Ο Νίκος Μουρατίδης κατακεραυνώνει και ο Λάκης Λαζόπουλος αποτελειώνει τον Ρουβά

 

Τσιμιτσέλης: «Τι να πω στον Ρουβά μην έχεις αυτήν την άποψη;» - Κούγιας: «Κάποιοι ξεχασμένοι με χρησιμοποιούν για να ακουστούν! Κλάνει ο πεθαμένος;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Κόλαφος ο Νίκος Μουρατίδης για τον Σάκη Ρουβά στο «Πρωινό», με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τα τελευταία χρόνια κάτι συμβαίνει και ο Σάκης κάνει απανωτά λάθη. Από τα βραβεία Κύπρου που πήγε κι έκλεψε κάποιους στίχους της μητέρας του Κορκολή και τους οικειοποιήθηκε. Από το ότι τραγούδησε το Άξιον Εστί, από το ότι φωτογραφίζεται με το αυτοκίνητό του μπροστά από το Ηρώδειο κάνοντας διαφήμιση.

Μετά από κράξιμο την κατέβασε. Αποτυχημένες σεζόν στα κέντρα και δωρεάν έμαθα για να μην κλείσει και γίνει ρεζίλι. Συν ότι έχει να κάνει καιρό τραγουδιστική επιτυχία. Ή επίσης αυτό που έγινε με τη συναυλία στον Λυκαβηττό την Πρωτοχρονιά. Και δεν βγαίνει να απαντήσει. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά για την καριέρα του» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης. 

Αναφορικά με τις επίμαχες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νίκος Μουρατίδης σημείωσε: «Παρασκευή η δίκη του Λιγνάδη, το Σάββατο βγαίνει στην τηλεόραση ο Σάκης και λέει νεράκι αυτά που είναι να πει. Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν είχαν καμία αντίρρηση. Και σκέφτομαι ότι όλο αυτό μήπως είναι ενορχηστρωμένο. Το ότι βγήκε να τον υποστηρίξει μεγάλο φάουλ γιατί δεν υποστηρίζεται αυτό το πράγμα. 

 

Μπορεί να ζει ο Λιγνάδης μία κόλαση, αλλά νομίζω ότι ζει την κόλαση τώρα που έγιναν γνωστά. Όταν δεν ήταν γνωστά, δεν ζούσε σε κάποια κόλαση. Το απολάμβανε. Τι παιχνίδι παίζεται; Να κάτσει στο σπιτάκι του και να μην ανακατεύεται. Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής και της ηλικίας του και να πάψει να κάνει αηδίες».

 

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τον Σάκη Ρουβά και στα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής στον κατηγορούμενο για παιδεραστία, Δημήτρη Λιγνάδη. 

Όλα όσα είπε περί συμπόνοιας για το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη, για τον οποίο ο Σάκης Ρουβάς αισθανόταν ότι «βρισκόταν σε μία κόλαση», ακούστηκαν στο podcast που υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος για το NEWS24/7 μαζί με την άποψή του. Όπως σημείωσε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος «Σήμερα είναι μέρα για διευκρινίσεις». Κι οι διευκρινίσεις ξεκίνησαν από τον Σάκη Ρουβά. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει φίλος με τον Σάκη Ρουβά, αλλά οι απόψεις τους βρίσκονται σε πλήρη διαφωνία για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Ο Σάκης Ρουβάς υπήρξε φίλος μου. Με τις απόψεις του έχω απόλυτη διαφωνία»

«O Σάκης Ρουβάς υπήρξε φίλος μου και τον έχω δει στη σκηνή κι έχουμε περάσει ωραίες μέρες κι όλα αυτά που ζουν οι άνθρωποι. Με τις απόψεις του έχω απόλυτη διαφωνία, αλλά ξέρω να ακούω πάντα τη γνώμη του άλλου. Όμως στη ζωή αυτή υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία προκειμένου να υπάρχει μία κοινή γλώσσα προκειμένου να συνεννοούμαστε. Το βουνό είναι βουνό, η θάλασσα είναι θάλασσα, ο ανήλικος είναι ανήλικος κι ο βιασμός είναι βιασμός», σημείωσε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Σάκη Ρουβά όταν συμμετείχε στην παράσταση Βάκχες που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης το 2013. «Ναι βεβαίως μπορεί να είναι φίλος μας ο βιαστής. Ναι μπορούμε να πέσουμε απ’ τα σύννεφα αλλά δεν μπορεί από το χτύπημα που θα πάθουμε απ’ το πέσιμο να λέμε μ@@@@@@@ και να παλεύουμε να υπερασπιστούμε αυτό που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν και δεν τολμούν να υπερασπιστούν», πρόσθεσε με τον δικό του δεικτικό τρόπο ο ίδιος.

«Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ξεκάθαρος, πάλευε στη διατύπωση, όχι στο νόημα»

«Δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα, ούτε να πει κάτι, ας πάρει ένα autocue να το έχει γραμμένο αν δεν μπορεί να συντάξει νόημα. Δύο φορές τον άκουσα να λέει “Θέλω να είμαι ξεκάθαρος”. Κι ήταν ξεκάθαρος, πάλευε στη διατύπωση, όχι στο νόημα», ανέφερε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος. «Ο Λιγνάδης κατηγορείται με σοβαρό κατηγορητήριο ότι είναι βιαστής. Δεν μπορείς να συμπάσχεις. Δεν είναι εθισμένος όπως οι κάνοντες χρήση ναρκωτικών ουσιών, γιατί έφερε κι ένα τέτοιο παράδειγμα. Άρα λάθος και ο παραλληλισμός εκτός κι αν αυτή θα είναι η υπερασπιστική του γραμμή», συμπλήρωσε.

Η επόμενη μέρα και η «διευκρίνιση» του Σάκη Ρουβά, επανήλθε στις κουβέντες του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθεί ο τραγουδιστής να αλλάξει το νόημα όσων είχε πει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. «Αν θες να βγεις την άλλη μέρα δεν αλλάζεις τα λόγια σου, ζητάς ξεκάθαρα μία συγγνώμη από τα θύματα και μόνο, κι αν θες τηλεφωνείς στον Λιγνάδη και του λες “εύχομαι να είσαι αθώος γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω κι αν είσαι θα έρθω να το γιορτάσουμε. Αλλά αν δεν είσαι…” κι εμένα είναι φίλος μου και συμπαθώ πολύ τον Ρουβά, αλλά αυτή η διευκρίνιση απαιτείται στους καιρούς που ζούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ως «δημόσιος υπάλληλος της τέχνης»

«Είχε τοποθετηθεί μία ζωή σε θέσεις εξουσίας. Είχε τα λιβανιστήρια του Τύπου να μιλούν για το φοβερό του έργο, το οποίο ήταν κατά κανόνα χρηματοδοτούμενο από το κράτος. Ένας δημόσιος υπάλληλος της τέχνης που σκαρφάλωσε ψηλά σαν φίδι, που πήρε τον Ρουβά και τον έκανε Διόνυσο στις Βάκχες και του δόθηκε του Ρουβά και το βραβείο Καρόλου Κουν εκείνη την εποχή παρακαλώ».

Ωστόσο, ό,τι κι αν ήταν μέχρι τη στιγμή που του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες περί κατά συρροήν βιασμών, ανήκει στο παρελθόν. «Αλλά είναι βιαστής. Τι πάει να πει συμπάσχω; Πάσχει το θύμα, δεν πάσχει ο βιαστής. Ούτε μπορείς να πηγαίνεις την άλλη μέρα και να λες άλλα και να ισχύουν τα άλλα επειδή τα είπες. Δεν μπορεί όλοι σε αυτόν τον τόπο να κάνουν το ακροβατικό του Άδωνι, το χάρισμα το έχει αυτός μόνο παιδιά, τέλος», σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στο Instagram Story που την επομένη μοιράστηκε ο Σάκης Ρουβάς χωρίς να ζητήσει καμία συγγνώμη κι απλά θέλοντας να τονίσει ότι στηρίζει και τα θύματα βίας.

 

 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις δύσκολες συνεργασίες, τη διαφωνία με όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Λιγνάδη, τις προτάσεις από talent shows και τη ζήλια.

«Είμαι 21 χρόνια στο χώρο και είμαι 40. Είμαι τυχερός που υπερτερούν τα μαύρα μαλλιά και όχι τα άσπρα. Με την Κατερίνα Γερονικολού τηλεοπτικά είμαστε μαζί για πρώτη φορά. Δύσκολες συνεργασίες είχα, αλλά δεν αποφεύγω κανέναν, προσπαθώ να περνάω καλά. Όταν μου μίλησε η Κατερίνα για την δυσκολία που πέρασε, είπα «προχώρα, βγάλε τα στη φορά», ανέφερε αρχικά στο «MEGA Καλημέρα».

«Κάθε θύτης να τιμωρηθεί και κάθε θύμα να δικαιωθεί. Ο Ρουβάς είπε την άποψη του και είναι δική του κρίση. Θεωρώ είναι λάθος, τι να του πω; Μην έχεις αυτήν την άποψη;».

 

 

Ο Αλέξης Κούγιας, μετά από τα παραπάνω, δήλωσε τα εξής: «Βλέπω συνέχεια κάποιους οι οποίοι έχουν «πεθάνει» καλλιτεχνικά, προσωπικά, κοινωνικά, πολιτικά, δικηγορικά, κάθε μέρα σε διάφορες εκπομπές να τους καλούν και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι.

Κλ…ει ο πεθαμένος; Αυτό απευθύνεται προς όλους αυτούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, τραγουδιστές. Όλοι ασχολούνται με το τι υπερασπιστική γραμμή θα έχω εγώ. Πού το γνωρίζουν;

Άμα δεν έχεις τι να κάνεις και κάθεσαι όλη μέρα, ασχολείσαι με τον Ρουβά. Κάποιοι άνθρωποι έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει και προσπαθούν με κάτι ψυχορραγήματα όπως αυτά…».

 

 

Μια πιο ευάλωτη πλευρά, μες στο γέλιο και την χαρά, έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα στον Alpha.

Και αυτό καθώς, επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της. Ο λόγος; Η ατάκα που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας λίγα λεπτά νωρίτερα στην «απέναντι» εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Με όλο τον σεβασμό. Δεν ήξερα ότι υπάρχει η έκφραση «κλάνει ο πεθαμένος». Με συγχωρείτε! Με συγχωρείται! Αυτό ήθελα να πω» δήλωσε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Alpha.

«Δεν ήξερα ότι υπάρχει η έκφραση για την επιστολή του κυρίου Κούγια. Αυτό» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»