«Για να αντεπιτεθεί ο Κιμούλης με αυτόν τον τρόπο, πιστεύω κάπου το βασίζει...»

 

Η Έμιλυ Κολιανδρή, ο γάμος της με τον Χρήστο Λούλη, το #MeToo και η δήλωση για τον Γιώργο Κιμούλη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Έμιλυ Κολιανδρή. Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιος έδωσε το παρών στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και συνομίλησε μαζί τους για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία, τον γάμο της με τον Χρήστο Λούλη και το #MeToo.

«Είμαστε πολλά χρόνια με τον Χρήστο. Είκοσι. Γνωριστήκαμε μόλις ήμουν δύο χρόνια ηθοποιός κι ο Χρήστος λίγο παραπάνω. Είναι και λίγο πιο μεγάλος. Ήταν η δεύτερή μου δουλειά στο θέατρο κι εκεί γνωριστήκαμε σε κάτι πρόβες” είπε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία της με τον Χρήστο Λούλη και πρόσθεσε: «Σίγουρα έχουμε βρει κάτι ο ένας στον άλλον που μας ικανοποιεί. Για να είμαστε μαζί τόσα χρόνια σε μια δουλειά που έχει πολλούς πειρασμούς. Έχουμε περάσει φάσεις εντάσεων και που μπορεί να έχουμε κουραστεί, να έχουμε βαρεθεί [...] Ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε αρκετά εγωιστές. Έχουμε ζηλέψει με ένταση στα σοβαρά, όταν άξιζε, όχι για ψύλλου πήδημα. Έχουμε μια αξιοπρέπεια. Δεν είμαστε των μεγάλων σκηνών. Δεν κάνουμε επεισόδια και δράματα μεγάλα στο σπίτι, τα αφήνουμε απ' έξω».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόπτης μάρτυρας ανατρέπει όσα υποστηρίζουν Δούκα, Χρυσικού, Ψαρράς για Κιμούλη - - Δημουλής: «Μου είπε ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά στο θέατρο και μου έκοψε τον ρόλο» - Η Βλαβιανού αποθέωσε δημόσια τον Κιμούλη και ο Λιάγκας αποκάλυψε τον λόγο - Κορινθίου: «Το περιμέναμε να αντιδράσει με αγωγές και καταγγελίες»

 

Μιλώντας για το #MeToo σημείωσε: «Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γινόταν. Ζούμε σε έναν κόσμο που όλοι γνωρίζουμε πράγματα, λέγονται πράγματα κρυφά κι άλλα κρύβονται. Δεν το περίμενα ότι θα έφτανε η μέρα που θα συνέβαινε αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινε. Με κάνει να έχω ελπίδες για το είδος μας. Θεωρώ ότι όλο αυτό θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Είμαι σίγουρη ότι οι νέοι άνθρωποι θα μπορούν να είναι πιο άφοβα σε αυτή τη δουλειά. Από την άλλη είναι πολύ εύκολο να χαθεί η μπάλα με τον άμετρο σχολιασμό από άσχετους.

Εγώ θεωρώ ότι είμαι άσχετη. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον Γιώργο Κιμούλη, δεν έχω συνεργαστεί ποτέ, δεν έχουμε πει ούτε καλημέρα. Φαντάζομαι ότι δεν ανασύρει κάποιος χωρίς λόγο ή χωρίς να έχουν συμβεί αυτές τις ιστορίες από το παρελθόν. Από την άλλη κι αυτός ο άνθρωπος για να κάνει κάτι τέτοιο τώρα και για να αντεπιτεθεί με αυτόν τον τρόπο πιστεύω κάπου το βασίζει γιατί αλλιώς είναι και λίγο αστείο.

Ας αφήσουμε να δούμε τι θα δείξει η έρμη η δικαιοσύνη γιατί θεωρώ ότι είναι ένα πολύ κρίσιμο σημείο αυτό που είμαστε. Ο κόσμος μπορεί να κουραστεί όταν μιλάνε όλοι και πολύ που δεν εμπλέκονται άμεσα σε αυτές τις ιστορίες».

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήταν σοκαριστικό. Κλείστηκα στον εαυτό μου. Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της