Συντετριμμένοι οι πρωταγωνιστές του «Γυναίκα χωρίς όνομα» αποχαιρετούν τον Νάτση

 

Η Ντόρα Μακρυγιάννη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω σε κανέναν ακόμα» 
Τουμασάτου, Κουλίεβα, Μουμούρη, Τζώρτζογλου, Γιαννάτου, Αθητάκης, Πατριαρχέας, Βλοντάκης

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τραγικό τέλος για τον 31χρονο ηθοποιό, Πάνο Νάτση ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο με τη μηχανή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Θεοδόση Πάνου, το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου. Η μηχανή του άτυχου ηθοποιού συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στις 6.30 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο Πάνος Νάτσης βρισκόταν στα γενέθλια της ηθοποιού Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος της παράστασης, Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του, η ηθοποιός μαζί με τους συναδέλφους της οργάνωσε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της για την ιδιαίτερη ημέρα. Εκεί βρισκόταν και ο Πάνος Νάτσης.

Στα stories της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη καταγράφονται οι τελευταίες του στιγμές μαζί με τους φίλους και συναδέλφους του…

 

 

 

Ο καλλιτεχνικός κόσμος τις τελευταίες ώρες, αποχαιρετά τον ηθοποιό που έφυγε τόσο άδικα και γρήγορα από τη ζωή. Δύσκολες ώρες και για την Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία θρηνεί για τον χαμό του καλού της φίλου και συναδέλφου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Να θυμίσουμε πως πριν μερικά χρόνια, οι δυο τους γνώρισαν μεγάλη επιτυχία υποδυόμενοι το ζευγάρι για τις ανάγκες της σειράς, «Γυναίκα χωρίς όνομα» στον ANT1.

Μετά την είδηση για τον θάνατο του Πάνου Νάτση, η Ντόρα Μακρυγιάννη δέχεται διαρκώς μηνύματα και τηλεφωνήματα στα οποία και δεν είναι σε θέση να απαντήσει. Η ίδια έκανε έκκληση μέσω instagram στους ανθρώπους των ΜΜΕ που καλούν διαρκώς στο κινητό της τηλέφωνο.

«Προς όλα τα κανάλια και τους δημοσιογράφους, σας παρακαλώ πάρα πολύ, έχει σπάσει το τηλέφωνό μου από το πρωί, σε σημείο που πολλές φορές δεν μπορούν να με βρουν οι δικοί μου στη γραμμή. Δεν έχω τη δύναμη να μιλήσω με κανέναν ακόμα, θέλω να το σεβαστείτε. Σας ευχαριστώ», έγραψε η Ντόρα Μακρυγιάννη. 

 

 

Μετά την τραγική είδηση του θανάτου του, οι ηθοποιοί της σειράς, είπαν το δικό τους αντίο μέσα από τα social media στον δικό τους Πάνο τον οποίο και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα στα παρασκήνια των τηλεοπτικών γυρισμάτων.

«Σήκω ξανά όρθιος αγόρι μου .

Γιατί Πανούλη μου ;

Δεν το χωράει το μυαλό μου .

Τόσο ευγενικός ,τόσο καλόψυχος ,τόσο χαμογελαστός.

Θα συνεχίζω να σε πειράζω για τις περίεργες κάλτσες που φοράς στο υπόσχομαι,σήκω ξανά.

Γιατί ρε Πανούλη ,σπαράζει η καρδιά μου . Σ αγαπάω πολύ ομορφιά μου.

Πως να σου πω καλό ταξίδι ,δεν μπορώ να το πιστέψω ρε Πανούλη»

 

 

 

 Μαριάννα Τουμασάτου

 

 Ταμίλα Κουλίεβα

 

 

 

Αντώνης Βλοντάκης

 

 

 

Θανάσης Πατριαρχέας

«Αντίο φίλε. Θα λείψεις. Δεν υπάρχουν λόγια. Θλίψη».

 

 

 

Γιάννης Αθητάκης

 

 

 

 

Μαρκέλλα Γιαννάτου

 

 

 

Ο Αντώνης Καρυστινός, ο οποίος ήταν ο καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πληροφορήθηκε το δυσάρεστο νέο, όσο βρισκόταν στα παρασκήνια του Alpha. «Ο Αντώνης είναι σοκαρισμένος, πολύ στενοχωρημένος. Ξεκίνησε από το σπίτι του με τελείως άλλη διάθεση, αλλά όταν ήταν μέσα πληροφορήθηκε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση και από εκείνη τη στιγμή είναι σε σοκ» είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Όντως έτσι έγινε. Και επειδή είναι πολύ τραγικό και ξαφνικό θέλω απλώς να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους του Πάνου. Αυτό μόνο. Επειδή είναι ζωντανή η εκπομπή δε γίνεται να μη συλλυπηθώ» είπε φανερά στενοχωρημένος ο Αντώνης Καρυστινός.

 

 

 

Στράτος Τζώρτζογλου

«Ένας άνθρωπος μες το χαμόγελο, ενθουσιώδης, πολύ πειθαρχημένος σαν ηθοποιός και πολύ συγκρατημένος σαν άνθρωπος. Δε ξέρω εάν χαρακτηρίζεται αυτό που λέμε «αγάπη» για τη μηχανή. Περισσότερο τη χρησιμοποιούσε για να μπορεί να προλαβαίνει τις τόσες δουλειές που είχε, γιατί ήταν πολύ ανερχόμενος. Δεν ήταν ένα παιδί που σου έδινε την αίσθηση ότι κάνει τρέλες με τη μηχανή», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ευαγγελία Μουμούρη

«Έφυγε» έτσι… πήρε μια μηχανή και «έφυγε»…», είπε συντετριμμένη. «Τι να σας πω… για την ψυχή του, το φως του, το χαμόγελό του, την ορμή του… Αυτό σκέφτομαι, ότι πήρε μια μηχανή και «έφυγε»…», δήλωσε η ηθοποιός στο Mega η οποία είχε υποδυθεί τη μητέρα του Πάνου Νάτση στη σειρά, Γυναίκα χωρίς όνομα.

 

 

Και ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 αποχαιρέτησε τον Πάνο Νάτση ο οποίος και συνεργάστηκε με αρκετούς από τους ανθρώπους της τηλεοπτικής παραγωγής για τη σειρά, Γυναίκα χωρίς όνομα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ