Η κοινή απάντηση της Ζέτας Δούκα, Χρυσικού & Ψαρρά στις αγωγές Γιώργου Κιμούλη

 

«Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με μία κοινή ανάρτηση απάντησαν η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού, μετά τις αγωγές που έκανε σε βάρος τους ο Γιώργος Κιμούλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην αντεπίθεση o Γιώργος Κιμούλης μετά τις καταγγελίες - Ζητάει αποζημιώσεις - Κατέθεσε αγωγές αποζημίωσης κατά της Ζέτας Δούκα, του ΣΕΗ, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά

 

Με την αγωγή του ο κ. Κιμούλης ζητεί να καταδικαστούν οι τρεις ηθοποιοί και να του καταβάλλουν «αλληλέγγύως και εις ολόκληρον» για τη περιουσιακή ζημία που έχει υποστεί το συνολικό ποσό των 231.227, 80 ευρώ. Επιπλέον, ζητεί για την ηθική βλάβη που όπως αναφέρει έχει υποστεί να του καταβάλει η κ. Δούκα 250.000 ευρώ, η κ. Χρυσικού 125.000 ευρώ και ο κ. Ψαρράς 125.000 ευρώ.

 

 

Η κοινή απάντηση

«Μας επιδόθηκε εχθές αγωγή του Γιώργου Κιμούλη με την οποία μας εγκαλεί για συκοφαντική του δυσφήμιση, απαιτώντας να του καταβάλουμε ως αποζημίωση το συνολικό ποσό των 731.227,80 ευρώ. Επίσης ενημερωθήκαμε ότι αντίστοιχη αγωγή έχει ασκήσει εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και μελών του Πειθαρχικού του Συμβουλίου.

Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μια απέλπιδα προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να «ακυρώσει» την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει τόσο δημοσίως όσο και ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Ζέτα Δούκα 

Δώρα Χρυσικού

Νίκος Ψαρράς

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τόνισε πως τα όσα υποστηρίζει η Ζέτα Δούκα, δεν ισχύει.

«Ο Γιώργος Κιμούλης υλοποίησε τη δήλωσή του. Περίμενε έναν χρόνο για τη συλλογή του απαιτούμενου υλικού και με την προσμονή ότι το ΣΕΗ θα έπαιρνε θέση και θα διασταύρωνε τις καταγγελίες. Να πει ότι αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα, γιατί είναι αναπόδεικτα. Και δεν το έκανε. Περίμενε από θεσμικό σεβασμό στο σωματείο του να πάρει θέση. Δεν έγινε και προέβη σε αυτήν την κίνηση για να προστατέψει τα δικαιώματα και την προσωπικότητά του», είπε στο «Καλύτερα δε γίνεται» ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Και συνέχισε: «Ουδέποτε τον κατήγγειλε κανείς επίσημα για ποινικό αδίκημα. Η ειρωνεία και ο κακός τρόπος συμπεριφορά δεν είναι ποινικό αδίκημα. Η κ. Δούκα όταν κατήγγειλε ότι την χτύπησε αρκέστηκε σε αυτό. Ο κ. Ψαρράς και η κ. Χρυσικού είπαν ότι την χτύπησε και μάλιστα στο στέρνο. Ένα τέτοιο αδίκημα πιστοποιείται εκείνη τη στιγμή. Η κ. Δούκα, μια τόσο δυναμική γυναίκα, δεν θα καλούσε ένα ασθενοφόρο, τα κανάλια, ένα περιπολικό; Δεν θα πήγαινε σε ένα αστυνομικό τμήμα; Δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά γιατί ποτέ δεν συνέβησαν. Αν σας χτυπούσα με κλωτσιά στο στέρνο δεν θα αντιδρούσατε; Θα μιλάγατε μετά από 13 χρόνια στην τηλεόραση;».

«Ο Γιώργος Κιμούλης δεν μπορούσε να τη χτυπήσει λόγω της στενότητας του χώρου. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να σας χτυπάει στο στέρνο και να μην καλέσετε το ΕΚΑΒ, ή να μην το καταγγείλετε» πρόσθεσε και επεσήμανε:

«Του αρκεί το γεγονός ότι η άλλη πλευρά δεν μπορεί να αποδείξει ότι συνέβη. Αν γινόταν υπό κανονικές συνθήκες, με βάση τη λογική, δεν είναι δυνατόν ένας δυναμικός χαρακτήρας όπως η κ. Δούκα, η οποία βγαίνει μετά από 13 χρόνια, λόγω του metoo, να μην καλεί το ΕΚΑΒ ή το 100».

 

 

 

Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξένησε τις δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Η αγωγή πήγε πολύ αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΣΕΗ, όπου και δεν ήμασταν εκεί. Το πειραρχικό συμβούλιο είναι νόμιμο συμβούλιο, το οποίο λειτουργεί βάση κανόνων και βάση νομικών συμβούλων. Δεν έχει ξανασυμβεί να στραφεί ένας ηθοποιός κατά του ΣΕΗ, θα το αντιμετωπίσουμε, μέσα στη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή, με τα χιλιάδες προβλήματα που έχουμε», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία για τον κύριο Κιμούλη. Θα έρθει ένας φάκελο στο διοικητικό για να παρμφευθεί στην γενική συνέλευση, η οποία είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν θα μείνει στο ΣΕΗ ο κύριος Κιμούλης, ή όχι».

 

 

Η απάντηση της Δώρας Χρυσικού

«Δεν έλαβα ακόμα την αγωγή γιατί ήμουν στην Κύπρο και δεν θα μιλήσω για το νομικό κομμάτι. Θέλω όμως να πω κάτι ακούγοντας τον κ. Καπερνάρο. Μετά από αυτό το κύμα που έχει γίνει με τις καταγγελίες, είναι τουλάχιστον ανάρμοστο να μιλάμε αν το θυμήθηκε μετά από χρόνια. Είναι άκομψο να λέμε αν μια γυναίκα είναι ισχυρή ή ανίσχυρη για το αν δέχθηκε ή δε δέχθηκε κακοποίηση…. Όπως δε γίνονται διακρίσεις για τους θύτες, έτσι δε γίνονται και για τα θύματα» είπε η Δώρα Χρυσικού.

Και πρόσθεσε: «Είναι ανάρμοστο να ακούμε για ένα περιστατικό, το οποίο έγινε μπροστά μας, ότι δεν συνέβη. Θέλω να ρωτήσω γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί την οποιαδήποτε κακοποίηση, καταγγέλλει μετά από χρόνια αυτό το πράγμα που συνέβη; Για να ζητήσει δημοσιότητα; Αυτήν τη στιγμή η ελληνική κοινωνία έχει ανοιχτά αυτιά για να ακούσει.

Εμείς είμαστε μια αγκαλιά και νιώθουμε ότι κάνουμε ηθικά αυτό που πρέπει…. Βλέπετε κάποιες από τις καταγγελίες, να έγιναν τον καιρό που συνέβη; Αυτοί οι άνθρωποι το κουβαλούν μέσα τους, δεν το θυμήθηκαν ξαφνικά… Με τον Νίκο και τη Ζέτα εμμένουμε σε αυτά που είπαμε και θα βγάλουμε μια επίσημη ανακοίνωση» ανέφερε η Δώρα Χρυσικού.

Η ηθοποιός  απάντησε στις δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη, (ο οποίος ισχυρίστηκε πως αν υπήρξε σωματική κακοποίηση η Ζέτα Δούκα θα είχε ζητήσει βοήθεια εκείνη την στιγμή), η Δώρα Χρυσικού πέρασε σε μια αποκάλυψη για την στιγμή που η συνάδελφός της κάλεσε ασθενοφόρο, όταν έφτασε στο σημείο να αρρωστήσει.

 

 

Δώρα Χρυσικού – Η ανάρτηση στο instagram για τον Γιώργο Κιμούλη

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»