Σοκ! Τη σκότωσε ενώ έκαναν έρωτα-Τρία θύματα σε ενάμιση μήνα

Ο τρόπος με τον οποίο ενεργούσε ο 35χρονος δολοφόνος, αποκαλύφθηκε οκτώ ημέρες μετά το θρίλερ γύρω από το φρεάτιο θανάτου, του μεταλλειό στο Μιτσερό, όπου μέχρι στιγμής βρέθηκαν δύο σοροί ενώ υπάρχουν ενδείξεις και για άλλα πτώματα.

Την ίδια ώρα, διεξάγονται έρευνες για εντοπισμό της εξάχρονης κόρης του πρώτου θύματος. Ο 35χρονος φερόμενος serial killer, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, αφού επανασυνελήφθει και για τον φόνο της Arian Palanas Lozano.
 
Χθες σε θεληματική του κατάθεση ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την Arian Palanas Lozano, τα ίχνη της οποία χάθηκαν στις 21 Ιουλίου, 2018 από την κατοικία της στην Αγλαντζιά.
 
Με βάση την παραδοχή του 35χρονου διαπιστώνεται ότι ενάμιση μήνα μετά τις δολοφονίες μάνας και κόρης αφού είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα από τις 4 Μαΐου 2018, ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι περί τα τέλη Ιουλίου του 2018 γνώρισε μέσω της πλατφόρμας Badoo και τη μετέφερε στην οικία του. 
 
Παραδέχθηκε και έδωσε φρικιαστική περιγραφή
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, ο 35χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη τόσο του φόνου της 38χρονης, όσο και της 28χρονης, ενώ έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο που διέπραξε τα αποτρόπαια εγκλήματά του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 
 
Συγκεκριμένα για το δεύτερο θύμα, ανέφερε ότι αφού έκανε έρωτα μαζί με την 28χρονη την έπνιξε, ενώ στη συνέχεια την έδεσε και μετέφερε τη σορό της στο μεταλλείο του Μιτσερού, όπου την έριξε στο φρεάτιο.
 
Εκτιμάται ο 35χρονος δολοφονούσε τα θύματα του με τον ίδιο τρόπο.
 
Την ίδια ώρα οι Αρχές θα αναμένουν τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής επι της σορού που εντοπίστηκε χθες στο φρεάτιο στο Μιτσερό, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσον αυτή ανήκει στην 28χρονη Arian ή σε κάποια άλλη γυναίκα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ 
 
Ψάρευε τα θύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Τον δρόμο της εξιχνίασης άνοιξε η φίλη της 38χρονης Marry, η οποία είχε αποκαλύψει ότι το θύμα διατηρούσε δεσμό και είχε συναντηθεί το προηγούμενο βράδυ της εξαφάνισης της με πρόσωπο εν ονόματι «Ορέστης», τον οποίο γνώρισε μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Badoo. Η μάρτυρας έδωσε στους ανακριτές φωτογραφία από το προφίλ του «Ορέστη» και μετά από δικανικό έλεγχο του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.
 
Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 35χρονος ψάρευε τα υποψήφια θύματά του από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, από τον έλεγχο του ηλεκτρονικού εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος είχε συνομιλίες με τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες, οι οποίες δηλώθηκαν ως εξαφανισμένες.
 
Οι έρευνες του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι αποκαλύψεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί