Αποθέωση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στο Τwitter για τη σκηνή «Μαθιού–Βασιλικής»

 

 

Ο σύζυγος και πατέρας της κόρης της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους ζωής - Η αποκάλυψη του «Τόλη» για τη σχέση «Αστέρη-Αργυρώς» στον #Sasmos

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έντονη συγκίνηση προκάλεσε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, «Σασμός» στους τηλεθεατές αλλά και τους χρήστες του Twitter. 

Πιο συγκεκριμένα, ο «Μαθιός αφού γλίτωσε από την επίθεση των «Βρουλάκηδων», στη συνέχεια πήγε να συναντήσει την αγαπημένη του «Βασιλική». Εκείνος όμως δεν φανταζόταν ότι θα βρει την πόρτα της κλειστή.

Η «Βασιλική» τότε το φώναξε ότι δεν θέλει δολοφόνους στο σπίτι της, χωρίς όμως να ξέρει ότι ο μεγάλος της έρωτας έχει βάψει ήδη τα χέρια του με αίμα.

Ο «Μαθιός» εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά του και έπεσε στην αγκαλιά της.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη αυτή τη στιγμή.

 

 

 

 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης που πρωταγωνιστεί φέτος στην πετυχημένη σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα» και σύζυγος και πατέρας της κόρης της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, της «Βασιλικής» στον «Σασμό», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.

​​

​​Ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε για τη συμμετοχή της 12χρονης κόρης του Έλλης στην σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη» που προκάλεσε θετικά σχόλια. 

«Ήταν ένα ευχάριστο καλοκαιρινό διάλλειμα. Η μεγάλη μας κόρη ήταν αυτή που έπαιζε στην Αγάπη Παράνομη. Η μικρή είναι 8 χρονών. Η μεγάλη που είδαμε είναι η Έλλη που είναι 12 ετών. Δε συζητάμε καθόλου για την περίπτωση που κάποιοι γονείς πιέζουν τα παιδιά τους. Αυτή ήταν μια συγκυρία περίεργη. Ο Νίκος Κουτελιδάκης, ο σκηνοθέτης, ήταν η πρώτη μου συνεργασία στην τηλεόραση. Με φώναξε για να κάνω τον ρόλο του Ασπρέα και επειδή είχαμε συναντηθεί κάποτε στο Χολαργό, είχε γνωρίσει τα κορίτσια. Με έβαλε στην ιδέα, διάβασα το σενάριο και είδα ότι υπήρχε ένας ρόλος που μπορεί να τον κάνει η Έλλη. Την ανίχνευσα και της το πρότεινα. Συζητήσαμε και με τη μητέρα της. Ο καθένας αναλαμβάνει έναν ρόλο.

Η Μαριλίτα είναι πολύ προσεχτική σε αυτά και είναι σαφώς πιο επιφυλακτική. Αλλά το συζητήσαμε. Τα βάλαμε κάτω. Ενημερώσαμε την ιδιά την Έλλη. Ήταν εξασφαλισμένο το τοπίο. Ήταν ΕΡΤ, ήταν καλοκαίρι, ήταν λίγα τα επεισόδια. Υπήρχε ένα team πολύ αξιόλογο. Ήμουν και εγώ παρών σχεδόν σε όλα. Ήταν ένα φοβερό δέσιμο γιατί σχεδόν όλες οι σκηνές της ήταν με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, παλιά μου φίλη. Η σχέση τους νομίζω θα έχει συνέχεια. Ο τρόπος που της μίλησε και της φέρθηκε η Καρυοφυλλιά ήταν μοναδικός. Δασκάλα πραγματική. Εμείς είχαμε μαζί ελάχιστα γυρίσματα. Όλοι ξετρελάθηκαν. Έκανε αυτοσχεδιασμούς» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Νταλιάνης. 

 

 

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Θάνος Μπίρκος, ο οποίος είναι μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός».

Ο συγκρατούμενος του Αστέρη, «Τόλης», όπου έχει αγαπηθεί αρκετά από το κοινό, αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια ενώ τόνισε πώς ο Αστέρης με την Αργύρω θα έρθουν πιο κοντά, καθώς εκείνη θα τον επισκεφτεί στη φυλακή.

«Συνεχίζεται η ιστορία των φυλακών πολύ δυναμικά. Θα δούμε τις σχέσεις των ανθρώπων. Του Αστέρη με τους ανθρώπους μέσα στη φυλακή να αναπτύσσονται και να αποκτούν πιο συμπαγή σχέση. Ο Αστέρης με τον Καραπάνο αποκτούν μια σχέση που ακουμπάει στην πατρική κατάσταση. Ο Αστέρης του θυμίζει τον γιο του. Ο Αστέρης είχε την πατρική φιγούρα από τον Καραπάνο και τον Τόλη ως φίλο στη φυλακή. Βέβαια η φυλακή είναι ένα σκληρό περιβάλλον. Μπορεί να δούμε και άλλες συμπλοκές. Την Αργυρώ θα την δούμε να έρχεται κοντά στον Αστέρη κάποια στιγμή, καθ’ όλη τη διάρκεια που ο Αστέρης είναι φυλακισμένος» τόνισε ο Θάνος Μπίρκος.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!