Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν τον Πάνο Νάτση, οι ηθοποιοί φίλοι του

 

Μακαλιάς, Γιαννάτου, Τζώρτζογλου, Μηλιόγλου, Μουαγιέ, Kaluta, Ντεμίρη, Γρηγοριάδης, Πουρσανίδης, Μουτάφη, Αλευράς, Αλικάκη, Μανωλάκου, Μπαλανίκα, Μπάρκα - Δάκρυα στον «αέρα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο με την απώλεια του Πάνου Νάτση, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου έπεσε νεκρός με τη μηχανή του μετά από τροχαίο δυστύχημα με φορτηγό μου μετέφερε μπάζα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Πάνος Νάτσης είχε φιλοξενηθεί πριν από τις γιορτές στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Εκεί είχε καθίσει στον καναπέ με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον καλό του φίλο Δημήτρη Μακαλιά, για μία εκ βαθέων εξομολόγηση. Αυτή έμελε να είναι και η τελευταία του συνέντευξη… 

 

 

Η είδηση του θανάτου, όπως και κομμάτι από την τελευταία συνέντευξη του Πάνου Νάτση, προβλήθηκε στην εκπομπή το πρωί της Δευτέρας 30/1.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Περίμενε πώς και πώς να βγει η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Είναι ειλικρινά σοκαριστικό το να το συζητάμε. Λέγαμε χαζά για όνειρα και το μέλλον του. Ήταν η χαρά της ζωής» είπε εμφανώς συγκινημένος ο ηθοποιός.

 

 

Η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου που είχε συνεργαστεί με τον Πάνο Νάτση στην σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», μίλησε την εκπομπή «Πρωινό» για την απώλεια του ηθοποιού. «Ο Πάνος ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος αρχικά. Αυτό νομίζω είναι το βασικό στοιχείο του. Είχε απίστευτο χιούμορ, σε σημείο που νομίζω όσοι τον γνωρίζαμε, όταν το μάθαμε, νομίζαμε ότι είναι κάποιου είδους πλάκα. Ήταν πάντα χαμογελαστός» δήλωσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Να τώρα με πιάνουν τα κλάματα κατάλαβες… Το σημαντικό είναι ότι θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύντροφο του και την οικογένειά του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που θέλω να πω και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω» κατέληξε η Μαρκέλλα Γιαννάτου. 

 

 

Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου για τον αδικοχαμένο ηθοποιό Πάνο Νάτση.

Οι δυο τους είχαν πάρα πολύ καλή σχέση και είχαν γνωριστεί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Πάνο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μιλήσω για μια πρεμιέρα του, για τον ενθουσιασμό που πάντα είχε, για τη δημιουργικότητά του, τη φαντασία του, την καλοσύνη της ψυχής του. Ήμασταν φίλοι, μιλάγαμε. Είχαμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, δεν ήμασταν κολλητοί, στα γυρίσματα της Γυναίκας χωρίς όνομα τα λέγαμε», είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου και συνέχισε μιλώντας στην κάμερα:

«Να ξέρεις ότι θα μείνεις πάντα στην καρδιά σας, με ενοχλεί πάρα πολύ το "ήσουν". Είσαι μαζί μας και θα είσαι για πάντα, αυτό το "ήσουν" με τρελαίνει».

 

 

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Δημήτρης Μηλιόγλου με τον τραγικό θάνατο που είχε ο Πάνος Νάτσης και με μία ανάρτηση που έγινε για τον ηθοποιό.

Ο ηθοποιός Στέφανος Μουαγιέ έκανε μια ανάρτηση γράφοντας για το πόσες όμορφες αναμνήσεις έχει από τον ίδιο κι ο Δημήτρης Μηλιόγλου  με δυσκολία προσπαθούσε να κρατήσει την συγκίνησή στο Open Weekend.

Ο δημοσιογράφος, αφού διάβασε την ανάρτηση, είπε για τον Πάνο Νάτση: «Ξέρεις κάτι; Δεν ήμασταν με τον Πάνο κολλητή παρέα και φίλοι αλλά αυτό το παιδί είχε την ικανότητα να τον δεις μια φορά και να σε κερδίσει.

Είναι συγκλονιστικό που ένας νέος άνθρωπος με τόσα όνειρα κι έτοιμος να κάνει αυτά που θέλει και δεν του δίνεται η ευκαιρία. Αυτό Είναι άδικο».

 

 

 

O Jerome Kaluta να μιλάει στο «Τι Λες Τώρα!» και να λέει:

«Είναι μια δύσκολη μέρα, αισθάνομαι ότι μου έχουν κόψει ένα κομμάτι, ήταν σαν αδερφός μου. Μ’ αυτόν τον άνθρωπο έχουμε το ίδιο αίμα. Με πήραν τηλέφωνο και έμαθα τα νέα για τον χαμό του Πάνου. Κρατάω την αγάπη του και ότι πάντα ήταν ένας άνθρωπος πολύ περήφανος για μένα. Δεν έχανε την ευκαιρία να μου πει πόσο μ’ αγαπάει και πόσο περήφανος είναι για μένα και αυτό εγώ τώρα το έχασα».

 

 

 

 Στην εκπομπή «Open Weekend» η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε για το χαμό του Πάνου Νάτση λέγοντας χαρακτηριστικά «Το παιδί αυτό ήταν ένα αστέρι, ακόμα δεν θέλω να το πιστέψω. Είχε ποιότητα, ήθος, ταλέντο. Δουλέψαμε στον "Αστέρα ραχούλας" πάρα πολύ καλά. Ένα ακομπλεξάριστο ευγενικό παιδί. Ήταν αστέρι».

 

 

Ο Δημ. Γρηγοριάδης για το θανατηφόρο τροχαίο του Πάνου Νάτση

Ο ηθοποιός Δημήτρης Γρηγοριάδης μίλησε για το θανατηφόρο τροχαίο του συνεργάτη του στις «Σέρρες» Πάνου Νάτση.

 

 

Ο Νίκος Πουρσανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend και μίλησε για τη ζωή του αλλά και για την πρόσφατη απώλεια του Πάνου Νάτση τον οποίο γνώριζε προσωπικά και και τη συνεργασία τους πέρυσι για τη σειρά «Έξαψη».

Μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πέρυσι τέτοιον καιρό βρίσκονταν για τις ανάγκες των γυρισμάτων στο Ναύπλιο και του είχε δώσει τη μηχανή του για να τη δοκιμάσει και να πάει μία βόλτα.

Επίσης, ο Νίκος Πουρσανίδης δεν έκρυψε ότι μετά το τροχαίο δυστύχημα του Πάνου Νάτση χθες, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στη μηχανή του, προβληματίστηκε για την ασφάλειά του μιας και τέτοιου είδους δυσάρεστα γεγονότα δεν μπορούν παρά να βάλουν κάποιον οδηγό μηχανής σε σκέψεις.

 

 

Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα από τον θάνατο του Πάνου Νάτση ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπειτα από τροχαίο που είχε με την μηχανή του.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα έπαιζε μαζί με τον αδικοχαμένο ηθοποιός στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» και υπογράμμισε για τον 31χρονο ηθοποιό: «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Είμαι χάλια. Είμαι πολύ χάλια. Δεν είμαι… απ’ το πρωί δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Ήταν ένα ταλαντούχο παιδί, ένα πολύ καλό παιδί.»!

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή της καριέρας του, ήδη δηλαδή είχε κάνει πράγματα. Ταλαντούχος, με χιούμορ, περνάγαμε πάρα πολύ ωραία. Τι να πω… και νέος, πολύ νέος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο εγώ τα έβλεπα σαν παιδιά μου. Με πλήγωσε πολύ αυτό, πολύ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Δεν ξέρω, δεν ξέρω τι άλλο να πω…».

 

 

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε το δυσάρεστο γεγονός και φιλοξένησε δηλώσεις ηθοποιών που συνεργάστηκαν μαζί του και είχαν στενές επαφές.

«Όλος ο καλλιτεχνικός χώρος είναι συγκλονισμένος και ειδικά εμείς που τον γνωρίζουμε. Είμαστε σοκαρισμένοι, ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, έκανε πλάκα, είχε χιούμορ και μας ανέβαζε τη διάθεση», δήλωσε η Σοφία Μανωλάκου.

«Ένας εξαιρετικός συνάδελφος, ένα χαμογελαστό παιδί. Πρώτη φορά ο Πάνος μας στεναχώρησε. Ήταν πάντα η χαρά της παρέας και της παράστασης. Σκέφτομαι τους δικούς του, τη μανούλα του. Τους εύχομαι δύναμη, δεν υπάρχουν λόγια», είπε ο Θανάσης Αλευράς.

«Όταν σκέφτομαι τον Πάνο, σκέφτομαι το νοιάξιμό του για όλους, το χαμόγελό του», τόνισε μεταξύ άλλων, η Ταμίλα Κουλίεβα, ενώ η Μυρτώ Αλικάκη πρόσθεσε ότι πρόκειται για «Απίστευτο κρίμα».

Η Ελισάβετ Μουτάφη από την πλευρά της δήλωσε: «Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, είναι τρελό», ενώ η Τζένη Διαγούπη πρόσθεσε: «Είναι άσχημη μέρα για όλους μας».

 

 

Η απώλεια του Πάνου Νάτση έκανε την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» να βουρκώσει και να πει χαρακτηριστικά:

«Πάντα υπάρχουν πράγματα γύρω μας πράγματα στενάχωρα για ανθρώπους νέους, είναι στενάχωρο να ακούς για ένα παιδί, του νεαρού και ταλαντούχου ηθοποιού Πάνου Νάτση να χάνεται. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Πάνος έλαμπε», τόνισε η Δανάη για τον Πάνο και συμπλήρωσε λίγο αργότερα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη