Θύελλα αντιδράσεων για το ρατσιστικό σχόλιο Μεϊμαρίδη εις βάρος του Σαντικάι

 

 

Μια ερώτηση που έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη στην Λάουρα Νάργες στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Χρήστος Σαντικάι απάντησε, η Μάρα Μεϊμαρίδη ζήτησε συγγνώμη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Πιο συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες μιλούσε για τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι, όταν η Μάρα Μεϊμαρίδη έκανε μια αρκετά άκομψη ερώτηση για την καταγωγή του καλλιτέχνη, φέρνοντας σε αμηχανία την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Λάουρα.

 

Η Μάρα Μεϊμαρίδη ακούγοντας το όνομα του νεαρού τραγουδιστή θέλησε να μάθει περισσότερα για εκείνον ρωτώντας χαρακτηριστικά: «Αυτό το Σαντικάι, τι όνομα είναι;».

H παρουσιάστρια της εκπομπής προσπάθησε να της εξηγήσει το ιστορικό του νεαρού ερμηνευτή όμως η ψυχολόγος της εκπομπής συνέχισε να βομβαρδίζει με ερωτήσεις και στην προσπάθεια της να μάθει την καταγωγή του είπε: «Τι ράτσα είναι o κύριος Σαντικάι;», φέρνοντας την παρουσιάστρια της εκπομπής σε δύσκολη θέση.

«Να μάθω από που είναι. Έλληνας;», είπε στην συνέχεια. 

 Όταν η Λάουρα Νάργες της αποκάλυψε ότι κατάγεται από την Αλβανία, η κα. Μάρα απάντησε: «Το Σαντικάι μου κάνει κάτι Βραζιλιάνικο, Αργεντίνικο. Να του πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο στην Αλβανία εκεί που είναι οι ωραίες παραλίες»

 

Όπως ήταν επόμενο, οι χρήστες του Twitter ακούγοντας την εν λόγω ερώτηση κατακεραύνωσαν την γνωστή συγγραφέα, χαρακτηρίζοντας την ακόμη και ρατσίστρια.

Από την πρώτη στιγμή προκλήθηκαν αρκετές αντιδράσεις στα social media για μια ερώτηση που σίγουρα δεν έχει θέση στην ελληνική τηλεόραση εν έτη 2021.

 

 Ο Χρήστος Σαντικάι απάντησε στην κάμερα του «Πρωινού» και απάντησε για την ρατσιστική ερώτηση που έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη στη σύντροφό του, Λάουρα Νάργες, όταν εκείνη φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης στη «Super Κατερίνα». Σήμερα, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου απολογήθηκε, ζητώντας του δημόσια συγγνώμη.

«Δεν το άκουσα live κατ’ αρχάς. Μου το είπαν μετά… Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κα Μάρα προφανώς. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό κλίμα να αγαπώ τους ανθρώπους και αυτά τα σχόλια που άκουγα από μικρός, είναι σαν να υπάρχει ένα οικογενειακό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από την άλλη…» είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

«Δεν φυτεύεται μέσα μου αυτό ώστε να δημιουργηθεί αντιπαλότητα με κάποιον. Είναι σαν να μην το άκουσα» κατέληξε ο νεαρός τραγουδιστής.

Θυμωμένος εμφανίστηκε στο «Πρωινό» και ο μάνατζέρ του, Ανδρέας Τσαμπούκος.

 

H Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στο «Happy Day». Η ίδια θέλησε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά από αυτούς που, όπως τόνισε, παρανόησαν αυτό που είπε.

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιος παρανόησε αυτό που είπα. Το “Σαντικάι” μου θύμισε το “Σαντιάγκο”. Οι ανθρώπινες ράτσες είναι πέντε. Πίστεψα ότι αυτό το όνομα που μοιάζει με το “Σαντιάγκο” είναι από Αμερική πλευρά», είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη είπε στη συνέχεια: «Αλλά έπρεπε και η κοπέλα να μου απαντήσει ότι όχι, είναι ευρωπαϊκό. Δεν αισθάνθηκα ότι η Λάουρα ήρθε σε δύσκολη θέση. Αλλά ίσως έπρεπε επί τόπου να εξηγήσω τι εννοούσα ανθρωπολογικά».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»