Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Τεύκρος Νεοκλέους επέστρεψε για το περιστατικό με τους δασκάλους της κόρης του

  21/10/2021 13:13
Ο Τεύκρος Νεοκλέους επέστρεψε για το περιστατικό με τους δασκάλους της κόρης του

Ο Τεύκρος Νεοκλέους επέστρεψε για το περιστατικό με τους δασκάλους της κόρης του

  21/10/2021 13:13

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με την ανάρτηση του Τεύκρου Νεοκλέους, για περιστατικό που συνέβη στην κόρη του, με συγκεκριμένους δασκάλους και πυροδότησε σχόλια υπέρ του, αλλά και κατά του, ο τραγουδιστής επέστρεψε κάνοντας διευκρινίσεις. Τι ανέφερε για το χαρακτηρισμό «ανίκανοι δάσκαλοι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Όπως δήλωσε αφαίρεσε το χαρακτηρισμό «ανίκανοι δάσκαλοι» αφού αυτό έγινε εν βρασμώ ψυχής και το θεωρεί απλά άτυχη στιγμή του. Ξεκαθάρισε ότι δεν είχε κανένα στόχο ή σκοπό να στοχοποιήσει συγκεκριμένα άτομα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι, όντας και ο ίδιος για εφτά χρόνια στα σχολεία, σέβεται το επάγγελμα του δασκάλου. Ενώ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη το ψυχισμό των παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Τεύκρος Νεοκλέους με τους δασκάλους των θρησκευτικών της κόρης του «Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να διαιωνίζουν απαρχαιωμένες αντιλήψεις και να παίζουν με τη ψυχολογία των παιδιών τόσο βάναυσα»

Δείτε όσα έγραψε: «Σε συνέχεια της χτεσινής μου ανάρτησης και καθώς το θέμα έγινε viral, θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πραματα.

1. Δεν ήθελα να θίξω γενικότερα το επάγγελμα του δασκάλου, το οποίο εκτιμώ και σέβομαι απόλυτα. Η αναφορά μου ήταν για συγκεκριμένο περιστατικό. Η γενίκευση που διάβασα σε πολλά σχόλια είναι άδικη. Όντας 7 χρόνια στα σχολεία, γνωρίζω ότι οι περισσότεροι πρώην συνάδελφοι αγαπούν τη δουλειά τους και την κάνουν εξαιρετικά.

2. Έχω αφαιρέσει τον χαρακτηρισμό «ανίκανοι» από το αρχικό μου ποστ, καθώς το εγραψα εν βρασμώ ψυχής και θεωρώ ότι ήταν απλώς μια άτυχης στιγμή από μέρους των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών.

3. Το όλο point του post μου ήταν ότι πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τον ψυχισμό των παιδιών πριν να ανοίγουμε το στόμα μας. Σκοπός μου δεν ήταν να στοχοποιήσω συγκεκριμένα άτομα. Αυτό το αναφέρω διότι από στόμα σε στόμα ακούγονται αδίκως και ονόματα εκπαιδευτικών που δεν έχουν καμία εμπλοκή στην προκειμένη περίπτωση.»

4040533368924096 J

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας