#Sasmos: Δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας κάθε βράδυ η Μαρία Πρωτόπαππα

 

Η αποθέωση που γίνεται στο Twitter για την ερμηνεία της Μαρίας Πρωτόπαπα στο ρόλο της «Μαρίνας» δεν έχει προηγούμενο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις στην σειρά του Alpha, «Σασμός» κι η δολοφονία του Πετρή επάνω στον καυγά του με τον Αστέρη, έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

H Μαρίνα πήγε στην φυλακή να ζητήσει εξηγήσεις από τον φονιά του παιδιού της κι η σκηνή, που αντικρίζει τον Αστέρη, συγκλόνισε τους πάντες. Ο πόνος της είναι αβάσταχτος και η ανάγκη της για εκδίκηση αντικατοπτρίζεται στο βλέμμα της, που κοιτά με μίσος τον φονιά του γιου της. Όταν δεν πήρε απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό της, ξέσπασε σε δάκρυα και ξεκίνησε να ουρλιάζει προς τον Αστέρη με κατάρες να σαπίσει στην φυλακή και να μην τον δει ξανά το φως του ήλιου.

Η Μαρία Πρωτόπαππα, που υποδύεται την Μαρίνα, κατάφερε για άλλη μια φορά να καθηλώσει με την ερμηνεία της και να περάσει με τον πιο παραστατικό τρόπο τον ξεριζωμό και τον πόνο που βιώνει μια χαροκαμένη μάνα με την απώλεια του παιδιού της.

Τα tweets για την ερμηνεία της ήταν διθυραμβικά και δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του που έγραψαν πως ανατρίχιασαν κι ότι αξίζει στην ηθοποιό βραβείο Oscar.

  

 

 

01/02 Επεισόδιο 84

Ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν είναι αυτή που πίστευε μέχρι τώρα.

Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση. Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της… 

02/02 Επεισόδιο 85

Η Καλλιόπη ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει το γιο της, και προσπαθεί να εμπλέξει σ’ αυτό τον Μαθιό, παρά τις αντιρρήσεις του. Το κουβάρι για τη σχέση του Μάρκου και της Ανθούλας ξετυλίγεται, και ο Άγγελος αποκαλύπτεται ότι είναι το χαμένο τους παιδί. Ο Μανόλης αποφασίζει να αναλάβει δράση, και να βοηθήσει ενεργά τη Θοδώρα στη σχέση της με το Γιώργη. Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα, θα αποβεί τραυματική και για τους δύο… Η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και μπρος…

03/02 Επεισόδιο 86

Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον θάνατο του Πέτρου, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους. Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του… Η Καλλιόπη από την άλλη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά… Θα πετύχει το σχέδιο των Σταματάκηδων για την απόδραση του Αστέρη;

    

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»