«Προτιμώ να έχω σιωπήσει για έναν δολοφόνο παρά να κατηγορήσω άδικα»

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Ζήνα Κουτσελίνη για τα όσα δήλωσαν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια: «Αναγκάστηκαν να απολογηθούν αντί να πενθήσουν»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τη σιωπή τους «έσπασαν» οι γονείς από την Πάτρα που έχασαν τα τρία τους κοριτσάκια σε διάρκεια τριών ετών.

Το ζευγάρι άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του και μίλησε στον αστυνομικό συντάκτη της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» Γιώργο Σόμπολο, δίνοντας απαντήσεις σε όλα όσα ακούγονται για τον θάνατο των τριών κοριτσιών, ακόμη και στις κακόβουλες φήμες ή τους ψιθύρους για το τι μπορεί να συνέβη. 

Τα όσα δήλωσαν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα στην πρώτη τους συνέντευξη σχολιάστηκαν έντονα στο διαδίκτυο. 

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ζητώντας από όλους να σιωπήσουν.

«Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα.. Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε όλη του τη ζωή. Σιωπή κ υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει», έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στη Πάτρα.

Αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε για τη συνέντευξη στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα: «Πολλά ειπώθηκαν για τη χθεσινή συνέντευξη. Πολλοί άνθρωποι είπαν για τα μαλλιά της μαμάς ή για την ψυχραιμία του ζευγαριού. Κάθε άνθρωπος πενθεί διαφορετικά. Αυτή η γυναίκα έβαλε αφρό στα μαλλιά της… Αυτοί οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να μιλήσουν να απολογηθούν αντί να πενθήσουν. Μάλιστα μας ζήτησαν να μην δείξουμε τα παιδιά τους, τα πρόσωπά τους ούτε θολωμένα. Ήταν κάθετοι σε αυτό. Ήθελαν να μιλήσουν, να απολογηθούν».

Και η δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι η συνέντευξη ήταν αμοντάριστη και πως δεν κόπηκε τίποτα.

Και πρόσθεσε: «Η σιωπή για κάποιους ανθρώπους είναι ενοχή. Έχουμε ένα μέσο και τοποθετούμαστε… Επειδή όλο αυτό το διάστημα δεν απαντούσε η μητέρα, βγήκε και μίλησε για όλη τη διαδρομή. Είπε κάποια πράγματα ιατρικά που εγώ δεν μπορώ τα ελέγξω. Οι ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν ένα απαγορευτικό να μιλούν στα Μέσα για ότι έχει συμβεί. Για εμένα αυτή η συνέντευξη ήταν μια πρώτη κατάθεση δική τους για το πώς βίωσαν τον θάνατο των παιδιών τους. Και θέλω να πω πως δεν το μετάνιωσαν για αυτή τη συνέντευξη. Η μαμά έχει μια μορφή ανακούφισης μέσα της μετά την εκπομπή γιατί είχε μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο. Και ο σύζυγός της επίσης».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι