Κυριακή 9 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Όλο και περισσότερα τα ευρήματα για τον «Ορέστη»-Ψάχνουν την αρχή της δράσης του

  22/04/2019 14:31
Όλο και περισσότερα τα ευρήματα για τον «Ορέστη»-Ψάχνουν την αρχή της δράσης του

Όλο και περισσότερα τα ευρήματα για τον «Ορέστη»-Ψάχνουν την αρχή της δράσης του

  22/04/2019 14:31
Την ώρα που οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε Ξυλιάτο και Μιτσερό με τους άνδρες της ΕΜΑΚ και τους ιδιώτες που μισθώθηκαν για την συγκεκριμένη γιγαντιαία επιχείρηση που στήθηκε για τον ενδεχόμενο εντοπισμό κι άλλων σορών αλλά και της σορού της εξάχρονης Sierra, να εργάζονται πυρετωδώς εδώ και ημέρες, μια παράλληλη μάχη δίνεται και στο γραφείο του ηλεκτρονικού εγκλήματος.
 
Ενώπιον του γραφείου το οποίο ενεπλάκη στις έρευνες από την πρώτη ημέρα και έφτασε στα ίχνη του Ορέστη βρίσκεται και σειρά νέων τεκμηρίων τα οποία έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο και ερευνώνται έτσι ώστε να κλείσει ο κύκλος της δράσης του «Ορέστη», του 35χρονου ίλαρχου δηλαδή της Εθνικής Φρουράς που με αυτό το ψευδώνυμο ψάρευε μέσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα θύματα του.
 
 
Ο «Ορέστης» ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα δραστήριο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που διατηρούσε προφίλ σε διάφορές  πλατφόρμες όπως το facebook, το badoo και το gmail με παραλλαγές. Στο facebook ήταν «Orestis  Apoel» στο Badoo «Orestis 35» και στο gmail «orestis451».
 
Το γεγονός ότι ο «Ορέστης» ψάρευε τα θύματα του μέσα από την πλατφόρμα Badoo, σε συνδυασμό με το γεγονός πως εντοπίστηκαν ήδη οι συνομιλίες του με τέσσερις ελλείπουσες, οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο «Ορέστης» ενδεχομένως να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.
 
 
Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν είναι έτοιμα τα επίσημα αποτελέσματα DNA του δεύτερου πτώματος που ανασύρθηκε το βράδυ της Κυριακής από το φρεάτιο στο Μιτσερό, οι Αρχές έχουν κλειδώσει στο ότι αυτό ανήκει στην Arian Palanas Lozano  αφού ένα συγκεκριμένο τεκμήριο που ήταν σε θέση να γνωρίζουν μόνο οι ανακριτές της υπόθεσης και ο ίδιος ο 35χρονος επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο.
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα από τις έρευνες στα εργαστήρια του γραφείου ηλεκτρονικού εγκλήματος θα φέρουν καταιγιστικές αποκαλύψεις όσον αφορά τη δράση του Ορέστη.
 
Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις εκεί κρύβεται και το κλειδί τις ιστορίας που θα ξεκλειδώσει τα επόμενα βήματα των Αρχών.Την ίδια ώρα πληροφορίες που είδαν σήμερα το πρωί το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δράση του Ορέστη και στην Ελλάδα, διαψεύδονται από την κυπριακή Αστυνομία. Αυτό ωστόσο που εξετάζεται είναι τα δρομολόγια του Ορέστη από και προς την Ελλάδα. Ο 35χρονος, επισκεπτόταν συχνά πυκνά την Ελλάδα για να εκπαιδευτεί σε διάφορα σχολεία πολέμου, αλλά και άλλα.
 
Ένα από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι ανακριτές της υπόθεσης σε συνεργασία με το γραφείο του ηλεκτρονικού εγκλήματος, είναι πότε ξεκίνησε την δράσης του ο «Ορέστης». Η συγκεκριμένη απάντηση θα οριοθετήσει και το χρονικό διάστημα στο οποίο θα επικεντρωθούν οι έρευνες.
 
 
Παράλληλα με τις έρευνες σε εργαστηριακό επίπεδο, οι ανακριτές της πρωτοφανούς υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καθημερινά καταθέσεις από το εργασιακό περιβάλλον του 35χρονου ούτως ώστε να φανεί αν υπήρχαν ενδείξεις ως προς την τάση του ίλαρχου της Ε.Φ. να γίνει ένας αδίστακτος serial killer.
 
Καταθέσεις λαμβάνονται και από το οικογενειακό του περιβάλλον και σύμφωνα με πληροφορίες όλοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι, αφού κανένας δεν πίστευε στο δεύτερο πρόσωπό του έκρυβε ένα κατά συρροή δολοφόνο.
 
Υπενθυμίζεται πως όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο 35χρονος στραγγάλιζε τα θύματα ενώ έκανε έρωτα μαζί τους, παραμένει άγνωστο ωστόσο αν τα βίαζε ή αν έκαναν σεξ με τη θέληση τους, ενώ όπως δήλωσε και στους ανακριτές, ένιωθε ωραία όταν τις σκότωνε.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας