Τρία χρόνια ζευγάρι ο Δάντης με την Ασημίνα - Oι αποκάλυψεις της και η αποχώρηση

 

 

#SurvivorGR: «Πάγωσε» με τον ΓΚατσαούνη – Ράκος η Θωμαίς - Ενοχλημένοι με τον Μαρτίκα οι συμπαίκτες! «Δεν βάζεις τελεία ποτέ» και ο εκνευρισμός Σοϊλέδη με την Κουρεντή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την μία αποκάλυψη μετά την άλλη έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η παίκτρια, μιλώντας στην κάμερα, αρχικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν είπε ότι όχι απλώς είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Δάντη αλλά είναι και τρία ολόκληρα χρόνια μαζί.

«Είχα ανάγκη να δω τον Χρήστο. Τον έβλεπα στον ύπνο μου. Έβλεπα άσχημα όνειρα. Έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό και τώρα είδα ότι είναι καλά. Θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι αδύνατο. Χαίρομαι πολύ που μου έστειλε και μια φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές. Αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει πολύ. Δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια», είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυπτοντας πως το μήνυμα που της έστειλε είχε ένα κρυφό μήνυμα καθώς είχαν συνενοηθεί για το πώς θα ξεκινάει αν είναι όλα καλά πίσω στην Ελλάδα.

Η Ασημίνα στο παιγνίδι δηλώνει 22 χρονών, ο Χρήστος Δάντης είναι 55 και έχουν και έχουν 33 χρόνια διαφορά και είναι μαζί από τα 19 της.

 

 

Πολύ προβληματισμένη η Μαίη Εμμανουηλίδου με τον συμπαίκτη της Γιώργο Κατσαούνη και όχι μόνο.

Ο παίκτης έδειξε να αδιαφορεί για κάτι που ανέφερε η Μαίη για το χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας και ίδια ένωσε πολύ άβολα. Γενικότερα όμως οι συμπεριφορές που εισπράττει στην καλύβα δεν είναι και οι καλύτερες.

«Σήμερα το πρωί ήταν όλο το παρεάκι μαζεμένο στην καλύβα και πήγα κι εγώ. Τους είπα πώς κοιμήθηκαν και πώς ξύπνησαν και μου απάντησαν κάποια άτομα. Εκείνη τη στιγμή μιλούσε ο Γιώργος για τους φίλους του και για το έπαθλο επικοινωνίας που κερδίσαμε. Με ειρωνεύτηκε κατευθείαν και μου είπε τώρα μιλώ εγώ για τον εαυτό μου και δεν με νοιάζει τι έκανες εσύ. Πάγωσα. Φάνηκε από το βλέμμα μου, είπα ένα μάλιστα κι έφυγα γιατί δεν θα κάτσω να ζητήσω τα ρέστα από μία παρέα που ειρωνεύεται και μιλά μόνο για τον εαυτό της», είπε χαρακτηριστικά η Μαίη.

 

 

Φανερά ενοχλημένοι φαίνεται πως είναι οι Μαχητές με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/3) όλοι ήταν μαζεμένοι στην καλύβα και κάποιοι δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους.

Όπως του είπαν, μιλάει ασταμάτητα και δεν βάζει ποτέ τελεία ενώ το ίδιο κάνει και η Μυριέλλα Κουρεντή που βρίσκεται στην κόκκινη ομάδα, με αποτέλεσμα οι δυο τους να αποτελούν ένα δίδυμο που άνετα μπορούν να γεμίσουν ένα επεισόδιο του Survivor 5.

Σχολιάζοντας το έπαθλο επικοινωνίας που απόλαυσαν, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν σταμάτησε να μιλάει και να στέλνει τα φιλιά του στους φίλους του.

«Αδερφέ, να σου πω κάτι. Όσο καιρό είμαι εδώ, τρεις εβδομάδες, σε συμπαθώ πάρα πολύ αλλά δεν βάζεις τελεία ποτέ. Δεν σε έχω ακούσει να ολοκληρώνεις πρόταση ποτέ», του είπε μεταξύ άλλων ο Τάλα.

 

 

 

Το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας έφερε ξανά τις δύο ομάδες αντιμέτωπες σε ένα στίβο μάχης που απαιτούσε δύναμη, στόχο και ισορροπία. Οι «Διάσημοι» ήθελαν όσο τίποτα άλλο να επανέλθουν στις νίκες την ώρα που οι «Μαχητές» ήθελαν να διατηρήσουν το σερί τους. Και τα κατάφεραν!

 

 

 
 

Πολύ χαρούμενος ήταν ο Απόστολος Ρουβάς που κατάφερε να φέρει νίκη στο αγώνισμα της Τετάρτης (2/3).

Μάλιστα, όταν γύρισε στον πάγκο επέλεξε να το πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του τραγουδώντας το «Είμαι στα καλύτερά μου», που αποτελεί ένα τραγούδι του αδερφού του Σάκη Ρουβά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος Ρουβάς αναφέρεται με τον τρόπο του στον διάσημο αδερφό του καθώς σε προηγούμενο επεισόδιο είχε μιλήσει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πάντα ήταν η δύναμη και το στήριγμά του.

Με τα καλύτερα λόγια φυσικά έχει μιλήσει κατά καιρούς και ο Σάκης Ρουβάς για εκείνον.

 
 
 
 
Αφού λοιπόν οι Διάσημοι έχασαν για άλλη μια φορά από τους Μαχητές οι οποίοι απόλαυσαν χαλβά, ψωμί και χυμό, οι παίκτες και των δύο ομάδων βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό.
 
 

 

 

Οι τόνοι ανέβηκαν την ώρα του αγώνα και η ένταση μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο του νησιού όπου η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιάννης Τσολάκης περίμεναν με αγωνία να ακούσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.

 

 

Εκτός Survivor βρίσκεται ο Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος αποχώρησε μετά από την ψηφοφορία του κοινού.

«Δεν ξέρω τι να αισθανθώ, αυτή τη στιγμή δέχομαι μία επίθεση συναισθημάτων μέσα μου. Δεν θα ξεχάσω εδώ πέρα σε αυτό το παιχνίδι, είπε ο Σάββας κάτι πάρα πολύ ωραίο, ότι κανένας δεν θα ξεχάσει κανέναν γιατί είμαστε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία που ζούμε. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Θα έχω χρόνια να αναλύω αυτά που έχω περάσει.

Από το Survivor θα κρατήσω όλες τις δύσκολες στιγμές, την εναλλαγή συναισθημάτων, όλα τα έπαθλα και τις δυστυχίες που μοιραστήκαμε με τα παιδιά, την πείνα, το ότι κοιμόμουν σε ένα πλημμυρισμένο ξύλο, τις χαρές μας και πολλά άλλα», δήλωσε ο Γιάννης Τσολάκης μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής τους. 

Όσο περνάει ο καιρός στο Survivor οι συμμαχίες και οι στρατηγικές ανάμεσα στους παίκτες ενισχύονται αφού όλοι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε αυτό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων