«Τα επτά μέλη του πειθαρχικού του ΣΕΗ ψήφισαν ομόφωνα την διαγραφή Κιμούλη»

 

Για πρώτη φορά η εισήγηση της απόφασης του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για τον γνωστό ηθοποιό - O Μπιμπίλας απαντά για την αγωγή στο ΣΕΗ - Η 1η αντίδραση του Πασχάλη Τσαρούχα και Ζαχαρία Ρόχα στην αγωγή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, το πρωί της Τρίτης 1/3 ακούστηκε για πρώτη φορά η εισήγηση της απόφασης του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για τον γνωστό ηθοποιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είχε η Φαίη Σκορδά, χθες έγινε η σύσκεψη του πειθαρχικού συμβουλίου που αποτελείται από επτά μέλη, κάποια εκ των οποίων δέχτηκαν και μήνυση από τον Γιώργο Κιμούλη, και στην οποία έγινε εισήγηση για τη διαγραφή του ηθοποιού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Το εντυπωσιακό είναι πως από αυτά που μου μετέφεραν, από αυτά που έμαθα, πως και τα επτά μέλη ψήφισαν υπέρ της διαγραφής του. Κάτι το οποίο, δεν ίσχυε σαν περιβάλλον, λίγους μήνες πριν. Κάποια μέλη στην αρχή, ήταν υπέρ του» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Μετά την εισήγηση, η γενική συνέλευση θα πάρει την τελική απόφαση για τον Γιώργο Κιμούλη και το μέλλον του στο ΣΕΗ.

 

 

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος στο «Πρωινό»

 

 

 

Σε λίγη ώρα από τώρα πρόκειται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ προκειμένου να αποφασίσουν και να βγει μια λεπτομερής ανακοίνωση που θα περιέχει κάποια πράγματα γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει με την αγωγή που δέχτηκε το σωματείο από τον Γιώργο Κιμούλη.

Με αφορμή αυτό, ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή «Happy Day». Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών ανέφερε πως ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το σωματείο στο παρελθόν δια βίου για αντισυναδελφική συμπεριφορά και πιο συγκεκριμένα για παραβάσεις μιας συλλογικής σύμβασης και διάφορα εξυβριστικά πράγματα. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα τότε ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε παραστεί καν στο σωματείο για να συζητηθεί το θέμα και γι’ αυτό αποφασίστηκε η διαγραφή του. Ωστόσο, η προηγούμενη από τον Σπύρο Μπιμπίλα διοίκηση, είχε αγνοήσει για άγνωστους λόγους αυτή την απόφαση της δια βίου διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το σωματείο και τον επανέγγραψε κατά παράβαση.

Σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως αν ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε επανεγγραφεί στο σωματείο δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν τώρα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναζητήσουν ευθύνες και στην προηγούμενη διοίκηση.

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως το ποσό που ζητά ο Γιώργος Κιμούλης είναι πάνω από 1εκ ευρώ αλλά χρήματα έχει ζητήσει και από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω διακοπής της παράστασής του μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος του.

 

 

Η 1η αντίδραση του Πασχάλης Τσαρούχας στην αγωγή του Γιώργου Κιμούλη 

 

 

Με λεπτομέρειες μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη για τις αγωγές που απέστειλε ο Γιώργος Κιμούλης εναντίον αρκετών ηθοποιών αλλά και το ΣΕΗ καθώς και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, διεκδικώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

«Η σταχυολόγηση των συνεντεύξεων των κοριτσιών που κατήγγειλαν δημόσια ότι υπέφεραν από τον Γιώργο Κιμούλη ήταν μια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, στο οποίο εγώ δεν μετέχω. Θεωρώ, ότι αυτονόητα, εφόσον βγαίνουν πέντε άνθρωποι και καταγγέλλουν κάποιον, το σωματείο οφείλει να εκκινήσει διαδικασία. Το διοικητικό συμβούλιο θεώρησε ότι προσβάλλει το σωματείο ένα μέλος του να κατηγορείται από κάποιους ανθρώπους για κακοποιητικές συμπεριφορές και θέλησε να μάθει την αλήθεια. Το πειθαρχικό συμβούλιο απαλλάσσει κιόλας, βάζει και υποθέσεις στο αρχείο, δεν μοιράζει ποινές» ανέφερε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Όσο για τον λόγο που ο Γιώργος Κιμούλης ζητά χρήματα μόνο από τη Ζέτα Δούκα, και όχι από άλλες καταγγέλλουσες, ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε πως θα πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος για τον λόγο που το κάνει αυτό.

«Κλήθηκαν να καταθέσουν όλες οι γυναίκες που έχουν μιλήσει δημόσια. Όλες έχουν έρθει και έχουν καταθέσει. Υπάρχουν τα πρακτικά των καταθέσεών τους τα οποία με αριθμό πρωτοκόλλου παρέλαβε ο μηνυτής μας. Τα έχει παραλάβει. Κλήθηκε και ο ίδιος από το Πειθαρχικό να καταθέσει. Έχουν γίνει τα πάντα. Η απόφαση ήταν να ανοίξει το ζήτημα σε σχέση με τις καταγγέλλουσες, δεν το αποφάσισα εγώ» είπε σε άλλο σημείο ο Πασχάλης Τσαρούχας σημειώνοντας ότι αυτό είναι το επόμενο στάδιο του εκφοβισμού αλλά τόνισε πως το συμβούλιο του πειθαρχικού δεν καταλαβαίνει τίποτα και θα συνεχίσει την εξέταση της υπόθεσης» σημείωσε.

Σε άλλο σημείο ο Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε:  «Έχουμε ακόμη μια συνεδρίαση για το θέμα που θα είναι και η τελευταία της θητείας μας. Για την ώρα ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ… Αντί να έρθει να τοποθετηθεί προτίμησε να μας στείλει αγωγές. Αφού κατέθεσε την πρώτη φορά, κλήθηκαν εκ νέου να καταθέσουν οι κοπέλες και στη συνέχεια τα πρακτικά των καταθέσεών τους πήρε ο Γιώργος Κιμούλης αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στη νέα κατάθεση. Έστειλε αγωγές» και συνέχισε:

«Η λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία δεν είναι βία; Δεν είμαστε κακουργοδικείο να εξετάζουμε βιασμούς. Οι αποφάσεις μας ξεκινάνε και τελειώνουν στο πλαίσιο του σωματείου. Έχουμε μιλήσει με δικηγόρο. Δεν ανησυχώ γιατί έχει τόσο σωστά και τυπικά τηρηθεί η διαδικασία… Δε θα ήθελα να τον έχω μπροστά μου. Δεν έχει νόημα να λες σε κάποιον κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Σαν σωματείο, πρώτοι εμείς βρεθήκαμε σε μια δυσάρεστη θέση. Προς τιμήν μας μείναμε και τηρήσαμε όλες τις διαδικασίες. Θα μπορούσαμε να έχουμε παραιτηθεί….»

Τέλος, ο Πασχάλης Τσαρούχςας αποκάλυψε πως δε θα ήθελε να εκλεγεί ξανά στο πειθαρχικό, καθώς όλους αυτούς τους μήνες πέρασε δύσκολα.

 

 

Ζαχαρίας Ρόχας: «Έλαβα την αγωγή του κυρίου Κιμούλη»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»