρχές να φθάσουν στα ίχνη του και να ανοίξουν το δρόμο της εξιχνίασης αυτού του πρωτοφανούς εγκλήματος που συγκλονίζει το παγκύπριο.  
 
«Ενώ κάναμε έρωτα την στραγγάλισα. Όταν την σκότωνα ένιωθα ωραία», είπε χαρακτηριστικά στους ανακριτές ο 35χρονος, ο οποίος χτυπούσε με τον ίδιο τρόπο.
 
Δείτε πιο κάτω το Infographic που ετοίμασε ο REPORTER με τις διαδικτυακές κινήσεις του που τον «έκαψαν», αφού συνδέθηκε ο λογαριασμός Ορέστης με το IP address.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας