Συγκλόνισε για άλλη μια φορά ο «Άγιος Παΐσιος» - Σαρώνει την τηλεθέαση

 

 

Καθήλωσε και το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Άγιος Παΐσιος» με τους Φαρασιώτες να φτάνουν στην Ελλάδα και να περνούν τα πάνδεινα από τους ντόπιους που θεωρούν αδέλφια τους - Χαμός με τις δηλώσεις του Τατσόπουλου για τον «Άγιο Παΐσιο» - Η αγωγή σε βάρος του - Η δήλωση του  Γιώργου Τσιάκκα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η νέα σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό» , επέστρεψε με το δεύτερο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης και η τηλεθέαση εκτοξεύθηκε και αυτή τη φορά. Το σίριαλ σημείωσε τηλεθέαση 31,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο άγγιξε το 36,5%!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το άστρο του Νικήτα Τσακίρογλου ως γέροντα Αρσενίου έλαμψε για άλλη μια φορά και ειδικά στη συγκλονιστική σκηνή που για να χωρίσει τους Φαρασιώτες από τους Έλληνες προσευχήθηκε και άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.

Oι ξεριζωμένοι από την Καππαδοκία γιορτάζουν την Κοίμηση της Θεοτόκου μακριά από το χωριό τους, με μια υπαίθρια λειτουργία. Φτάνουν στον Πειραιά στις 14 Σεπτεμβρίου, περιμένοντας να βρουν τη μάνα Ελλάδα που θα τους αγκαλιάσει, συναντούν όμως πάρα πολλές δυσκολίες και προβλήματα.

Ο πατέρας του μικρού Αρσενίου, που είναι ο πρόεδρος της κοινότητας, προσπαθεί με την καθοδήγηση του γέροντα Αρσενίου να κρατάει ισορροπίες και να λύνει τα προβλήματα. Ο Γέροντας Αρσένιος προλέγει ότι θα πάνε σε ένα νησί και ότι αυτός θα «κοιμηθεί» εκεί σε σαράντα μέρες. Την επόμενη μέρα τους στέλνουν στην Κέρκυρα. Εκεί μένουν προσωρινά στο κάστρο της πόλης.

Η άσχημη και ρατσιστική υποδοχή των Ελλήνων στους πρόσφυγες -ένα θέμα που δεν συζητείται ευρέως- προβλήθηκε και σχολιάστηκε ιδιαίτερα από το Twitter μαζί με τους επαίνους που εισέπραξε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

 

 

 

 

Πέτρος Τατσόπουλος: Δεν έχει τέλος η κόντρα εκκλησιαστικών και Τατσόπουλου με αφορμή δηλώσεις του ώ Τσιάκκα για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό».

 

 

Το θρησκευτικού περιεχομένου site ekklisiaonline μάλιστα, έκανε αγωγή στον Πέτρο Τατσόπουλο ζητώντας 200.000 ευρώ.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο πρώην βουλευτής καυτηρίασε τη νέα σειρά με καυστικό τρόπο κάνοντας λόγο για «αποβλάκωση» και αναρτώντας το ακόλουθο ποστ στο facebook:

«-Πώς πάει, άγιε πατέρα; Προχωράει το πρότζεκτ με την αποβλάκωση;

-Μια χαρά προχωράει, τέκνο μου. Έχουμε όμως ακόμη τεράστια περιθώρια.

-Να αποβλακωθούμε περισσότερο;

-Όχι. Να εκδηλώσουμε την αποβλάκωσή μας πιο απενοχοποιημένα.»

 

 

Οι αναφορές του Τατσόπουλου δεν έμειναν αναπάντητες από εκκλησιαστικούς κι έτσι τόσο ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ όσο και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας τον κατέκριναν για τα λεγόμενά του.

Ο μεν μητροπολίτης Σεραφείμ είπε ότι  ο «τρόπος με τον οποίον διακωμωδεί το περιεχόμενο της σειράς αποδεικνύει την έλλειψη σεβασμού στην ευσέβεια των Χριστιανών» και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας απάντησε στο ποστ του συγγραφέα σε σοβαρό και αυστηρό ύφος:«“Ο όρος ‘αποβλάκωση’ είναι ενδεικτικός του τρόπου με τον οποίο ο κ. Τατσόπουλος αντιμετωπίζει απορριπτικά το περιεχόμενο της πίστης των απλών και ευσεβών χριστιανών».

Τη σκυτάλη πήρε το σάιτ ekklisiaonline που έκανε αγωγή στον Πέτρο Τατσόπουλο ζητώντας του 200.000 ευρώ για το ποστ του στο facebook.

Κι όπως είναι λογικό, ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν άφησε την αγωγή να… πέσει κάτω και ανάρτησε τα εξής:

«Η ψυχαγωγική τηλεοπτική συνέντευξη της ημέρας από τον εκπρόσωπο της ekklisiaonLine που κατέθεσε εναντίον μου μήνυση και αγωγή. Παρότι διαρκεί μόλις δέκα λεπτά (από το 15 έως και το 24), θα χρειαστείτε μεγάλα αποθέματα υπομονής και χιούμορ για να τον παρακολουθήσετε να ξετυλίγει τον ειρμό των σκέψεών του, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί, πέραν των άλλων ευτράπελων, θα τον ακούσετε να παραδέχεται ευθέως ότι ο ‘Άγιος Παΐσιος’ είναι μια τηλεοπτική παραγωγή της Μονής Βατοπαιδίου, η δεύτερη μετά τον κινηματογραφικό ‘Άνθρωπο του Θεού’. Θα σας λυθεί κάθε απορία, εάν ακόμη αναρωτιέστε προς τι όλος αυτός ο σάλος, η υστερία και ο πανικός με τη δική μου ανάρτηση. Όπως θα έλεγε και ο Τζορτζ Στεφανόπουλος: ‘Είναι η Μονή, stupid!’ »

 

Γιώργος Τσιάκκας: Η δήλωση του μετά την αγωγή με τον Τατσόπουλο

Ο Γιώργος Τσιάκκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστίνα», όπου μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για την νέα του σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Με τον αγαπημένο Κύπριο ηθοποιό να αναφέρει αρκετές λεπτομέρειες για την νέα του επαγγελματική παραγωγή, απαντώντας παράλληλα σχετικά με την υπόθεση αγωγής με τον Τατσόπουλο, ο οποίος έκανε αρνητικά σχόλια για τη σειρά.

«Έγω δεν απάντησα ποτέ.. ποτέ σε αρνητικό σχόλιο…Σκεφτόμουν και έλεγα τι θα έλεγε ο Άγιος αν ο κύριος Τατσόπουλος πήγαινε και του έλεγε αυτά που είπε στον ίδιο.. Νομίζω αυτό που θα έκανε ο Άγιος ήταν ότι θα τον αγκάλιαζε και θα του έλεγε “έλα βρε καλό παιδί κάτσε να σε κεράσω ένα λουκούμι»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»