Αυτόπτης μάρτυρας ανατρέπει όσα υποστηρίζουν Δούκα, Χρυσικού, Ψαρράς για Κιμούλη

 

Η Νικολέτα Βλαβιανού αποθέωσε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τον λόγο - Μίλτος Δημουλής: «Μου είπε ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά στο θέατρο και μου έκοψε τον ρόλο» Μαρία Κορινθίου: «Το περιμέναμε να αντιδράσει με αγωγές και καταγγελίες»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Λίγες ημέρες μετά την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη εις βάρος της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά, καθώς και του ΣΕΗ, ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού που καταγγέλθηκε στην παράσταση «Closer», ανατρέπει τα δεδομένα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης στο «Πρωινό», πρόκειται για έναν άνθρωπο που εργαζόταν στην παράσταση – χωρίς να γίνεται γνωστή η ακριβής ιδιότητά του- ο οποίος θα καταθέσει υπέρ του Γιώργου Κιμούλη.

Ο εν λόγω άνθρωπος, που έζησε από κοντά τα όσα γίνονταν στη θεατρική παράσταση, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο Γιώργος Κιμούλης μιλούσε προσβλητικά στους συναδέλφους του.

 

 

Ο Μίλτος Δημουλής, ο ηθοποιός που τον κατήγγειλε πριν 25 χρόνια στο ΣΕΗ τον Γιώργο Κιμούλη, εμφανίστηκε στο πλατό του «Πρωινού» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τα όσα βίωσε πριν από δύο δεκαετίες.

«Άκουσα τον κ. Καπερνάρο (συνήγορο του Γιώργου Κιμούλη) που τον σέβομαι πάρα πολύ, αλλά έλεγε τη μισή αλήθεια. Και η μισή αλήθεια, όπως έλεγε ο παππούς μου είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Τον άκουσα λοιπόν να λέει ότι η καταγγελία προήλθε από ένα παραπονούμενο πρόεδρο του Πειθαρχικού που έφυγε από την παράσταση. Ο μόνος που έφτασε να καταγγείλει στη γενική συνέλευση του κλάδου, ήμουν εγώ.

Οι πρόβες τον τελευταίο μήνα πριν από τη γενική δοκιμή ξεκινούσαν στις 5 το απόγευμα και τελείωναν τα ξημερώματα. Κάποια στιγμή ήρθε το περιπολικό από εκεί, ο κόσμος διαμαρτύρονταν έντονα και ήρθε και μία επιστολή από το ΣΕΗ που μας παρακαλούσε να σεβαστούμε τη συλλογική σύμβαση, δηλαδή να μην καθόμαστε για πρόβα τόσες ώρες. Τότε θύμωσε ο Γιώργος Κιμούλης και προέβη σε άσχημους χαρακτηρισμούς εναντίον του ΣΕΗ. Το χειρότερο είναι ότι απαίτησε να πάμε στο Σωματείο και να πούμε ότι δεν καταστρατηγείται κανένα μέρος της συλλογικής σύμβασης» ανέφερε ο Μίλτος Δημουλής, ο οποίος δεν άκουσε τότε τον Γιώργο Κιμούλη και είπε όλη την αλήθεια στο Σωματείο, καταγγέλλοντάς τον.

«Υπήρχε εκφοβισμός, με απείλησε ότι δε θα ξαναβρώ δουλειά στο θέατρο. Μπορεί να έκανε και μία πρόβλεψη, πείτε το όπως θέλετε. Μου αφαίρεσε τον ρόλο στη γενική δοκιμή, έναν μικρό ρόλο. Μου είπε ότι τον κόβει για να είναι πιο άρτιο το καλλιτεχνικό του αποτέλεσμα. Το δέχτηκα» πρόσθεσε ο Μίλτος Δημουλής.

Όπως παραδέχτηκε ο ηθοποιός, θίχτηκε η τιμή και η υπόληψή του, όταν άκουσε να λέγεται πως είχε κακή σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη και την παραγωγή, ενώ πιθανολόγησε πως ίσως να έχασε αρκετές δουλειές μετά την καταγγελία του.

 

 

 

Στον Γιώργο Κιμούλη αναφέρθηκε και η Νικολέτα Βλαβιανού.

Η γνωστή ηθοποιός αποθέωσε τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος κατηγορήθηκε από τους Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά για κακοποιητική συμπεριφορά και πρόσφατα τους απέστειλε αγωγή ζητώντας τους χρήματα ως αποζημίωση.

«Μου λείπει ο Γιώργος Κιμούλης από το θέατρο και στο θέατρο λείπει πολύ, είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος, είναι φαινόμενο. Είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και φλογερός και από την άλλη πλευρά έχω πει ότι δεν υπάρχει μέτρο στο τι πειράζει και τι ενοχλεί τον άλλον».

 

 

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στον αέρα του «Πρωινού»:

«Να αναφέρω κάτι που μου ήρθε σαν πληροφορία. Επειδή δεν το ξέρει ο κόσμος, υπάρχουν και διάφορα πολιτικά ζητήματα στο ΣΕΗ. Είναι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, στη ΝΔ… Μου έρχεται η πληροφορία ότι η κ. Βλαβιανού με τον κ. Κιμούλη ανήκουν στην ίδια παράταξη και γι’ αυτό ακριβώς υπάρχει αυτή η υποστήριξη. Εικάζουν αυτοί που μου το στέλνουν. Αλλά ότι ανήκουν στην ίδια παράταξη είναι δεδομένο».

 

 

 

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την Μαρία Κορινθίου σε εκδήλωση στο Μαρούσι και τη ρώτησε για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στους Ζέτα Δούκα, Νίκο Ψαρρά και Δώρα Χρυσικού. 

Η Μαρία Κορινθίου σχολίασε χαρακτηριστικά στις κάμερες: «Συζητάω για τηλεόραση αλλά όχι μυθοπλασία. Το περιμέναμε ο Κιμούλης να αντιδράσει με αγωγές και καταγγελίες. Περιμένουμε όλοι τι θα γίνει και πώς θα εξελιχθούν αυτές οι υποθέσεις».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Φρουρός των Brangelina «καρφώνει» την Jolie: «Έλεγε στα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους»
Η Adriana Sklenarikova καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη
Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην ΕΣΗΕΑ για τον Λιάγκα: «Οι απόψεις μου έχουν πολύ μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο»
Σε νέα στιγμιότυπα του Άρη Σοϊλέδη με την νέα του σύντροφο – Το ταξίδι στη Μύκονο & η αποκάλυψη
Καλομοίρα: «Στην εγκυμοσύνη ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου, χάλια, ιδρωμένη, ελέφαντας, ήμουν σε κατάθλιψη»
O Νίκος Γαλανός για τον αρραβώνα του με τη Κάτια Δανδουλάκη: «Αν δεν μίλαγε η ίδια, δεν θα το έλεγα ποτέ»
H Hillary Duff έγινε μητέρα για τέταρτη φορά – Οι φωτογραφίες από τον τοκετό σε νερό
Έγκυος η Hailey Baldwin! Πατέρας για πρώτη φορά ο Justin Bieber
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι