Η Σοφία Βόσσου ξεκαθαρίζει για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

 

 

Η Σοφία Βόσσου ξεκαθάρισε τη συμβαίνει με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου - Η σύντροφός του Έλενα για την κατάσταση υγείας του παρουσιαστή – «Έχει κουραστεί πολύ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ανησυχία προκάλεσαν τα χθεσινά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έχει διασωληνωθεί στην εντατική του νοσοκομείου. Λίγες ώρες μετά, η κατάσταση φαίνεται να βελτιώθηκε και ο παρουσιαστής αποσωληνώθηκε. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διασωληνωμένος σε καταστολή στην εντατική, o Ανδρέας Μικρούτσικος

 

«Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις και δεν θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα. Εδώ και πριν 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στο νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του, πήγε πάρα πολύ καλά η επέμβαση.  

Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα από την προηγούμενη κατάσταση κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν. 

Η αλήθεια είναι ότι τώρα αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες κτλ. και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά και ο γιος του βέβαια και η σύντροφός του. Καθημερινά μιλάμε και καθημερινά και με τον Ανδρέα έχω μιλήσει και μιλάμε στο τηλέφωνο κτλ.» τόνισε η Σοφία Βόσσου.

«Είναι συγκινητική η αγάπη του κόσμου και είναι ένας μεγάλος βαθμός προστασίας» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στο «Happy Day».

 

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη.

Η Έλενα Πολυκάρπου με την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησαν την αγαπημένη του Ανδρέα Μικρούτσικου, η οποία περιέγραψε πώς είναι η ψυχολογία του παρουσιαστή.

«Ο Ανδρέας είναι καλύτερα, μάλλον θα βγει σήμερα, θα πάει στο δωμάτιό του. Δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη, αλλά λογικά θα βγει σήμερα από την εντατική. Δυο μέρες δεν έχω πάει, αλλά μιλάω με τους γιατρούς. Πήγαινε καλύτερα, ήταν να βγούμε αλλά μάλλον κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, ήταν και ευαίσθητη η υγεία του και για λόγους ασφαλείας των διασωληνώσαν. 

Δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία, κουράστηκε πολύ. Ήταν όμως καλύτερα γιατί θα βγαίναμε. Τώρα δεν έχουμε μιλήσει αλλά είναι κουρασμένος. Ήταν τέσσερις μέρες απύρετος και θα φεύγαμε από το νοσοκομείο και την τελευταία ημέρα με ειδοποίησαν ότι διασωληνώθηκε. Είμαι αισιόδοξη ότι ο Ανδρέας θα βγει νικητής. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράστασή σας. Σας αγαπάμε πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Μαστραγγέλη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη