Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έξαλλος ο Τεύκρος Νεοκλέους με τους δασκάλους των θρησκευτικών της κόρης του

  19/10/2021 12:22
Έξαλλος ο Τεύκρος Νεοκλέους με τους δασκάλους των θρησκευτικών της κόρης του

Έξαλλος ο Τεύκρος Νεοκλέους με τους δασκάλους των θρησκευτικών της κόρης του

  19/10/2021 12:22

«Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να διαιωνίζουν απαρχαιωμένες αντιλήψεις και να παίζουν με τη ψυχολογία των παιδιών τόσο βάναυσα» Η ανάρτηση του, πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων, με πλήθος κόσμου να αναφέρει διάφορα παρόμοιο περιστατικά, με τα οποία έπρεπε να έρθουν αντιμέτωποι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Με μια ανάρτηση του ο Τευκρος Νεοκλέους διηγήθηκε έξαλλος, όσα είχε να αντιμετωπίσει με την κόρη του, μετά την παρέμβαση των δασκάλων των θρησκευτικών στο παιδί του.

Ο Τεύκρος εξήγησε στην μικρή του κορή Σεμέλη, ότι ο όγκος που αφαιρέθηκε από τον σκύλο τους, ήταν κακοήθης και ότι δυστυχώς αυτός έχει προσδόκιμο ζωής, μόλις έξι μήνες.

Οι δάσκαλοι των θρησκευτικών στο σχολείο όμως, αρνήθηκαν να συναινέσουν στην ψυχολογική ανάταση του παιδιού, αφού της απέκλεισαν το γεγονός ότι θα ξανάβρεθεί με το σκύλο της τον παράδεισο.​

4038774802025869 image

Το άκουσμα της είδησης αυτής, καταρράκωσε το μικρό παιδί, με αποτέλεσμα ο Τεύκρος έξαλλος, να αναφέρεις την δημοσίευση του:

«Σήμερα ανακοίνωσα στην Σεμέλη ότι ο όγκος που αφαιρέσαμε από τον σκύλο μας είναι κακοήθης και ότι έχει προσδόκιμο 6 μήνες ζωής. Αυτό που μου είπε με συγκλόνισε. Μου απάντησε με λυπημένο ύφος ότι ο Σμάρτις δε θα πάει στον παράδεισο. Όταν τη ρώτησα για ποιο λόγο το λέει αυτό, μου απαντησε ότι στο δημοτικό σχολείο που φοιτά, τόσο η περσινή δασκάλα, όσο και ο φετινός δάσκαλος των θρησκευτικών, της είπαν ότι μόνο οι άνθρωποι πάνε στον παράδεισο και ότι οι σκύλοι δυστυχώς δεν έχουν αυτήν την «τύχη». Πραγματικά με εξοργίζει πόσο ανίκανοι είναι ορισμένοι «εκπαιδευτικοί» και ποιος τους δίνει το δικαίωμα να διαιωνίζουν απαρχαιωμένες αντιλήψεις και να παίζουν με τη ψυχολογία των παιδιών με τόσο βάναυσο τρόπο.

Και στο κάτω κάτω αν σε κάποιον αξίζει ο παράδεισος (με την στενόμυαλη πάντα έννοια), τότε είναι στα ίδια τα ζώα και όχι στο χειρότερο είδος του πλανήτη.» 

Η ανάρτηση του, πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων, με πλήθος κόσμου να αναφέρει διάφορα παρόμοιο περιστατικά, με τα οποία έπρεπε να έρθουν αντιμέτωποι.

4038781241138760 d

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας