«Όσο κράτησαν τα γυρίσματα, υπήρχαν στιγμές που έτρεμα»

 

 

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σε μια ιστορία γροθιά στο στομάχι - H συγκλονιστική ιστορία κακοποίησης. Όλα όσα διηγήθηκε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη συγκλονιστική μίνι ταινία «Μη με αφήσεις ποτέ». Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η εταιρεία αυτή μίλησε μέσω μίας μικρής ταινίας για το τί δεν είναι αγάπη.

Το αξιοσημείωτο εδώ είναι πως η Lacta έκανε κάτι διαφορετικό. Η σοκολάτα αυτή έχει συνδυαστεί με το μοναδικό κι αγνό συναίσθημα του έρωτα και της αγάπης. Τώρα, με ένα spot διαφορετικό από όσα έχουμε δει, η εταιρεία μας δείχνει ξεκάθαρα πως δεν είναι όλα ροζ…

Στα τέσσερα λεπτά της ταινίας, παρακολουθούμε την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Έκτορα Λιάτσο να υποδύονται ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Μόνο που στο τέλος, δεν είναι όλα όπως φαίνονται…

 

Μια ιστορία γροθιά στο στομάχι

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για την ταινία αναφέροντας: «Αυτή η πολύ μικρή ταινία έγινε με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό. Ήταν δύσκολο, καθώς αυτά τα θέματα δεν προσεγγίζονται εύκολα. Έστω και μία γυναίκα να ζητήσει βοήθεια, έχουμε πετύχει τον σκοπό μας».

Σχετικά με τα συναισθήματα που βίωσε, γυρίζοντας αυτές τις σκηνές, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για τις δυσκολίες στα γυρίσματα, αλλά και για το πώς ένιωθε εκείνη τη στιγμή, ως κομμάτι της ιστορίας.

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν που με πετάει στον γκρεμό. Και πρακτικά και συναισθηματικά, ήταν ένα δύσκολο γύρισμα. Όταν γύριζα τις σκηνές, ήμουν λίγο κενή συναισθηματικά. Αν το άφηνα να με επηρεάσει, δε θα μπορούσα να παίξω. Με σοκάρει η ιδέα. Όσο κράτησαν τα γυρίσματα, προσπαθούσα να κρατούσα απόσταση. Όταν, όμως τελείωσε αυτό, υπήρχαν στιγμές που έτρεμα».

 

 

Με αφορμή το φιλμ για τις γυναικοκτονίες, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου αποκάλυψε μια συγκλονιστική ιστορία κακοποίησης. Μάλιστα, αφορά σε γυναίκα που δραστηριοποιείται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, όπως είπε.

«Παιδιά θέλω λίγο να σας πω κάτι. Έχω ζήσει μια τέτοια ιστορία με ένα πολύ γνωστό κορίτσι στη δουλειά μας, το οποίο έφαγε πολύ ξύλο, κλείστηκε μέσα στο σπίτι και έστησε μια ολόκληρη πλεκτάνη γιατί ο σύζυγός της, όταν το παιδί τους ήταν τριών μηνών, το έπιασε από το πόδι, το έβγαλε από το μπαλκόνι και της είπε: «Αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω, θα πετάξω το παιδί κάτω».

Εκείνη τη στιγμή νομίζω ότι ξεκλείδωσαν όλα και κατάφερε μετά από τρεις μήνες, μάζευε ευρώ ευρώ γιατί της έπαιρνε όλα τα χρήματα, νοίκιασε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, έβαλε ένα στρώμα μέσα και μια νύχτα άνοιξε την πόρτα, ο συναγερμός χτυπούσε γιατί εκείνος έλειπε κι έτσι σώθηκε», ανέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Τώρα είναι ευτυχισμένη πολύ», κατέληξε η δημοσιογράφος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη