Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι των Μαχητών στο #SurvivorGR - Το μήνυμά τους

 

Ναυσικά: «Η Μυριέλλα είναι εγώ πριν 10 χρόνια, πιστεύει σε πρίγκιπες» -  Οι Διάσημοι συνέτριψαν τους Μαχητές στο αγώνισμα ασυλίας με 10-3 - Yoga και... pole dancing στην παραλία των Διάσημων! Οι Μαχητές ένωσαν τις δυνάμεις τους εναντίον του Κατσαούνη - Το σχέδιο... εξόντωσης - Υπάρχει νέο love story στο #SurvivorGR; 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Μυριέλλα Κουρεντή γύρισε την πλάτη στον Γιώργο Κατσαούνη και ξεκίνησαν οι... βαριές κουβέντες.

Μετά το συμβούλιο και τον έντονο τσακωμό ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, Μαχητές και Διάσημοι επέστρεψαν στις παραλίες τους και τους περίμενε μία νέα μέρα. 

 Το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο παίκτες τελείωσε άδοξα και η ηθοποιός μίλησε με βαριές κουβέντες για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πλέον με τον Γιώργο δεν θέλω καμία επαφή, τον θεωρώ επικίνδυνο πρώτα για τον εαυτό του και μετά για όλους τους υπόλοιπους. Χθες όσο αναφορά την πλειοψηφία των ψήφων κατά του Γιώργου ήταν το δίκαιο γιατί είχε κάνει πάρα πολλά φάουλ στην ομάδα του».

 

 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε δημόσια πως παλιά πίστευε σε πρίγκιπες.

Άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε και οι εντάσεις για ακόμη μία φορά ήταν πολλές. Μεταξύ άλλων, όμως είδαμε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να τοποθετείται για το φλερτ που υπήρξε ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Διάσημων που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Μυριέλλα δήλωσε πως, όταν η Μυριέλλα κατάλαβε ότι είχε πλάσει στο μυαλό της το ιδανικό και τελικά δεν ήταν όπως το φανταζόταν, ενώ στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι έτσι ήταν και η ίδια στο παρελθόν.

Η Ναυσικά είπε χαρακτηριστικά:«Δεν υποστηρίζω την Μυριέλλα, καταλαβαίνω την Μυριέλλα. Η Μυριέλλα είναι η Ναυσικά 10 χρόνια πριν…πιστεύει σε πρίγκιπες και σε άσπρα άλογα. Πιστεύει στα παραμύθια στην καλοσύνη των ανθρώπων».

Και πρόσθεσε:«Δεν ήταν ότι ερωτεύτηκε αυτό που είναι σου άρεσε αυτό που είχες πλάσει στο μυαλό σου ένα ιδανικό… μόλις είδε ότι δεν είναι ιδανικό… δεν είναι ο πρίγκιπας της τελείωσε».

 

 

 

Η Μυριέλλα επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις για τις επαφές της με την αντίπαλη ομάδα

 
 

 

 

Οι Μαχητές κατέστρωσαν σχέδιο για να αποχωρήσει ο Γιώργος Κατσαούνης από το παιχνίδι.

Σε τεντωμένη σκηνή κρέμονται οι σχέσεις των Μαχητών και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ονομάζεται, Γιώργος Κατσαούνης.

Οι Μαχητές έχουν εναντιωθεί στον Γιώργο και κάνουν τα πάντα για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στους συμπαίκτες του:«Θέλω την βοήθειά σας από όλους. Ξεκάθαρα, ωραία κι όλοι μαζί. Να βγει κάποιος απέναντι στον Γιώργο και με αυτά που βλέπει ο κόσμος να φύγει. Πρέπει να φύγει. Δεν μπορώ να πάρω μια τέτοια ευθύνη μόνος μου παρά μόνο με συλλογική απόφαση. Θα χρησιμοποιήσω το κολιέ υπέρ όλης της εβδομάδας».

Έτσι ο Σάββας Κάλφας πρότεινε τον εαυτό του αν κι οι συμπαίκτες του πίστεψαν πως αυτό ήταν μεγάλο ρίσκο.

 
 

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν συμφωνεί καθόλου με τον συμπαίκτης της, Σπύρο Μαρτίκα να «θυσιάσει» κάποιον ώστε ο κόσμος να διώξει τον Γιώργο Κατσαούνη από το ριάλιτι επίβιωσης.

Μετά την πρόταση του Σπύρου Μαρτίκα να βγει κάποιος απέναντι στον Γιώργο Κατσαούνη ώστε με αυτά που βλέπει ο κόσμος να αποχωρήσει, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε.

Η παίκτρια δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα του συμπαίκτης και δήλωσε:«Πιστεύω όποιος και να βγει δίπλα στον Γιώργο… έφυγε. Ο Σπύρος δεν θέλει να δώσει τον Σάββα αλλά άκουσα που είπε για την Πελαγία επειδή νομίζει ότι έχει κοινό. Της το είπα και δεν το θεωρώ σωστό. Εγώ είπα ότι είπε χθες».

Και πρόσθεσε:«Με στενοχώρησε πολύ αυτό που είπε. Μην τον πιάσω και του πω να ψηφίσει εμένα για να τελειώνει το θέμα. Με το που πήρε την ασυλία ο Σπύρος λέω άλλη μια εβδομάδα…»

 

 

 

Λίγο αργότερα οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον στίβο μάχης για να πάρουν τη δεύτερη ασυλία. Οι Μπλε δεν είχαν και την καλύτερη ψυχολογία σε αντίθεση με τους Κόκκινους που ήταν στα καλύτερά τους μετά τις σερί νίκες.

 

 

Οι παίκτες λοιπόν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, σε ένα αγώνισμα που θέλει ταχύτητα, καλή ισορροπία και πολλή ένταση για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

 

 
 

Tο γεγονός ότι ο Γιώργος Κατσαούνης πήγε να επηρεάσει την Μυριέλλα Κουρεντή στην ψηφοφορία αποχώρησης έχει φέρει αντιδράσεις και στις δύο ομάδες και πιο πολύ στην ομάδα των Μαχητών.

Οι περισσότεροι τα είχαν βάλει με τον Γιώργο και αυτό είχε ως αντίκτυπο να επηρεάσει την Μπλε ομάδα αρνητικά, με αποτέλεσμα στο αγώνισμα ασυλίας οι Μαχητές να χάσουν με 10-3 σκορ από τους Διάσημους.

Η ήττα σε αγώνα ασυλίας, σήμαινε αυτόματα και ότι κάποιος από τους Μαχητές θα έβγαινε υποψήφιος.

 
 

 

Υπάρχει νέο love story στο Survivor; 

Άλλο ένα επεισόδιο από το ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε και όπως είδαμε οι εντάσεις δεν σταμάτησαν λεπτό. Ωστόσο αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν τα τρυφερά στιγμιότυπα της Σοφιάννας με τον Γιάννη.

Η Θωμαϊς αποκάλυψε στον Ανδρέα την ανησυχία της σχετικά με την συμπαίκτρια της και τον ρώτησε αν τρέχει κάτι με εκείνη και τον Γιάννη. Η νεαρή κοπέλα δήλωσε πως κάθε φορά που πάει να του μιλήσει η Σοφιάννα εμφανίζεται μπροστά τους..

Πιο συγκεκριμένα είπε:«Πάντως ένα άλλο θέμα θέλουν να σε ρωτήσω… βλέπουμε την Σοφία με τον Γιάννη να έχουν έρθει πιο κοντά δεν ξέρω ρώτησα την Πελαγία χθες επειδή δεν έχω έρθει από την αρχή του παιχνιδιού αν έχουνε σχέση ή παίζει κάτι μεταξύ τους… Πήγα και τη ρώτησα γιατί αισθάνομαι ότι κάθε φορά που βρίσκομαι τυχαία στο ίδιο μέρος με τον Γιάννη, η Σοφίαννα έρχεται κατευθείαν δεν θέλω να νιώθει ότι πάω να τις φάω το αγόρι ή να την κάνω να την κάνω να ζηλέψει και με τα ξύλα έγινε αυτό και τις προάλλες που συζητούσαμε. Δεν θέλω να πιστεύει ότι πάω να τους χαλάσω ένα “love story” που μπορεί να έχει δημιουργήσει στο μυαλό της. Σε καμία περίπτωση δεν με αφορά εάν πιστεύει ότι με το σκηνικό της αγάπης θα μείνει περισσότερο μέσα στο παιχνίδι».

Λίγο αργότερα η Σοφιάννα ενημερώθηκε για τα όσα είπε η Θωμαίς και απάντησε:«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα το πρωί η Πελαγία με ενημέρωσε ότι είχε ξαπλώσει δίπλα της η θωμαΐς και την ρώτησε αν εγώ και ο Γιάννης έχουμε δεσμό γιατί λέει όταν πάει να μιλήσει στον Γιάννη ως δια μαγείας εμφανίζομαι και εγώ. Πάντως η Πελαγία μία χαρά έβαλε τα πράγματα στη θέση της όπως κάνει πάντα και της είπε ότι δεν συμβαίνει κάτι είναι απλά φίλη και είναι πολύ κοντά αλλά παρόλα αυτά αν έχεις κάποια απορία μπορείς να πας να ρωτήσεις την Σοφιάννα και να σου λυθεί».

 

 

Yoga και... pole dancing στην παραλία των Διάσημων!

 

 

Το pole dancing των κοριτσιών "έφτασε" και στο Συμβούλιο

 

 

 

Αυτοί είναι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι παίκτες ψήφισαν και αποφάσισαν πως ο δεύτερος παίκτης που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Ανδρέας.

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είχε το κολιέ της ατομικής ασυλίας αποφάσισε πως θα έβαζε στον τάκο την… Ασπασία.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»