Δευτέρα 9 Δεκ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Παντού κλειστά στόματα για τον 35χρονο-Σοκαρισμένοι όσοι τον γνωρίζουν

Μιχάλης Πολυδώρου  21/04/2019 19:21
Παντού κλειστά στόματα για τον 35χρονο-Σοκαρισμένοι όσοι τον γνωρίζουν

Παντού κλειστά στόματα για τον 35χρονο-Σοκαρισμένοι όσοι τον γνωρίζουν

Μιχάλης Πολυδώρου  21/04/2019 19:21
«Δεν εξωτερίκευε τα συναισθήματα του, ήταν λιγομίλητος, δεν είχε εξάρσεις θυμού, ούτε επιθετική συμπεριφορά».
 
Αυτά αναφέρονται στο ενημερωτικό σημείωμα που έλαβε ο υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης για τον αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον τρεις δολοφονίες.
 
Τα ίδια λένε και όσοι τον γνώριζαν και είχαν προσωπική επαφή μαζί του, αφού σε καμία περίπτωση δεν έδινε την εικόνα εγκληματία και δη κατά συρροή δολοφόνου.
 
 
Πρόσωπα από τον κύκλο του με τα οποία επικοινωνήσαμε δεν θέλησαν να μιλήσουν στο παρόν στάδιο και περιορίστηκαν να πουν πως δεν έδειχνε κανένα σημάδι που να παραπέμπει πως πρόκειται για άτομο με παραβατική συμπεριφορά.
 
 
Μάλιστα όπως μαθαίνει ο REPORTER, δόθηκε σαφής οδηγία από την ηγεσία του Στρατού, να μην υπάρξουν διαρροές από το στράτευμα προς τον Τύπο αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα του Ίλαρχου.
 
Χαρακτηρίζεται ωστόσο ως συνεπής στη δουλεία του ενώ δεν παρέλειπε να δίνει και συμβουλές προς τους στρατιώτες του για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν όταν βγουν στην κοινωνία.
 
Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις πάντως, που πάγωσαν το παγκύπριο την τελευταία εβδομάδα, προκαλούν και ερωτηματικά ως προς τις διαδικασίες που ακολουθούνται στην Εθνική Φρουρά για τον έλεγχο της ψυχικής υγείας των αξιωματικών, που έχουν υπό την ευθύνη τους χιλιάδες 18χρονα παιδιά που κατατάσσονται κάθε χρόνο.
 
Χωρίς την παραλλαγή
Ο 35χρονος ήταν πολύ ενεργός σε ομάδες που ασχολούνταν με τη φωτογραφία ενώ ήταν και εκπαιδευτής στη φωτογραφική εταιρεία Κύπρου. Την ίδια ώρα φωτογραφίες του τιμήθηκαν σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς.
 
Όταν έβγαζε τις αρβύλες και την παραλλαγή ο 35χρονος αφιέρωνε ατέλειωτες ώρες στην φωτογραφία. Αναλάμβανε τη διεκπεραίωση φωτογραφήσεων σε γάμους και βαφτίσεις, εκπαίδευε αρχάριους φωτογράφους, μέσα στα πλαίσια της φωτογραφικής εταιρείας Λευκωσίας, ενώ συχνά διοργάνωνε με φίλους του εξορμήσεις στη φύση για φωτογραφήσεις, αρκετές από τις οποίες στο Μιτσερό.
 
 
Μάλιστα το ταλέντο του αναγνωρίστηκε και σε διαγωνισμούς φωτογράφισης και βραβεύθηκε ενώ στο πορτφόλιο που διατηρεί με τις καλύτερες φωτογραφίες του, περίοπτη θέση έχουν επίσης οι φωτογραφίες από το Μιτσερό, αλλά και από το Ξυλιάτο.
 
Στις εκατοντάδες φωτογραφίες που προβάλλει στο προσωπικό του πορτφόλιο, περιλαμβάνονται ζώα, φυτά, πουλιά, πολυσύχναστοι δρόμοι του εξωτερικού, τοπία αλλά και γυναίκες σε τολμηρές πόζες, ενώ κυκλοφόρησε και βίντεο κλιπ στο οποίο εμφανίζεται μοντέλο σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού.
 
 
Μάλιστα το ηλεκτρονικό του αποτύπωμα εντοπίζεται και στο YouTube όπου ανέβασε σειρά βίντεο στα οποία παρουσιάζει οδηγίες για αρχάριους χρήστες του προγράμματος Photoshop.
 
Όλα αυτά πάντως μοιάζουν ασήμαντα μπροστά στα ειδεχθή εγκλήματα που παραδέχθηκε ήδη πως έκανε ο 35χρονος που φαίνεται να ζούσε μια δεύτερη κρυφή ζωή, όπως όλα δείχνουν ως κατά συρροή δολοφόνος.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας