«Η σύζυγός μου φοβήθηκε μην πάω σε μοναστήρι όταν είπα ναι στον Άγιο Παΐσιο»

 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό» μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στο πώς αντέδρασε η σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, επίσης ηθοποιός, Μαρίνα Μανδρή, όταν της είπε πως δέχθηκε πρόταση για το ρόλο του Αγίου Παϊσίου, στα παιδιά του, αλλά και στη φωτιά που είχε πάρει στο παρελθόν το σπίτι του και τον σημάδεψε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Την πρώτη φορά που μίλησα για τον ρόλο, ένιωσα ένα βάρος να με διαπερνά αλλά και μια τεράστια πρόκληση. Είπα ναι σχεδόν αμέσως, είπα το ναι φοβούμενος για κάποια πράγματα. Όταν ερεύνησα αυτόν τον άνθρωπο αισθάνθηκα να κατεβαίνει ο Άγιος στο δικό μου ύψος. Μίλησα με Πατέρες που τον έζησαν και έζησα μαζί του για έναν χρόνο. Κατάλαβα τι είναι η πίστη στον Θεό, από την πίστη κάποιοι τυφλώνονται ή φανατίζονται. Μπήκα στην διαδικασία της νηστείας και ακολούθησα και την βιολογική του κατάσταση», είπε αρχικά ο Προκόπης Αγαθοκλέους για τον ρόλο.

«Η αγάπη μου για τα ζώα και την φύση, με έκαναν να θέλω να γίνω κτηνίατρος ή πυροσβέστης», είπε στην συνέχεια.

Η σχέση με την γυναίκα του

«Είμαστε 8 χρόνια με την γυναίκα μου. Το πρώτο μας παιδί, είχε γεννηθεί ήδη στον γάμο μας, ύστερα ήρθε και ο γιος μας ο Κίμωνας. Η γυναίκα μου είναι επίσης από την Κύπρο και είναι ηθοποιός. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, υπάρχει θαυμασμός», είπε μιλώντας για την οικογένεια του.  

«Η Μαρίνα, η σύζυγος μου, με ξέρει. Ξέρει πως ένα κομμάτι του εαυτού μου αφοσιώνεται στον ρόλο. Η ίδια ίσως φοβήθηκε μην πάω σε μοναστήρι όταν δέχθηκα την πρόταση για τον «Άγιο Παΐσιο». Όταν ενσαρκώνω βιογραφικά πρόσωπα, θέλω να τα μάθω όλα», αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής.

«Όταν ήρθε η πρόταση για τη σειρά, η Μαρίνα ήταν “ο τι γίνεται τώρα;”. Φοβήθηκε γιατί με ξέρει κιόλας, γνωρίζει ότι ένα κομμάτι του εαυτού μου δίνεται πολύ γενναιόδωρα στον ρόλο που πρόκειται να εξερευνήσω. Μπορεί να φοβήθηκε μην πάω σε μοναστήρι.

Όταν είχα την πρόταση να ερμηνεύσω τον Ριχάρδο τον τρίτο επιδίωξα και βρέθηκα στο Λέστερ, όπου βρέθηκε ο σκελετός του. Στάθηκα σε αυτό το σημείο, μπήκα σε μέρη που ίσως είχε βρεθεί και αυτός… Όταν λοιπόν πρόκειται για βιογραφικά πρόσωπα είναι απίστευτο, νιώθω ότι θέλω να τα δώσω όλα» εξομολογήθηκε ο Προκόπης Αγαθοκλέους στον Άρη Καβατζίκη. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»