H πρώτη δεκάδα αγωνίστηκε στο Bootcamp για μια θέση στο #MasterChefGR

 

Το πλεονέκτημα των παικτών που πήραν τρια «ναι» - Η ανακοίνωση «μαχαιριά» του Κοντιζά αιφνιδίασε τους πάντες στο #MasterChefGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο  επεισόδιο, παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση του  Bootcamp, με τους παίκτες να έχουν ριχτεί στην μάχη, για να κερδίσουν μια ποδιά για την επόμενη φάση.  

 

Οι μόνοι, που νιώθουν απόλυτη σιγουριά, προς το παρόν, για τη θέση τους στον διαγωνισμό, είναι η Βασιλική Δροσάτου, ο Στάθης Ταπραντζής και η Ελισάβετ Κοντοκώστα, οι οποίοι με τις μαγειρικές τους δημιουργίες στις auditions κατόρθωσαν να κερδίσουν τα golden pins των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και να είναι επίσημα οι τρεις πρώτοι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 2022!

Στην πρώτη φάση του bootcamp θα διαγωνιστούν συνολικά 36 διαγωνιζόμενοι, από τους οποίους θα φύγουν 26 άτομα.

Η διαδικασία της μαγειρικής δοκιμασίας ξεκίνησε με τους πρώτους παίκτες να χωρίζονται σε ζευγάρια, τα οποία προέκυψαν τυχαία. Με λίγα λόγια, οι παίκτες τράβηξαν ο καθένας από ένα μαχαίρι, το οποίο και αντιστοιχούσε σε ένα χρώμα. Με τον τρόπο αυτόν, προέκυψαν και τα ζευγάρια, τα οποία και θα έπρεπε να μονομαχήσουν.

 

 

 

Μόλις ξεκίνησε το καλωσόρισμα των παικτών, οι κριτές είπαν ότι τα τρια άτομα που κέρδισαν το golden pin, η Ελισάβετ, η Βασιλική και ο Στάθης, θα ανέβουν στον εξώστη, ώστε να παρακολουθήσουν όλη την διαδικασία ως απλοί θεατές. Σε εκείνο το σημείο, η Βασιλική παραδέχτηκε ότι δεν είχε πει σε κανέναν ότι είχε κερδίσει το golden pin, όπου με αυτό έμπαινε κατευθείαν στο παιχνίδι.

Εκείνη την στιγμή, είπε μάλιστα ότι υπήρχαν παίκτες που της φέρθηκαν με πολύ ανταγωνιστικό τρόπο και της είπαν: «Γιατί να πάρεις εσύ το golden pin που είσαι ερασιτέχνης και όχι εγώ που είμαι επαγγελματίας;» Όπως όλα δείχνουν, ο ανταγωνισμός είναι στο κόκκινο και οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι για να κερδίσουν μια θέση στο σπίτι του MasterChef.

 

 

Αυτή είναι η πρώτη δεκάδα που θα αγωνιστεί:

 

 

Tα highlights:

Βασίλης Vs. Θράσος; Ποιος παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση;

Στο  επεισόδιο παρακολουθήσαμε πολλές μαγειρικές μονομαχίες μεταξύ των παικτών, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, όπου σταδιακά θα οδηγήσει και στο σπίτι. Ο Θράσος ήταν ένας από τους παίκτες που από τις οντισιόν κιόλας είχε προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τον χαρακτήρα του, μιας και έχει πολύ χιούμορ.

Μόλις εκείνος μαγείρευε, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγαν κοντά του και τον ρώτησαν για την θερμοκρασία από το κρέας του και το πως εκείνος θα το ελέγξει. Εκείνη την στιγμή, ο Θράσος ξαφνιάστηκε και τους είπε ότι για να καταλάβει αν θα είναι έτοιμο το κρέας του, θα το ελέγξει με το χέρι του και ύστερα θα βάλει και το θερμόμετρο.

Μόλις έφτασε η ώρα της κρίσης, εκείνος παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα και ζήτησε συγγνώμη, μιας και ήδη είχε βάλει θερμόμετρο και είχε μετρήσει την θερμοκρασία, απλά εκείνη την ώρα πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να τους πει. Οι κριτές γέλασαν πολύ με αυτην την εξέλιξη, με τον Θράσο, από την άλλη, να δηλώνει ότι ήρθε σε πολύ μεγάλη αμηχανία. Ο Θράσος δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και έτσι η λευκή ποδιά κατέληξε στον Βασίλη.

 

 
 

Θοδωρής Vs. Λίζα; Ποιος παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση;

Η πρώτη φάση του bootcamp φάνηκε να είναι αρκετά δύσκολη, αφού οι τρεις κριτές δοκίμασαν πιάτα υψηλών απαιτήσεων, μιας και οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν το εκατό τοις εκατό τους, για να καταφέρουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Η Λίζα με τον Θοδωρή ήταν η πρώτη μονομαχία της ημέρας που κρίθηκε και τελικά έδωσε το εισητήριο για την επόμενη φάση στον Θοδωρή, ο οποίος και τα κατάφερε καλύτερα, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην γεύση.

Μετά την πρόκριση του Θοδωρή στην δεύτερη φάση του bootcamp, η Λίζα ενοχλήθηκε, μιας και υποστήριξε ότι το ψήσιμο από το κρέας του δεν ήταν καθόλου σωστό, μιας και δεν ήταν medium, αλλά εκείνη είδε ότι ακόμα υπήρχε αίμα πάνω στο κρέας. Εκείνη φανερά ενοχλημένη, έδειξε την δυσαρέσκειά της, που δεν την πέρασαν οι κριτές στην επόμενη φάση.

 

 

 

Ηλίας Vs. Στέλιος! Αποχώρησαν και οι δύο παίκτες

Δυο από του σημερινούς διαγωνιζόμενους, ο Ηλίας και ο Στέλιος προσπάθησαν να κερδίσουν μια θέση στην επόμενη φάση του Bootcamp, φτιάχνοντας ιδιαίτερα πιάτα, τα οποία είχαν όμως αστοχίες. Κατά την διάρκεια της κριτικής είδαμε τα πιάτα των δυο παικτών να παίρνουν κάπως περίεργες κριτικές, μιας και οι τρεις κριτές δεν ικανοποιήθηκαν και τόσο.

Όταν έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, μιας και τους ανακοινώθηκε ότι κανένας από τους δυο δεν θα περάσει στην επόμενη φάση του bootcamp.

 

 

Λύκα Vs. Νίκος; Ποιος παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση;

 

 

 

Κώστας Vs. Νικόλας; Ποιος παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση;

 

 

Παναγιώτα Vs. Μάριος; Ποιος παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση;

 

 

Τατιάνα Vs. Χρήστος; Ποιος παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση;

 

 

 

Αυτή είναι η δεύτερη δεκάδα που θα αγωνιστεί:

 

 

To trailer 8ου επεισοδίου - Τρίτη 1.2.2022:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»