Συγκινούν οι φίλοι του MadClip «Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε περισσότερο αυτό»

 

Ο Toquel στους «Πρωταγωνιστές»: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου» «Έχει φάει πολυ ξύλο η μάνα μου» - Light: Τα πανάκριβα ρολόγια, η χρεοκοπία και η φυλακή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Αργά το βράδυ της Πέμπτης 25/11, οι εκπρόσωποι της ελληνικής τραπ σκηνής μίλησαν στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη. 

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος συνάντησε και τέσσερις κολλητούς του Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Σεπτέμβρη από τροχαίο δυστύχημα. Ο Strat, ο Mike, ο Con The G και ο dj Stephan θυμήθηκαν τον άνθρωπο που τους έκανε να γελάνε, την μεγάλη καρδιά που δεν ξέκοψε από τις πλατείες μόλις έβγαλε φράγκα, τον φίλο που τους έλεγε να μην οδηγούν όταν πίνουν.

«Δεν θα βγει άλλος σαν αυτόν», ανέφεραν για τον Mad Clip κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα τους.

«Ήταν ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν. Εργατικός φουλ, δεν ήξερα άλλον τόσο εργατικό όσο εκείνος. Δεν σταματούσε να δουλεύει ποτέ. Δεν ήθελε να βλέπει τον κόσμο να τσακώνεται μεταξύ τους, τους αγαπούσε όλους, ένωνε τη μουσική, ένωνε τον κόσμο. Εμφανίσιμος, καλή καρδιά, δεν ήταν τσογλάνι. Ακόμη και που έπιασε χρήματα, γινόταν ακόμη καλύτερος. Αδερφός, δεν θα άφηνε κανέναν να μιλήσει άσχημα για φίλο του. Δεν ξέχασε τίποτα, ερχόταν ακόμη στην πλατεία και άραζε. Δεν ήταν ο Mad Clip, ήταν πάντα ο Pete. Ήταν από τους πιο αληθινούς ανθρώπους» ανέφεραν οι συγκινημένοι οι κολλητοί του φίλοι.

 

FY: Μετά το ατύχημα του Mad Clip δεν κοιτάω τα άλογα των αυτοκινήτων

 

Ο Toquel έχει καταγωγή από την Αλβανία. Μεγάλωσε βοηθώντας την μάνα του που καθάριζε σκάλες και μετά τα βράδια όργωνε με το αυτοκίνητο του τα στενά γύρω από την πλατεία Βικτωρίας κάνοντας… business.

Ο δημοφιλής τράπερ προχώρησε σε ένα ειλικρινές άνοιγμα ψυχής στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών που ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν γιατί φτιάξαμε χαρτιά ψεύτικα. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο man για όλα, που λέμε. Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια και η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία.

«Με το που πήγα στο δημοτικό ξεκίνησαν τα προβλήματα. Φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου ήταν αγρίκος και η μάνα μου αρρώστησε. Δεν έπινε ο πατέρας μου αλλά έπαιζε τζόγο».

«Έπαιζε πολύ. Την κακοποιούσε την μάνα μου. Έχει φάει ξύλο, δεν είναι ψέμα, πολύ ξύλο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο τράπερ στην ενημερωτική εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη στον Alpha. «Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Ξέρω και άλλους που το κάνουν. Από την Αλβανία, από την Βουλγαρία, από την Ρουμανία, από την Ελλάδα, από όπου θες. Πολλοί πατεράδες έχουν τα δικά τους θέματα, τα δικά τους ψυχολογικά και ξεσπάνε στη γυναίκα». 

 

Στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη μίλησε για όλα ο γνωστός τράπερ Light.

Ο ίδιος μίλησε για τη ζωή που κάνει αλλά και πώς έφτασε μέχρι εδώ. Αποκάλυψε ότι έχει τρία χρυσά ρολόγια αλλά και ότι έχει πάει φυλακή στο παρελθόν.

«Χρεοκόπησα 5 φορές και φυλακή και τα πάντα όλα», είπε αρχικά ο Light.

«Σημασία έχει πόσο καλός είσαι, πόσο καλός είσαι στα αθλήματα και όχι αν είσαι μαύρος ή κίτρινος. Είναι όλα το πώς τα αντιμετωπίζεις. Όλα είναι το πώς το φοράς εσύ. Δεν είμαι τσιγγάνος παρόλο που με έχουν πει και Αλβανός. Τα αδέρφια μου είναι τσιγγάνοι και μου αρέσει η ζωή τους. Κάθε μέρα ψήνουν, πάρτι, δεν πληρώνουν φόρους, αυτή είναι ζωή», είπε μεταξύ άλλων ο Light στον Σταύρο Θεοδωράκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια