Με ιατρική βεβαίωση αναγνώρισε τον Πάνο Νάτση η σύντροφός του, Διονυσία

 

Τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση και κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως ο νεαρός ηθοποιός έχασε τη ζωή του τόσο άδικα στο δυστύχημα στο κέντρο της Αθήνας. Ο 31χρονος ηθοποιός θα ταφεί αύριο Τετάρτη 2/2 στο Κοιμητήριο του Σχιστού και επιθυμία της οικογένειας είναι να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι, κάμερες και φωτογράφοι - Σε σοκ ο οδηγός του φορτηγού – Όσα δήλωσε ο αδερφός του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Όπως υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας από τις πληροφορίες που έχει, ο Πάνος Νάτσης είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ενώ δεν φορούσε κράνος. «Γι’ αυτό ακριβώς, σχεδόν πολτοποιήθηκε το κρανίο του. Είναι απίστευτο» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο «Πρωινό».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, όπως έγινε γνωστό κλήθηκε για την αναγνώριση της σορού. Ωστόσο, εξ αρχής δε μπορούσε να αποδείξει ότι έχουν σχέση, καθώς δεν είναι παντρεμένοι. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, χρειάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι και να πάρει ένα ιατρικό έγγραφο που αποδείκνυε τον δεσμό τους.

«Προσπάθησαν να βρουν τους συγγενείς οι Αξιωματικοί της τροχαίας, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Μάλιστα η μία αδερφή του αδικοχαμένου δεν μπορούσε να πάει γρήγορα. Έτσι κλήθηκε η σύντροφός του για την αναγνώριση. Δε μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση. Έτσι έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και με αυτό το χαρτί της επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενείς να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί – δε μπορώ να το πω κιόλας – επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια, έκαναν όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του.

 

 
 

Ο Άκης Δείξιμος, ο οποίος διατηρεί στενή φιλία με τη σύντροφο του αδικοχαμένου ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη για τη σχέση τους.

«Ο Πάνος Νάτσης ήταν φίλος μου. Η Διονυσία, η κοπέλα του ήταν κολλητή μου φίλη. Όλο αυτό το διάστημα είμαι και εγώ κοντά της. Πήρα τυχαία τηλέφωνο την Διονυσία να δω τι κάνει, το σηκώνει με κλάματα. Εκείνη την ώρα ήταν στο νοσοκομείο για την αναγνώριση του Πάνου. Ήταν πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσει, τον αναγνώρισε από μέλος του σώματός του. Δυστυχώς δεν αναγνωριζόταν…

Η Διονυσία θεωρώ ότι είναι ακόμη σοκαρισμένη, είναι συνέχεια κόσμος δίπλα της στο σπίτι. Είναι καλό που έχει ανθρώπους στο σπίτι της. Ετοιμάζονταν για το επόμενο βήμα, ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Σύντομα θα μετακόμιζαν και σε καινούργιο σπίτι. Το είχαν βρει το σπίτι. Ο Πάνος βρισκόταν σε άνοδο στην καριέρα του.

Δεν την είχα δει πιο πολύ ερωτευμένη. Είχε βρει τον άνθρωπό της, μιλάμε για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Έκαναν όνειρα για το επόμενο βήμα. Νομίζω ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ουσιαστικά τι έχει συμβεί» αποκάλυψε ο Άκης Δείξιμος.

 

 

Mίλησε ο αδερφός του οδηγού του φορτηγού, πάνω στο οποίο έπεσε ο Πάνος Νάτσης κι έχασε την ζωή του.

«Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, δεν έχει λόγια. Δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί γιατί ένας άνθρωπος που πάει στην δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο… Τι να σας πω, είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Δηλαδή στο τμήμα έλεγε στους αστυνομικούς ότι «θέλω να πουλήσω την μηχανή μου».

Έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος. Η μηχανή δεν πάτησε ποτέ φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδερφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει και στην ουσία η μηχανή έπεσε πάνω του»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη