Παντού κλειστά στόματα για τον 35χρονο-Σοκαρισμένοι όσοι τον γνωρίζουν

«Δεν εξωτερίκευε τα συναισθήματα του, ήταν λιγομίλητος, δεν είχε εξάρσεις θυμού, ούτε επιθετική συμπεριφορά».
 
Αυτά αναφέρονται στο ενημερωτικό σημείωμα που έλαβε ο υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης για τον αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον τρεις δολοφονίες.
 
Τα ίδια λένε και όσοι τον γνώριζαν και είχαν προσωπική επαφή μαζί του, αφού σε καμία περίπτωση δεν έδινε την εικόνα εγκληματία και δη κατά συρροή δολοφόνου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δάκρυσαν και οι πέτρες στην αγρυπνία για την Marry-Παρόντες και οι τουρίστες που την εντόπισαν(video&pics)
 
Πρόσωπα από τον κύκλο του με τα οποία επικοινωνήσαμε δεν θέλησαν να μιλήσουν στο παρόν στάδιο και περιορίστηκαν να πουν πως δεν έδειχνε κανένα σημάδι που να παραπέμπει πως πρόκειται για άτομο με παραβατική συμπεριφορά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Όλα τα ΤΑΕ ξεσκονίζουν φακέλους με ελλείποντα πρόσωπα-Ψάχνουν για τις ενέργειες που έγιναν
 
Μάλιστα όπως μαθαίνει ο REPORTER, δόθηκε σαφής οδηγία από την ηγεσία του Στρατού, να μην υπάρξουν διαρροές από το στράτευμα προς τον Τύπο αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα του Ίλαρχου.
 
Χαρακτηρίζεται ωστόσο ως συνεπής στη δουλεία του ενώ δεν παρέλειπε να δίνει και συμβουλές προς τους στρατιώτες του για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν όταν βγουν στην κοινωνία.
 
Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις πάντως, που πάγωσαν το παγκύπριο την τελευταία εβδομάδα, προκαλούν και ερωτηματικά ως προς τις διαδικασίες που ακολουθούνται στην Εθνική Φρουρά για τον έλεγχο της ψυχικής υγείας των αξιωματικών, που έχουν υπό την ευθύνη τους χιλιάδες 18χρονα παιδιά που κατατάσσονται κάθε χρόνο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κραυγή μάνας ελλείπουσας στον REPORTER-Το μυστήριο sms μετά την εξαφάνισή της
 
Χωρίς την παραλλαγή
Ο 35χρονος ήταν πολύ ενεργός σε ομάδες που ασχολούνταν με τη φωτογραφία ενώ ήταν και εκπαιδευτής στη φωτογραφική εταιρεία Κύπρου. Την ίδια ώρα φωτογραφίες του τιμήθηκαν σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς.
 
Όταν έβγαζε τις αρβύλες και την παραλλαγή ο 35χρονος αφιέρωνε ατέλειωτες ώρες στην φωτογραφία. Αναλάμβανε τη διεκπεραίωση φωτογραφήσεων σε γάμους και βαφτίσεις, εκπαίδευε αρχάριους φωτογράφους, μέσα στα πλαίσια της φωτογραφικής εταιρείας Λευκωσίας, ενώ συχνά διοργάνωνε με φίλους του εξορμήσεις στη φύση για φωτογραφήσεις, αρκετές από τις οποίες στο Μιτσερό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτσι αποκάλυψαν τον serial killer της Κύπρου-Η καθοριστική μαρτυρία
 
Μάλιστα το ταλέντο του αναγνωρίστηκε και σε διαγωνισμούς φωτογράφισης και βραβεύθηκε ενώ στο πορτφόλιο που διατηρεί με τις καλύτερες φωτογραφίες του, περίοπτη θέση έχουν επίσης οι φωτογραφίες από το Μιτσερό, αλλά και από το Ξυλιάτο.
 
Στις εκατοντάδες φωτογραφίες που προβάλλει στο προσωπικό του πορτφόλιο, περιλαμβάνονται ζώα, φυτά, πουλιά, πολυσύχναστοι δρόμοι του εξωτερικού, τοπία αλλά και γυναίκες σε τολμηρές πόζες, ενώ κυκλοφόρησε και βίντεο κλιπ στο οποίο εμφανίζεται μοντέλο σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οικιακή βοηθός πρώην βοηθού Αρχηγού το δεύτερο θύμα-Είχε κλείσει η υπόθεση
 
Μάλιστα το ηλεκτρονικό του αποτύπωμα εντοπίζεται και στο YouTube όπου ανέβασε σειρά βίντεο στα οποία παρουσιάζει οδηγίες για αρχάριους χρήστες του προγράμματος Photoshop.
 
Όλα αυτά πάντως μοιάζουν ασήμαντα μπροστά στα ειδεχθή εγκλήματα που παραδέχθηκε ήδη πως έκανε ο 35χρονος που φαίνεται να ζούσε μια δεύτερη κρυφή ζωή, όπως όλα δείχνουν ως κατά συρροή δολοφόνος.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοκ! Τη σκότωσε ενώ έκαναν έρωτα-Τρία θύματα σε ενάμιση μήνα  

Δειτε Επισης

Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες