Η επιθυμία της οικογένειας Πάνου Νάτση - Η μητέρα του δεν θα το μάθει ποτέ

 

Nέo βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα – Ξέσπασε σε λυγμούς ο ξάδερφός του - Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της αδερφής του – «Μικρέ μου αδερφούλη…» - Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο με την απώλεια του Πάνου Νάτση, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου έπεσε νεκρός με τη μηχανή του μετά από τροχαίο δυστύχημα με φορτηγό μου μετέφερε μπάζα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το δελτίο ειδήσεων του Mega εξασφάλισε βίντεο μερικά δευτερόλεπτα πριν την σφοδρή σύγκρουση που στοίχισε τη ζωή του 31χρονου ηθοποιού.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το φορτηγό να κινείται στον σχεδόν άδειο δρόμο, με τους αστυνομικούς της Τροχαίας να προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν η ταχύτητά του. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το φορτηγό ένα τετράγωνο πριν συγκρουστεί με τη μηχανή του Πάνου Νάτση.

Συντετριμμένοι φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού σπεύδουν στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας λουλούδια και γράφοντας συνθήματα στον τοίχο.

 

 

 

 

Με μια ανάρτηση στο facebook o Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωσε για την επιθυμία που έχει η οικογένεια του Πάνου Νάτση μαζί με την σύντροφό του για την κηδεία του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Οι δικοί του άνθρωποι επιθυμούν αντί στεφάνων, να υπάρξει οικονομική ενίσχυση σε μη κερδοσκοπική εταιρεία για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMEN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

 

 

Σε σοκ είναι ακόμα ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον άδικο χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση, μόλις στα 31 του χρόνια. Ο Γιώργος Καπουτζίδης με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον συνάδελφό του, ενώ δεκάδες μηνύματα θλίψης έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου τον αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό κείμενο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη στο «Πρωινό», η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου από το Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

 

 

Η μεγαλύτερη αδερφή του, Μαρίνα Νάτση έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, αποχαιρετώντας τον μικρό της αδερφό.

«Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά και ποιος θα ζεσταίνει τις καρδιές μας;; Άφησες την αγκαλιά μας αδειανή και ποιος θα μας παρηγορήσει… Μικρέ μου αδερφούλη, Πάνο μου…» έγραψε η αδερφή του Πάνου Νάτση ραγίζοντας καρδιές με τα λόγια της.

 

 

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια και τους φίλους του Πάνου Νάτση μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού.

Ο ξάδερφος του, ξεσπώντας σε λυγμούς, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star για τις τραγικές ώρες μετά την είδηση για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

«O θεός επιλέγει τους καλούς, δεν επιλέγει ποτέ τους κακούς ή έναν άνθρωπο που δεν χαμογελάει. Πάντα ήταν με το χαμόγελο σε όλους , πάντα με τη θετική αύρα , να μην έχει ποτέ αρνητική αύρα. Αγαπούσε πάρα πολύ αυτό που έκανε , το θέατρο και αγαπούσε τη μηχανή ο έρωτας πάντα σε παίρνει μαζί» δήλωσε στο Star ο ξάδερφός του, Άλκης και πρόσθεσε:

«Πολύ σύντομα θα αρραβωνιαζόταν και τι σημασία έχει πια αυτό ; Kαμία! αυτό που θέλαμε εμείς όλοι …να είχαμε ένα παιδί δικό του, δεν το έχουμε, καήκαμε!! θα παρευρεθώ στην κηδεία και θα είμαι μακριά …Να μείνω μόνο με το χαμόγελο του. Ας το πάμε θέλημα Θεού για να είναι πιο μικρός ο πόνος» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ξάδερφο του ηθοποιού, η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι ο Πάνος της έχει φύγει από τη ζωή.

«Χάσανε το φωτεινό τους πλάσμα…Έτσι αποκαλούσαν τον Πάνο Νάτση. Χάσανε ένα παλικάρι 31 ετών. Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει χάσει τον μοναχογιό της Ποιός θα τολμήσει να το πει, η μητέρα του είναι ο άγγελος πάνω στη γη» ανέφερε ο ξάδερφος του ηθοποιού στο δελτίο ειδήσεων του Star μιλώντας στην Κατερίνα Ρίστα. 

 

 

Η μητέρα του ηθοποιού δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής για το τραγικό γεγονός και ούτε πρόκειται να το μάθει, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα και όσα είπε στο «Πρωινό»!

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει».

Και ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε μέσω skype στο «Πρωινό»:«Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε».

Και ο παρουσιαστής ρώτησε: «Δεν θα είναι στην κηδεία δηλαδή;», με τον ηθοποιό να λέει: «Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη