Η Μαρία Πρωτόπαπα ζει επικές στιγμές -  Η ερμηνεία της γονάτισε το Twitter

 

 

#Sasmos: Η Μαρία Πρωτόπαπα έχει δημιουργήσει ένα ρόλο αληθινό πρότυπο μάνας - Το κοινό υποκλίθηκε πάλι - Έγκυος η Αργυρώ, φεύγει από την Κρήτη – Ποια θα ειναι η αντίδραση του Αστέρη - Το νέο τραγούδι του Αστέρη και της Αργυρώς με τίτλο «Φως»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια ακόμη συγκλονιστική ερμηνεία έδωσε απόψε στον «Σασμό» η Μαρίνα Πρωτόπαππα.

Μπορεί οι σκηνές με το πρώτο ραντεβού του Μανώλη με την τυφλή Κλαίρη να ήταν πολύ τρυφερές και συγκινητικές, όμως εκείνη η σκηνή που έκανε τους τηλεθεατές να λυγίσουν ήταν εκείνη με τη Μαρίνα στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο γιος της, ο Πετρής. 

 

 Λίγο πριν, η Μαρίνα έχει ζητήσει από τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, τον άνθρωπο που στέκεται στο πλάι της από την πρώτη στιγμή, να την οδηγήσει στο σημείο όπου ο γιος της, ο Πετρής έχει αφήσει την τελευταία του πνοή. Εκεί που η Μαρίνα πιστεύει πως ο Αστέρης του αφαίρεσε βίαια τη ζωή.

Η σκηνή αυτή ήρθε και η Μαρία Πρωτόπαππα, όχι μόνο φάνηκε αντάξια των προσδοκιών αλλά τις ξεπέρασε κατά πολύ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #Sasmos: Μαθιός και Βασιλική στο κρεβάτι γεμάτοι πάθος και έρωτα! - Συγκλόνισε η κραυγή της Μαρίνας στη θέα της Αργυρώς μέσα στα αίματα! Αποθέωση στα social! - Η αλήθεια για τον θάνατο της Βασιλικής και τη νέα σχέση της Αργυρώς – Τι αποκαλύπτει ο συγγραφέας

 

Όπως χθες (16/2) που αντίκρισε την κόρη της, Αργυρώ μέσα στα αίματα, έτσι και σήμερα, (17/2) η Μαρία Πρωτόπαππα έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνευτική της δεινότητα και έκανε τους χρήστες του Twitter να την αποθεώνουν με εκατοντάδες μηνύματα.  

 

 

 

Η Μαρίνα Πρωτόπαππα υποδύθηκε υπέροχα για ακόμη ένα επεισόδιο τη μάνα που χάνει τον γιο της με το Twitter να υποκλίνεται στο υποκριτικό της ταλέντο.

 

 

 

Έγκυος η Αργυρώ, φεύγει από την Κρήτη – Ποια θα ειναι η αντίδραση του Αστέρη

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, «Σασμός». Οι αποκαλύψεις έρχονται η μία πάνω στην άλλη, καθώς οι κρυφοί έρωτες και οι πληγές που έχουν ανοίξει ταλανίζουν για μία ακόμα φορά το χωριό.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η Αργυρώ με τον Αστέρη όπου η σχέση τους ανήκει πια στο παρελθόν. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού MyTv και της δημοσιογράφου, Σοφίας Τσίρκα, η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια στο ζευγάρι, καθώς σύντομα η Αργυρώ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος. 

Ο Αστέρης στη φυλακή βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που μπορεί να τον βοηθήσει. Όσο οι μέρες περνούν, όμως, και η κατάσταση της Αργυρώς δεν δείχνει να αλλάζει μιας και συνεχίζει να πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδελφού της. ‘Ετσι, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε όσα την βασανίζουν. Και αυτό θα γίνει μόνο όταν πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται από τον δολοφόνο του Πετρή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «My Tv», η Αργυρώ, αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, θα αναζητήσει τον πλέον απρόσμενο σύμμαχο. Πριν προλάβει όμως η Αργυρώ να προγραμματίσει τη συνάντηση με τον Αστέρη, ο νεαρός καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει ακόμη μια φορά τις ισορροπίες στο χωριό. Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Μαρίνα πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και εκείνη φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να τον συναντήσει. Πράγματι, με τη βοήθεια της Άσπας, η Αργυρώ έχει φτάσει μια ανάσα από τον στόχο της. Η μεγάλη συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι γεγονός και ο κίνδυνος να ξεφύγουν τα πράγματα μεγάλος.

Η επίσκεψη της Αργυρώς στο νοσοκομείο, όμως, θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή, όταν θα γίνει αντιληπτή από ένα τρίτο πρόσωπο. Η κοπέλα φεύγει από το νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ τις επόμενες μέρες η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα από όσα νόμιζε. Η Αργυρώ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος από τον Αστέρη.

Η κοπέλα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μία δεν θέλει να ρίξει αυτό το μωρό και από την άλλη είναι ο καρπός ενός απαγορευμένου έρωτα ανάμεσα σε εκείνη και τον δολοφόνο του αδελφού της. Ωστόσο η Μαρίνα αποφασίζει να μην κάνει τα ίδια λάθη με τη γιαγιά Ειρήνη. Στηρίζει την Αργυρώ. Μάλιστα, οι δυο τους θα φύγουν από το χωριό προκειμένου να μη μάθει ποτέ κανείς πως είναι έγκυος.

Το νέο τραγούδι του Αστέρη και της Αργυρώς με τίτλο «Φως»

Ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας μας φέρνουν στο «Φως» μέσα από το νέο τραγούδι που έγραψαν για το soundtrack της σειράς «Σασμός» του Alpha και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

To «Φως» είναι μία ακόμα εμπνευσμένη σύνθεση του Νίκου Τερζή, «ντυμένη» με τους εξομολογητικούς στίχους και την εξαιρετική ερμηνεία του Γιάννη Κότσιρα, μία δυνατή μπαλάντα για κάθε πτυχή του έρωτα και της αγάπης, ένα κομμάτι γεμάτο «Φως» σε μία εποχή που το σκοτάδι μοιάζει να κυριαρχεί.

Το «Φως», που ακούστηκε πρώτη φορά σε δύο επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» αυτή την εβδομάδα, συνοδεύοντας τις καταιγιστικές εξελίξεις ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ, θα μεταφερθεί σε λίγες ημέρες και στις οθόνες μας. Το ιδιαίτερης αισθητικής music video γυρίστηκε σε ένα από τα locations της σειράς, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της, Κώστα Κωστόπουλου.

Το «Φως» είναι το έκτο κατά σειρά single που αποκαλύπτεται από το sountrack, όλα τα τραγούδια του οποίου έχουν αγαπηθεί από το κοινό, είναι viral στα social media, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και μπήκαν στο top10 των trends του YouTube όπου μετρούν εκατομμύρια views.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο