«Μάλλον δεν είμαι η κατάλληλη γι΄αυτή την εκπομπή, να την παρουσιάζει άλλος»

 

Η κάμερα της εκπομπής πήγε κάτω από το σπίτι της συντρόφου του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση. Το πλάνο που προβλήθηκε στην εκπομπή δεν άρεσε καθόλου στην Κατερίνα Καινούργιου, λύγισε, είπε την άποψή της και της έβαλαν τις φωνές από το κοντρόλ.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» Άννα Ζηρδέλη μίλησε για τον καλό της φίλο και συνάδερφο Πάνο Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η γνωστή δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους λυγμούς της, μιλώντας για τον αδικοχαμένο ηθοποιό. Η Άννα Ζηρδέλη και ο Πάνος Νάτσης είχαν συνεργαστεί στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες». 

«Δεν είναι ευχάριστα νέα αυτά για κανέναν, πόσο μάλλον όταν είναι και άνθρωπος με τον οποίο έχεις συναναστραφεί και γνωρίζεις. Με τον Πάνο γνωριστήκαμε το 2010 στην Δραματική Σχολή. Πάντα ευδιάθετος, πάντα με τη μηχανή του, προσεκτικός. Τον ξανασυνάντησα μετά από χρόνια όταν έπαιζε στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» και είναι ωραίο να βλέπεις κόσμο από το παρελθόν. Θέλω να πω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Είμαστε συντετριμμένοι, η κηδεία λογικά θα γίνει την Τετάρτη. Τα γυρίσματα της σειράς «Σέρρες» έχουν ολοκληρωθεί από τον Δεκέμβρη. Το γνωρίζω γιατί παίζω και εγώ σε αυτή τη σειρά, είναι δέκα επεισόδια. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, όπως είναι αναμενόμενο δεν μιλιέται. Το καταλαβαίνετε αυτό, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν» εξομολογήθηκε η Άννα Ζηρδέλη με δάκρυα στα μάτια. 

 
 
Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το σπίτι της συντρόφου του Διονυσίας, με τη νεαρή κοπέλα να σπεύδει να μπει μέσα στην πολυκατοικία χωρίς να κάνει καμία δήλωση. Τα συγκεκριμένα πλάνα ενόχλησαν την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διαφώνησε πλήρως με την κίνηση να στείλουν τηλεοπτικό συνεργείο στο σπίτι της γυναίκας.
 
 

 

Δάκρυα και οργή στον αέρα

«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, εγώ προσωπικά δεν… Διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι μαζί. Τηλεοπτικά συμβαίνει. Δεν είπα ότι η συνάδερφος ήταν αγενής, ήταν πολύ ευγενική. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Θέμη δεν θέλω να νευριάζεις από πάνω. Θέλεις να πάμε στον Βαλάντη; Να πάμε στον Βαλάντη» είπε ενοχλημένη η παρουσιάστρια του Alpha. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή. Εγώ προσωπικά διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι. Η συνάδελφος της εκπομπής ήταν ευγενική. Μη νευριάζεις από πάνω. Θες να πάμε στον Βαλάντη; Απλά νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέει τη γνώμη μου πουθενά; Το να εκνευρίζεστε από επάνω επειδή είπα ότι αυτό που είπα ήταν ότι με στενοχώρησε; Πάμε στον Βαλάντη ρε παιδιά, αφού αντιδράτε έτσι; Μάλλον δεν είμαι η κατάλληλη γι΄αυτή την εκπομπή, πρέπει να την παρουσιάζει κάποιος άλλος. Οφείλω να λέω τη γνώμη μου, δεν μου άρεσε αυτό που είδα», είπε μεταξύ άλλων η κλαίγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε