«Ήμουν ζευγάρι με την Ειρήνη Παππά. Όταν σου αρέσει ένας άνθρωπος δε ζητάς ταυτότητα»

 

 

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε το Νίκο Βερλέκη, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με την Ειρήνη Παππά, το γάμο του που κρατάει 40 χρόνια, τις θαυμάστριες, αλλά και τα «σταριλίκια» που έχει ζήσει από συναδέλφους του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Δεν το φανταζόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός, προέκυψε στη διαδρομή. Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός μου είπε “ναι, αλλά από δουλειά τι θα κάνεις;”», ανέφερε σχετικά με την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

«Αισθάνθηκα πολύ ωραία όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στον κινηματογράφο, αλλά δε μου άρεσα πολύ. Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ, απλά ότι ο κόσμος με γνωρίζει, ούτε έκανα ποτέ σταριλίκια. Αρκετές φορές ήρθα αντιμέτωπος με σταριλίκια άλλων, αλλά δεν έδωσα σημασία. Σταρ ήταν μόνο η Βουγιουκλάκη στην Ελλάδα», συνέχισε.

«Στα κομπλιμέντα των γυναικών αντιδρούσα θετικά, μου αρέσει να μου λένε καλά λόγια. Μια θαυμάστρια είχε κάνει κάτι που δεν μπορώ να το πω, δε λέγεται. Εμένα ούτε μπλούζα μου έχουν πετάξει, ούτε σουτιέν», είπε για τη σχέση του με τις θαυμάστριές του.

«Η εμφάνισή μου στην αρχή με βοήθησε, στη διαδρομή είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί έχουν περισσότερες απαιτήσεις», παραδέχτηκε.

«Είναι γεγονός ότι ήμουν ζευγάρι με την Ειρήνη Παππά. Όταν σου αρέσει ένας άνθρωπος δε ζητάς ταυτότητα», τόνισε ο Νίκος Βερλέκης.

«Την οικογένειά μου την έκανα απόλυτα συνειδητοποιημένα, δεν έμεινε ξαφνικά έγκυος η σύζυγός μου και την παντρεύτηκα. Τώρα είμαστε 40 χρόνια μαζί, υπάρχει μια σχέση αλήθειας και ειλικρίνειας. Όταν η γυναίκα μου κατάλαβε ότι θα είμαι είναι εκεί πάντα για εμένα, έπαψε να ζηλεύει», ανέφερε για την απόφασή του να κάνει οικογένεια και για τη σχέση του με τη σύζυγό του.

«Έχω πάει στο σχολείο των παιδιών μου και έχουν γυρίσει όλοι, γιατί με ήξεραν. Ευτυχώς τώρα ξέρουν και το όνομά μου, παλιά με έλεγαν μόνο με το όνομα του ήρωα που έπαιζα στην τηλεόραση», κατέληξε ο Νίκος Βερλέκης. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»