Οι αντιδράσεις των καλλιτεχνών στον Ρουβά για Λιγνάδη - Οργή στο Τwitter

 

Η απάντηση του Σάκη Ρουβά στις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο μετά στις δηλώσεις που έκανε o Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, δηλώνοντας: «Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου. Για να είμαι ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω, περιμένω να αποδειχθεί και η άλλη πλευρά».

 

 

Ο ίδιος μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να τοποθετηθεί εκ νέου για όσα δήλωσε. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης Ρουβάς.

 

 

 

Όπως ήταν επόμενο, οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν αντιδράσεις στην showbiz, με τους περισσότερους celebrities να τάσσονται κατά του Σάκη Ρουβά.

 

 

Δες όλες τις αντιδράσεις

Ναταλία Γερμανού:

«Αυτό που είπε ο Σάκης ότι “όλοι βάζουμε το χεράκι μας για να μας συμβούν κάποια πράγματα”, προφανώς και ελπίζω να εννοεί τον Λιγνάδη», σχολίασε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και τον λόγο πήρε ο Θάνος Καλλίρης:

«Συμφωνώ με τον Σάκη, σε αυτό που είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι χρίζουν βοηθείας. Είναι μια αρρώστια, ένας εθισμός. Ο Σάκης, όταν συνεργάστηκε μαζί του, ήταν τυχερός, γιατί δεν ήταν ούτε ανήλικος, ούτε χαμίνι της περιοχής».

Η Ναταλία Γερμανού πήρε ξανά τον λόγο για να πει: «Δεν μπορώ να στερήσω στον Σάκη να κρατάει μνήμες αγάπης και θαυμασμού με τον δάσκαλο, μέντορα που γνώρισε στις Βάκχες, όπως δεν μπορώ να στερήσω από κάποιους που έχουν γνωρίσει τους φερόμενους ως δράστες και κρατάνε συναισθήματα αγάπης. Είναι δικαίωμά τους και βεβαίως η συνέπεια του ρίσκο, είναι δικαίωμά τους».

«Δεν θα βάλω στην ίδια κατηγορία έναν άνθρωπο που είναι ναρκομανής και παλεύει με τον δαίμονα των ναρκωτικών, με έναν άνθρωπο που έχει σεξουαλική διαστροφή, αν αποδειχτεί τελικά ότι αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν είναι το ίδιο με έναν ναρκομανή που βλάπτει τον εαυτό του και όχι κάποιον άλλον».

 

 

  • Ελένη Τσολάκη

«Μιλάμε για την πρώτη δίκη του ελληνικού #metoo. Μιλάμε για υποθέσεις που βγήκαν στο φως και έχουν σοκάρει τους πάντες. Μιλάμε για ανήλικα παιδιά. Μέχρι πρότινος ήταν ένα ιερό τέρας της τέχνης του πολιτισμού και το θεάτρου. Μιλάμε όμως και για έναν κόσμο που διψάει για δικαιοσύνη», είπε η Ελένη Τσολάκη αρχικά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Και συνέχισε: «Να αποδοθεί δικαιοσύνη και επειδή η στιγμή είναι κρίσιμη, όταν δεν θες… ή όποια κι αν είναι η γνώμη σου, θα πρέπει να την κρατήσεις. Δεν μπορείς να πατάς τον κόσμο εκεί που πονάει. Αυτό ήταν το λάθος του. Με αυτή την τοποθέτηση πατάς πάνω στην πληγή».

«Δεν είναι μόνος του ο Σάκης Ρουβάς, υπάρχει ένα επιτελείο, ένα εργοστάσιο από πίσω του, τόσα χρόνια. Δεν μπορεί να ακυρώνει τον εαυτό του, τόσο εύκολα live σε μια τηλεοπτική εκπομπή», πρόσθεσε η Μαρία Φραγκάκη.

 

 

  • Δημήτρης Μοθωναίος

O Δημήτρης Μοθωναίος, λίγες ώρες αργότερα, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, σχολιάζοντας όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος λοιπόν ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους; Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές και πραγματικά θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σαφές δεν πρόκειται περί βλακείας πλέον. Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις προς την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ανθρώπου, που θεωρώ ότι πέφτουν στο κενό. Είμαστε μία χώρα δημοκρατική, με δικαιοσύνη, θεσμούς και δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστή στα ελληνικά», είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

 


 

  • Νίκος Μωραϊτης

 

 

  • Ζέτα Δούκα

 

  

 

 

  •  Νίκος Τερζής

 

 

 

 

  • Μιχάλης Λεβεντογιάννης

 

 

  • Μαίρη Συνατσάκη
 
 

 

Οργή και στο twitter
 
 
  
  
 

 

   

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor
ΒΙΝΤΕΟ: Η Άννα Βίσση τραγουδά σε σούπερ μάρκετ στη Σκύρο