Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Κατηγορούμαι; Έχω πάει φυλακή; Ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής;»

  26/11/2021 11:21
 «Κατηγορούμαι; Έχω πάει φυλακή; Ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής;»

«Κατηγορούμαι; Έχω πάει φυλακή; Ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής;»

  26/11/2021 11:21

Ο Παύλος Χαϊκάλης βγήκε τηλεφωνικά στο «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μετά τη θεατρική επιστροφή του στην Κύπρο και την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από τον χώρο της υποκριτικής. «Είμαι τόσο πικραμένος, έχω δει τόσο μίσος από ένα σύστημα που δεν μπορώ να το σηκώσω. Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κύπρου που με τιμά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει να εμφανιστεί και να μιλήσει αρκετούς μήνες μετά τη διαρροή συνομιλίας με ερωτικό περιεχόμενο που είχε με την Κύπρα ηθοποιό, Ηλιάνα Αραβή και όχι μόνο., έγινε μάλιστα έξω φρενών με τη Φάιη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Εάν επιτραπούν οι υγειονομικές συνθήκες και αναλόγως την πορεία της παράστασης βεβαίως θα έρθουμε και στην Ελλάδα. Σας είπα –γιατί μιλάω καλά ελληνικά- όταν είπα ότι είναι η τελευταία παράσταση, δεν εννοώ μία παράστασης, αυτή η δουλειά θα γίνει όταν θα ολοκληρώσει τον κύκλο της. Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής» διευκρίνισε ο Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με το αν η παράσταση θα έρθει και στην Ελλάδα και την απόφασή του να αποσυρθεί.

«Θέλω να παραμείνω λίγο άνθρωπος. Βλέποντας αυτή την ανθρωποφαγία που υπάρχει. Χωρίς να ξέρουν άνθρωποι, βγαίνουν, μιλάνε, λένε πράγματα, έχουν δικάσει, έχουν βγάλει αποφάσεις… Όταν λέει κάποιος κάτι, παρερμηνεύεται, όλο αυτό εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Δεν έχω βγει δημόσια να κακολογήσω κανέναν, δεν έχω καμία σχέση με την αισθητική που υπάρχει και δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω όταν άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε με τόση κακία για μένα.

Δεν αντέχω τόσο μίσος. Βγήκε άνθρωπος και είπε “πώς ο παραγωγός έκανε πρόταση στον Χαϊκάλη”, γιατί; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή, έχω κάνει κάτι επιλήψιμο; Όχι! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν έχω βγει ποτέ να κακολογήσω άνθρωπο, δεν έχω καμία σχέση με την ανθρωποφαγία και γι’ αυτό πήρα την απόφαση… Θέλουν αίμα, να πεθάνω; Δεν θα τους κάνω τη χάρη» πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Μετά από αυτά τα λεγόμενά του, ήρθε η ρήξη με τη Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια επικαλέστηκε την επικαιρότητα των τελευταίων μηνών και συνομιλίες της με κορίτσια, σχολιάζοντας το «άνδρας παλαιάς κοπής». «Φαίη ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής; Άσε με να μιλήσω. Όταν λοιπόν ένας άνδρας ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης και όταν ξέρει να φερθεί και να κάνει μία γυναίκα, τότε με συγχωρείς αλλά έχω δίκιο εγώ. Αγαπούλα μου, δεν ξέρεις τα γεγονότα. Ποιο όχι; Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση γιατί δεν το παραδέχεστε». 

«Είμαι τόσο πικραμένος, έχω δει τόσο μίσος από ένα σύστημα που δεν μπορώ να το σηκώσω. Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κύπρου που με τιμά. Δεν είναι η παράσταση του Χαϊκάλη, αλλά μία συνολική δουλειά» κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης στο «Πρωινό».

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη της αποχώρησής του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας