«Δεν αγόραζαν τα ρούχα μου για να μην κολλήσουν AIDS»

 

 

Ο Μάκης Τσέλιος αναφέρθηκε στον μεγάλο ρατσισμό που αντιμετώπισε: «Δεν με καλούσαν σπίτι τους, δεν με χαιρετούσαν»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Μάκης Τσέλιος μίλησε για όλα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ανάμεσα σε όσα είπε ήταν και για την περίοδο που ο Billy Bo έδινε τη μάχη του με το AIDS. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στον μεγάλο ρατσισμό που αντιμετώπισε εκείνα τα χρόνια.

«Με την ανιψιά μου, Ελισάβετ Μουτάφη, που είμαστε στον οίκο μόδας, συμπληρώνει ο ένας τον άλλον», είπε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας. 

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν πωλήσεις αυτοκινήτων και μηχανημάτων. Επί 10 χρόνια. Τότε γνώρισα τον Billy Bo και ήθελα να τον βοηθήσω», ανέφερε ο ίδιος σχετικά με τη γνωριμία του με τον έτερο σχεδιαστή, με τον οποίο είχαν γίνει το απόλυτο σχεδιαστικό δίδυμο από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 μέχρι και το 1987.

«Οι άνθρωποι φεύγουν νωρίς γιατί μάλλον ο Θεός τους θέλει. Ο Billy Bo ήταν ένα πανέμορφο πλάσμα και υπέροχο άτομο. Την περίοδο που ζούσε, είχα χτίσει έναν τοίχο να μην τον πλησιάζει κανείς και τον ενοχλήσει, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν μήπως βρούμε κανένα φάρμακο», σημείωσε για τη μάχη του Billy Bo με το AIDS.

«Ο κόσμος δεν είχε ενημέρωση και δεν φέρθηκαν καλά, αλλά δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις γιατί φοβόντουσαν. Αντιμετωπίσαμε ρατσισμό σε μεγάλο βαθμό, δε με καλούσαν, δε με χαιρετούσαν, δεν αγόραζαν ρούχα γιατί φοβόντουσαν μην κολλήσουν. Πριν αρρωστήσει ο Billy Bo είχα κατάθλιψη, έχασα 19 κιλά και νόμιζαν ότι κι εγώ είμαι άρρωστος», εξήγησε ο Μάκης Τσέλιος.

«Καριέρα στο εξωτερικό έκανε η Έλενα Κουντουρά και πολύ μεγάλη, μετά η Βίκυ Κουλιανού, η Καγιά έκανε φωτογραφική καριέρα έξω και η Μάρα Δαρμουσλή», είπε ο ίδιος για μοντέλα από την Ελλάδα που έκαναν καριέρα και στο εξωτερικό.

Αναφερόμενος στις σταρ του σινεμά με τις οποίες είχε συνεργαστεί, ο διάσημος σχεδιαστής είπε ότι «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πάρα πολύ δουλευταρού, ήξερε πολλά, αλλά είχε και μια μεγάλη αυλή. Η Έλενα Ναθαναήλ ήταν αγαπημένη μου φίλη, τη χάσαμε νωρίς».

«Αυτοί που μου ζητούν έκπτωση είναι οι φίλοι, οι διάσημοι όχι. Παλιά είχαμε πορτιέρη για να βγαίνουν από το ατελιέ και να μπαίνουν άλλοι», περιέγραψε ο ίδιος, ενώ αποκάλυψε και ότι ετοιμάζει βιβλίο με τις εμπειρίες της ζωής του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli