Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχασα τον πατέρα μου πριν 3 χρόνια - Τα τελευταία 5 τα πέρασε στο γηροκομείο»

  26/11/2021 13:18
«Έχασα τον πατέρα μου πριν 3 χρόνια - Τα τελευταία 5 τα πέρασε στο γηροκομείο»

«Έχασα τον πατέρα μου πριν 3 χρόνια - Τα τελευταία 5 τα πέρασε στο γηροκομείο»

  26/11/2021 13:18

«Ο δράκος που είχα στο κεφάλι μου ξαφνικά έγινε παιδί, που του αλλάζαμε πάνες»  Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία πίσω από τα τραγούδια «Ο δικός μου ο δρόμος» και «Ένα τραγούδι ακόμα» «Πολλές φορές μου λένε ότι πατάω» πάνω στον Πλέσσα και τους λέω μαγκιά μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Για την εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα», που έρχεται στο OPEN στις 10 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:00, μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους. Παράλληλα μοιράστηκε ιστορίες από τραγούδια που έχει γράψει και μίλησε για την οικογένειά του και τον θάνατο του πατέρα του.

Ο Γιώργος Θεοφάνους πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια στην Κύπρο και ο χαμός της μητέρας του, του στοίχισε αρκετά. Ο συνθέτης ξεκίνησε σπουδές με υποτροφία στην Αμερική, ωστόσο δεν τις ολοκλήρωσε με την πρώτη του δουλειά να έρχεται στην Ελλάδα ως τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον πατέρα του, ενώ είπε ότι τα τελευταία 5 χρόνια τα πέρασε στο γηροκομείο και είχε άνοια.

«Τον πατέρα μου τον έχασα πριν από τρία χρόνια. Αυτό δεν το ήξερε κανένας, δεν το είχα πει σε κανέναν ποτέ, το έζησα με τα αδέρφια μου στην Κύπρο. Τα τελευταία του πέντε χρόνια τα πέρασε σε ένα γηροκομείο», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε στη συνέχεια: «Είχε άνοια, δεν καταλάβαινε κανέναν, αλλά παρ’ όλα αυτά, εμένα, κάθε μήνα που πήγαινα, με καταλάβαινε. Αυτός ο “δράκος” που είχα στο κεφάλι μου ξαφνικά έγινε ένα “παιδί” που έπρεπε να του αλλάζουμε πάνες».

«Έγινε, όχι αρνί ο δράκος, μια αγαπημένη ψυχή, που καλύτερα που το περάσαμε στο γηροκομεί κι έφυγε έτσι. Αν έφευγε απότομα, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριζόμουν», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Πολλές φορές μου λένε ότι πατάω» πάνω στον Πλέσσα και τους λέω μαγκιά μου»

Ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε πως πολλές φορές του λένε ότι «πατάει» πάνω στον Πλέσσα μιλώντας παράλληλα για τα πρώτα τραγούδια που έγραψε και από ποια ηλικία.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία πίσω από τα τραγούδια «Ο δικός μου ο δρόμος» και «Ένα τραγούδι ακόμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας