Η ώρα της κρίσης! Η ομάδα που κέρδισε και ο παίκτης που πήρε την ασυλία!

 

 

#MasterChefGR: Για δεύτερη φορά απών ο Κουτσόπουλος! Η αποκάλυψη του Κοντιζά για την απουσία του! - Η δοκιμασία ασυλίας γίνεται σε βαρύ κλίμα... Bγήκαν τα... μαχαίρια!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως και στο προχθεσινό επεισόδιο ήταν απών. 

Για την ακρίβεια χθες ο ίδιος ο γνωστός σεφ ανακοίνωσε στα μέσα του επεισοδίου ότι δεν ήταν καλά και έφυγε από το πλατό ενώ απόψε ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέλαβε να ενημερώσει τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές.

Όπως είδαμε χθες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπρεπε να φύγει εκτάκτως από το ριάλιτι μαγειρικής και ζήτησε την κατανόηση των παικτών καθώς όπως είπε αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας.

«Θα σας αφήσω στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη και του Πανούλη. Έχω πάθει μια σοβαρή ζημιά στο χέρι και θα σας αφήσω με τον Σωτήρη και τον Πάνο και θα σας ξαναδώ αύριο εγώ, έτσι; Με συγχωρείται γι’ αυτό. Θα μάθω όλες τις λεπτομέρειες αύριο. Καλή επιτυχία» είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

O Σωτήρης Κοντιζάς είπε στους παίκτες:

«Να πούμε ότι ο Λεωνίδας αισθανόταν και σήμερα λίγο αδιάθετος οπότε περιμένουμε να γίνει καλά και να επιστρέψει».

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του Γρηγόρη

 

 

Παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά τις δύο ομάδες να ακούν τα αποτελέσματα της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας και ήδη άρχισαν οι αντιπαραθέσεις. 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεκίνησε ρωτώντας τον αρχηγό της Κόκκινης ομάδας, τον Γρηγόρη, με ποια κριτήρια είχε επιλέξει τα άτομα που θα αποτελούσαν την ομάδα του.

Τότε ο Γρηγόρης είπε πως είχε επιλέξει την Φανή ως αρχηγό της Μπλε ομάδας αλλά άφησε να εννοηθεί ότι δεν το είχε κάνει για μαγειρικούς λόγους.

Ο Γρηγόρης μάλιστα, αναφερόμενος σε εκείνη δεν είπε καν το όνομά της αλλά την αποκάλεσε "το κορίτσι με το καρό πουκάμισο".

Ο Γρηγόρης μάλιστα δεν έκρυψε την αντιπάθειά του ούτε απόψε:

«Τα παιδιά ξέρουν ότι δεν δίνω σημασία, είμαι πιο ελεύθερος. Εκείνη τη στιγμή, με κοίταξε κι είπα αυτήν. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν τη θεωρώ τίποτα. Η κοπέλα με το καρό πουκάμισο που είδα χθες και την επέλεξα χθες για αρχηγό, είναι σαν αυτούς που βλέπεις στο φανάρι. Κάθεστε δίπλα δίπλα και λες τι φάτσα είναι αυτή; Γιατί με κοιτάει;».

 

 

Ενοχλημένη η Πόπη με τη συμπεριφορά του Βασίλη

 

 

Στο... μικροσκόπιο βρέθηκαν οι παίκτες μετά την πρώτη ομαδική δοκιμασία αλλά και αργότερα οι παίκτες της ηττημένης ομάδας για να δουν ποιος θα κέρδιζε την ασυλία. 

Την ομαδική δοκιμασία λοιπόν κατέκτησαν οι Μπλε και οι κόκκινοι που έχασαν, έπρεπε να αγωνιστούν για να κερδίσει κάποιος την ατομική ασυλία και να εξαιρεθεί από πιθανή υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

 

 

Iδιωτικό δείπνο στο νέο χώρο του Πάνου Ιωαννίδη
 
 

 

Οι Κόκκινοι λοιπόν δούλεψαν στην κουζίνα ατομικά με σκοπό να κερδίσουν την ασυλία και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκαν.

Όλοι τους έπρεπε να φτιάξουν έναν σολωμό με μία ζεστή σαλάτα από χόρτα και το πιάτο αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο αφού μόνο ένας κατάφερε να πλησιάσει στο αρχικό πιάτο.

Και αυτός ήταν ο Πάνος ο οποίος όπως σημείωσαν οι δύο κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, είχε ψήσει λίγο λιγότερο απ' ό,τι θα έπρεπε τον σολομό. Παρ' όλα αυτά, κατέκτησε την ασυλία.

 

 

To trailer 14ου επεισοδίου - Παρασκευή 18.2.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»