Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που εκτιμώ & θαυμάζω»

  26/11/2021 09:34
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που εκτιμώ & θαυμάζω»

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που εκτιμώ & θαυμάζω»

  26/11/2021 09:34

Επιστολή έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφορικά με τις δηλώσεις του Αντώνη Λιάρου και διαψεύδει για το παρασκήνιο της πρώτης επίσημης εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μία επιστολή για να αποκαταστήσει την πραγματικότητα έστειλε ο Λάκης Λαζόπουλος μετά τη συνέντευξη του Αντώνη Λιάρου που ρωτήθηκε για το παρασκήνιο της πρώτης κοινής εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στα εγκαίνια της σχολής του πρώτου και δήλωσε στο «Happy Day» ότι μόνο η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στα εγκαίνια της σχολής του και όχι ο Βασίλης Μπισμπίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι κλείστηκε συμφωνία της πρώτης δημόσιας εμφανίσης, Βανδή - Μπισμπίκη

Ολόκληρη η δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου:

 «Έκπληκτος διάβασα την δήλωση του κ. Λιάρου ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών 100 επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου.

Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί. Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι’ αυτή την λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του».

«Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει» ήταν η δήλωση του Αντώνη Λιάρου που έφερε την επιστολή διάψευσης του Λάκη Λαζόπουλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας